Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dosti se divím všem bláznům, co zbožňovali Oblivion, hlavně asi za "hezkou" grafiku....ten ani mody nezachránily, sám bych mu dal tak 5/10(0)...ale Skyrim, to je Best Of Free-RPG....to nejlepší z Gothicu, Risenu, Falloutu ( spíš NV než průšvihu "3" ), Two Worlds......propracovanost jak u BG2 ( která tky měla pár chybek, přiznejme si), snad jen tu chybí nějaké ty unikátní zbraně s vlastním příběhem a nějací ti zábavněpošahaní parťáci.....ale to už bych asi chtěl mnoho....:)
  • tohle se mě nestává. U oblivionu to bylo přesně jak píšeš, někam skočim na kámen a oni pobíhaj sem tam nebo stojej podemnou a já je lehce kosim, ale ve skyrimu to maj právě lepší, protože mě vždycky utečnou někam pryč, takže musïm slíst a běžet za nima aby mě neutekli, což považuju za krok dobrý směrem.
  • min protivniku, to hlavne (dik)... animace - na me proste pusobily smesne a hloupe - mozna by mi jejich dynamika nevadila, kdyby mi to nepripominalo cirkusova vystoupeni akrobatu (v podstate jde o prkotinu, ale mne hru kazi), evidentne se najde nekdo kdo to oceni.. vybavovani spolecniku je takticky a tudiz zdrzovaci prvek, ktery ti nechybi prave proto, ze se ti zamlouvalo to akcnejsi pojeti...At de klidne trojka ve stopach 2, mne to vadit nebude, proste od te hry uz necekam navrat k tem staromiskym, tezkopadnym principum :). je zamirena na jine zakazniky (ale jednicku si po skyrimu, zase protocim :) ) Hral jsem to stylem sama pauza, zadna akce (hard obt.)
  • Skyrim se mi libi hodne a to rikam jako clovek, ktery zhnusene odinstaloval Oblivion po par hodinach a Morrowind jsem zabalil nekde v polovine (chvili po pokecem s dwarfem v korprusariu).
    Hodne se mi libi vikingska tematika, zasnezene hory a Skyrim tohle trefil naprosto dokonale (z meho pohledu) a hru si uzivam coby nordsky barbar s obourucakem a verim,ze si to pozdeji zahraju i za maga a thiefa.
  • je fakt, že skyrim je v questech o dost svižnější než třeba oblivion. Třeba u cechu zlodějů pro někoho byla otrava v oblivionu nakrást určitý obnost peněz aby mohl postoupit k dalšímu úkolu, apod. ale zato si to člověk pořádně užil a hlavně zapamatoval. Předpokládám, že ve skyrimu je nasazeno svižnější tempo na úkor většího počtu questů.
  • 10tka naprosto zaslouženě :)
  • Cahir
    Je pro mě záhadou, jak může mít vybavování společníků pro někoho tak signifikantní význam. Ale co už. To samé platí pro dělání lektvarů. Navíc se mi líbí, jak je to řešeno ve dvojce - hrdina nemá čas vyrábět limonády, hrdina spíš najde suroviny a nějaká "laboratorní krysa" mu ty lektvary vyrobí. Pomalejší look hry? Jen to ne. Jednička byla svým tempem na můj vkus uchcaný přežitek. Vlny nechat, jen líp vymyslet po technické stránce a snížit počet nepřátel. Stereotyp dungeonů je samozřejmě na prd, s tím by bylo dobré něco udělat (ale to jsem si říkal u každé Bioware hry, páč je to prvek objevující se ve všech). Takže jestli chci kompromis mezi jedničkou a dvojkou? Jo, ale víc by se mi líbilo, kdyby to směřovalo spíše ke dvojce - jen by to mohlo být obsahově nabitější.
  • jenže jsou to situace strašně předvídatelný:) Možná je to dobou, ve které jednotlivé hry vznikly, ale u JAde empire nebo Kotoru byl pro mě ten dějový zvrat váně menším šokem. Člověk sice má tušení, že něco bude jinak, ale nějak pořád neví co. Kdežto u ME 2 prostě člověka okamžitě napadne - hledané postavy nejsou popsané jméem ale přezdívkami....takže se mezi nima určitě budou nacházet postavy z prvního dílu. A pak už se vlastně jenom čeká které...
    Jinak styl vyprávění má ME vybroušený, ale příběh jako takový bohužel ne...
  • Half life 2 byla jasně desítková hra například
  • Cahir
    Ty časy jsou pryč. Teď po přečtení podobných komentářů raději provádím dechová cvičení. *1* Musím holt ten suchý knedlík nějak prosoukat hrdlem a jít se věnovat něčemu smysluplnějšímu. Ne vážně, každý si může myslet, co chce, já reaguju jen tehdy, když ten člověk plácá kraviny, případně dezinformuje.
  • Mayuri12
    Ono ve střílečkách které jsi vyjmenoval šlo vždycky o něco jiného než v rozsáhlých RPG typu skyrim to by pak žádná FPS nesměla dostat víc jak 6-7 bodů jen proto že v ní není to co je ve skyrim a jemu podobných hrách. No a i když mám FPS radši než RPG nebudu skyrim shazovat určitě je to dobrá hra ale pro mnoho fanoušků FPS je prostě lepší volbou ten CoD nebo GoW ( jo vím GoW je TPS ale v tom se nimrat nebudu)
  • *1* pěkne ty *1*
  • Já bych se toho vůbec nebál. Poslední tři díly série Elder Scrolls prostě jsou na 10/10, takže podle mě je naprosto v pořádku absolutní hodnocení dát. Recenze nejde nijak zvlášť do hloubky, což ale po těch pár dnech hraní ani nemůže, ale podtrhuje to hlavní - že Skyrim je krásná, velká, ďábelsky propracovaná a inteligentní hra na několik set hodin. A jestli bude SKyrim lepší nebo horší než Oblivion/Morrowind, to bude asi záležet na vkusu každého z nás. Lukášovi díky za pěknou recenzi a za to, že vyzdvihnul estetickou a poetickou stránku hry, která je dneska tak vzácná. Samozřejmě, budou lidi brblat, ale na kvalitě Skyrimu to nic nezmění. Kdo máš uši, slyš!
  • To je věc vkusu....mě nový Deus Ex na poměry dnešních her bavil moc, nicméně jedničku se stejnak zahraju vždycky radši, má lepší atmosféru. Zaklínač mě pro změnu nebaví vůbec, kdežto na sérii Elder scrolls si nenechám šáhnout:)
  • Ale musis uznat ze od doby daggerfallu uz vela vody pretieklo, a morrowind & oblivion sa dokazali pochlapit velmi kreativnymi questami.
  • mne by kompromis mezi 1 a 2 nestacil...takze DA3 moc neverim, ze vrati moznost tvorby lektvaru, vybavovani spolecniku, celkove pomalejsi look hry (i kdyz jen kvuli atmosfere) a zrusi ty repetetivni vlny protivniku...cemu bych veril ze opravi je objevovani mobu ze vzduchu a stereotypnost dungu...a to mi nestaci. ..*9* uvidime
  • Mas svatu pravdu, som proste mamlas. Je ich 7:
    Take Up Arms - ziadny vlkodlaci len nejaky typkovia v pevnosti
    Proving Honor - ides s tym jednym z nich do dungu a on sa zmeni na vlkodlaka
    Purity of Revenge - tvoja zmena na vlkodlaka
    The Silver Hand - zabijanie Silver Hand po tom ako si si pobehal ako vlkodlak
    Blood's Honor - Quest od toho ich majstra na zabitie carodejnic
    Purity Of Revenge - pokracovanie v zabijani Silver Hand
    Glory of the Dead - Odcursovanie ich majstra

Nehovor mi prosim ze som "debo" ked mam vlastne pravdu. Nabuduce skus poskytnut nejaky argument.
  • Co je pro jedny záporem je pro druhé kladem. V Areně nebo Dagerfallu snad ani nikdo příběhové questy neplnil a zbytek byl dokolečka náhodně generovaný...jenže tahle hra o tom nikdy nebyla. Ta byla o obrovkém otevřené světě,, kde člověk není svázán koridorem jako v Draon age nebo levelem jako v Gothicu...
  • Cahir
    Na Zaklínače nešahat! *16*
  • Tak Andrej Anastov je trochu kontroverzní postava, i když jeho recenze na Albion se mi líbíla (ale asi k tomu přistupuju neobjektivně, protože se jedná o osobní záležitost)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit