Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já čekám na Dragon Age 3. Po famozní 1 kterou jsem hral s prestávkama skoro celý rok i teď se někdy k ní vrátim tak podle mého 2 nebyla podle mého gusta.
    Takže doufám,že si v Bioware vezmou kritiku k srdci a 3 bude nejlepším dílem série.
    Ale aspoň mám teď náhradu v TES Skyrim 5 která je taky nadmíru výborná hra :)
    Ještě bych němel zapomenou na Risen 2 na který se taky těšim a doufám, že ho nezpackají ale lepší by bylo kdyby se Piraně vrátili ke Gothicu.
  • Ty kurvo špinavá, Zaklínači že bys nedal víc jak 7/10? Utratit lidi jako jsi ty!
  • Je to můj první TES, protože mě fantasy nikdy nebralo, ale tomuhle sem nějak nemoh odolat a musim říct, že tohle taky pozoruju. Ovšem mnohem horší mi přišla tak questová linka z Zloděje. Těch questů maj spoustu, ale kolikrát takový nudny fetch questy, že by člověk plakal. Udělal sem za ně zatim asi 15 questů a je to celý dlouhy WTF. Jinak mě hra baví, ale nějak sem tě "frakcím" na chuť nepřišel...
  • no tak sa len musim zasmiat na tebe :D ty si taky debo ze to ani nieje mozne ... skus hru aj trochu hrat a uvidis ze tam nieje 8 questov .... dalej som tvoj vylev radsej ani necital ....
  • Vcera som napisal na inom mieste velmi podobny nazor. Hra je to urcite velmi dobra, ale tiez nerozumiem, preco sa polavilo v hodnoteni nedostatkov.
    Okrem toho co si napisal ty by som pridal velmi slabu AI a nezaujimave suboje. Staci sa pozriet napriklad na prepracovanejsi ( a pri tom jednoduchy ) system v Dark Souls v porovnani s ktorym je Skyrim klikacka na sposob akcnych RPG ako je Diablo.
  • Tady nelze než souhlasit. Ta hra je velmi povedená, ale ovládání a interface jsou totálně zmršený. Stejně jakol je AI a grafika nic moc. To dle mého není na ultimátní hodnocení...
  • Neviem ako vy ale ja som si hru kupil a nevybalil z plastoveho obalu. Preco by som mal hrat nieco, k comu potrebujem steam authentikaciu? Preco hrat hru ktora kazdu chvylu pada a neda sa z nej alttabovat? Stiahol som si to z warez for a vsetky tieto neprijemne veci ma obysli. Vlastne rovnaku vec som spravil so skoro vsetkymi hrami ktore vlastnim. DRM ochrana + dalsie nevychytavky ma dokazu odradit od kazdej originalky.
  • nesouhlasim, zacatky score a recenze A.A. byly dost casto o tam jak se citi, kdo ho vsechno stve, co dela jeho zaludek a jakou knihu zrovna cte (viz UFO2, Stone Prophet)...proste zabavny slohovky otirajici se o hru jen tak mimochodem.... ne ze by mi to vadilo :) naopak
  • Som jediny koho bije do oci ake "hlupe" su questy? *9*

*SPOILER*

Joinnem companionov a hned v druhej misii sa dozviem ze su to vlastne vlkodlaci. Poviem si: "ok, s odhalenim mohli trochu pockat nech si vytvorim nejaky vztah k postavam aby som ho potom mohol prehodnotit... Ale co, uvidime, aj ja sa asi stanem vlkodlakom, ale asi az neskor ked len ti najlepsi su." A bam, tretia misia a som vlkodlak. Ziadne prekvapenie sa nekonalo, proste mi to bolo naservirovane *9* Nehovoriac o tom ze guilda koncila pri osmom queste, proste 8 questov a hotovo, bol som majster vsetkych nabusenych hrdinov severu.

Taktiez Dark Brotherhood, v Oblivione bola polka questov pre DB velmi zazivna, typ "zhod nanho jeleniu hlavu aby to vyzeralo ako nahoda", "vlez si do debnicky aby ta odniesli na lod", "zabi vsetkych 4 hosti na party tym ze ich rozhadas tak aby sa pozabijali navzajom" atd. tu proste chyba. Bol tu asi jeden zaujimavy moment ked som otravil cisara tym ze som mu uvaril veceru, ale to je tak vsetko. Ostatne misie su len obycajne "Chod, pockaj kym zaspia/kym sa dostanu na to kyzene miesto a zabi ich".

Aj ked Oblivion tiez nebola ziadna slava tak myslim ze pred Skyrimom ma znacny naskok... Ale inak mam na hre nahranych nejakych 40 hodin a velmi si ju pochvalujem, grafika je ok, na inventar sa da zvyknut, inak je to plnohodnotny TES a to som ja vzdy zral. *1*
  • BoB.2
    Upír nevím ale vlkodlakem se mužeš stát v Bílím Prusmiku jak je ta převracena loď splň úkoly a zjistíš že ten klan co tam je (nevím jak se jmenujou) jsou vlkodlaci a nabídnou ti to.
  • ja som sa stal vlkodlakom len preto, aby som dokoncil quest. Potom je mozne premenit sa na vlkodlaka raz za den, premena sa spusta rovnako ako draci rev. Nejak velmi to ale nevyuzivam
  • "...ale přesně to mi o hře řekne mnohem víc než nudný výpis features a jejich suché okomentování, že je to dobře nebo špatně. To může napsat každý blbec."

RLY?
  • to je otázka času kdy vznikne mod na inventáře a HUD :)
  • a dal? Takze lze se stat vlkodlakem? *4*
  • pripoj se ke frakci companions ve Whiterunu
  • Mechwarrior_bw
    to je klasika, ja som postrehol napríklad jedno pravidlo ohladne zástancov konšpirácií - označujú iných ako ovce, robia to radi a robia to často. Majú radi pocit, že vedia niečo viac ako ostatní čo ich akosi uspokojuje, tak teda nech si to užijú ... možno je to ich jediná radosť.
  • Jestli by se někdy patřilo napsat, že se pod něco podepisuji, tak je to právě tento příspěvek od Killera.
  • Tak jak to tedy je na fan strankach jsem cetl ze neni mozne stat se vylkodlakem ale jen upirem a tady v recenzi ctu ze to lze. Dokaze mi nekdo odpovedet? Uz se nekdo z vas stal vlkodlakem ve Skyrimu? Predem diky za odpoved
  • Mne se mass effect desne libi, ale trochu se za to stydim, protoze tech nedostatku ma opravdu hodne :) . A dvojka zvlast, ten pocit, ze ovladam pulku vesmiru a takovy ty situace , kdy se prostrilim k archandelovi a zjistim, ze je to Garrus a pote se 20 minut prosekavame ven... to jsem zazil malokdy.. jsou to laciny efekty, ale na me v tomto pripade zabraly jak v zadny jiny hre...
  • staci zmacknout Q, priradit cisla k jednotlivym polozkam a muzes si je prepinat jednou klavesou. Staci obcas nebyt linej a pouzit hlavu/google a az potom kritizovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit