Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to na steamu, teda jestli to mysli v dobrym
  • Já jenom nechápu lidi kteří kradou a ještě se tím chlubí.
  • i kdyby jsem ty hry nikdy nehral, tak cist clanky na games.cz za to stoji. Diky
  • Super recenze na super hru.
  • Velmi vtipné je tvoje zásadní nepochopení, k čemu slouží tento server. On totiž čtenář je potenciální klient. Kliká na reklamu, kupuje hry v e-shopu. Tím se tady dělá business, víš? A tomu, co kolega napsal, se říká zpětná vazba od zákazníka. Dobrý podnikatel zpětnou vazbu vítá, protože mu dává možnost vylepšit produkt nebo jeho prezentaci tak, aby vydělal víc peněz. Nebo sis fakt myslel, že ti tady z čisté nesobecké lásky zadarmo servírují články o hrách? *7*
  • Mimochodem, mám pocit že si to jde zapnout jako quest a ta šipka tě tam už dovede. :) Mě spíš dělalo větší problém ten barák po jeho koupi najít. Pokud si ve městě s Dračí síní, tak se ten dům jmenuje "Chladný vánek" nebo tak nějak...no a pak podle toho jména poznej, že je tvůj :) heh
  • už ji umim naspaměť ;)
  • Konečně recenze! Teď vím, že se nemusím bát a PC verzi klidně stáhnout, dík.
  • Hehe málem jsem spadl ze židle :)
  • ales.smutny
    Hodilo by se při této příležitosti připomenout ono památné věštecké video, dle nějž se asi zařídila většina populace...:)

http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY
  • Kdyz tak furt musite hrotit GRAFIKU,GRAFIKU,GRAFIKU ... postahuj si nejake z desitek modu ktere uz vysli, ja uz mam ve hre tak 15modu upravujici vzhled, a uz si pomale zacinam chrochtat kochanim ;)
  • Mně to zajímá! A každého, kdo není robot a umí se orientovat v textu, který není ctrl+c ctrl+v ze slabikáře pro 1. třídu. Tobě to možná přijde jako nudné utvoření nálady, ale přesně to mi o hře řekne mnohem víc než nudný výpis features a jejich suché okomentování, že je to dobře nebo špatně. To může napsat každý blbec. A když je recenze taky zábavná nebo zajímavá číst tak tím lépe! Za mě 100% víc takových!
  • Doplněk... Je až s podivem jak fungují některé grafické úpravy rychle a jednodušše.... Např. lepší textury, stačí pouze nakopírovat (nemusí se nic zapínat, nikde žádný konflikt) a stačí zapnout hru a hned je hra zas o něco hezčí... Supr implementace...
  • kecy, lukas to umi prave na vybornou!!!!
  • Jasně, ale to je přeci věc názoru. Názor "Nedaří se vám to" nebo "Neumíte to či ono, zkuste to jinak" je naprosto v pořádku a není mu co vyčítat. Ale nějaké já chci, nebo "a tečka" jakože tak to má být a co řekne je svaté, sem podle mě vůbec nepatří.
  • Ale trefil to, a to jest ze to ti recenzenti tady neumi. Jo par jich bylo co to umeli ale ty tady nenajdes.
  • Lol, ty si chceš diktovat co v recenzích má být a nemá? :-D No až budeš šéfredaktor tak prosím, ale z pozice dobrovolného čtenáře je tvůj postoj (a tečka!) velmi vtipný :-D
  • janchor
    Jestli máš pocit, že jsem se "nezamyslel nad negativami", tak jak si vysvětluješ ty odstavce, kde o záporech píšu?

"Napichany" jsem byl letos z Portalu 2, DX a Skyrimu. Když se podíváš na světový recenze, nebyl jsem tak úplně sám. To samozřejmě neznamená, že můj názor je ten absolutní - chraňbůh! Ale rozhodně není ojedinělý, takže už z principu existuje naděje, že na něm třeba i něco málo bude. Viz ostatně zdejší diskuze, kde najdeš hráče, co pasujou Skyrim na 11/10 a "hru dekády".

Na každej pád: pokud takhle extrémně řešíš rozdíl jednoho bodu, je to jenom a pouze tvůj boj, obávám se.
  • Prectete si, predtim nez zacnete kritizovat Lukase za recenzi a vysledne cislo, kratky textik "jak hodnotime" (odkaz hned pod cislem). Podle techto predem danych kriterii nemuze Skyrim dostat jine hodnoceni nez 10/10. Lukasovi dekuji za vybornou recenzi, ve ktere je znat laska k serii a k hram, ktere spis nez grafikou a dokonalou animaci, utoci pribehem a perfektni atmosferou, vubec.
  • Proč mají recenzenti poslední dobou pořád to nutkání obkecávat recenze rádoby vtipnými minihlody či se pokusit o utvoření jakési "herní" nálady nějakým trapným vyprávěním. NEDĚLEJTE TO! NEUMÍTE TO! Chci vědět co je na hře dobré a co špatné, pak závěr s hodnocením a tečka!

Koho zajímá cituji: "Prý je tu drak?” podivila se starší elfka, ale kovář ji okřiknul, že jsou to povídačky a ponořil rozžhavenou čepel do vědra s vodou." Bla bla bla...první tři odstavce jsem rovnou přeskočil a u dalších často trpěl.

K hodnocení se nevyjadřuji, podle mě to na 10/10 není i když je ta hra hodně dobrá (nikoli však dokonalá).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit