Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    súhlas, končím za Thieves guild a takto sklamaný som nebol už dĺho ... nerozumiem ako mohol dať fanúšik hry Thief tejto hre 10z10 ale to je jedno. Pravdupovediac strácam motiváciu to hrať ... inak máš pravdu s tými questami v tes4, tie o ktorých píšeš boli výborné, škoda že takých nebola väčšina.
  • A co třeba Rus. Má odolnost vůči mrazu, dobře snáší vysoké dávky jedů a když ho někdo nasere, tak se promění v medvěda... *3*
  • MishKonn
    Trošku OT k recenzi, ale...

Hned z prvního screenu koukám, že zase čeština stojí za všechny prachy...
  • Hairy_Ass
    Nevěřím, buď si troll, nebo idiot, vyber si. *3*
  • memory limit increase
    skyrim 4GB tutorial
    skyrim better performance

Vsechno najdes na skyrimnexus
  • MidnighT91
    Víte co mě mrzí, že nejsem Nord... Protože kdybych byl Nord, měl bych 50% odolnost vůči mrazu... *3*
  • Děkuju, vyzkouším... mohl by jsi mi říct jak se ten mód jmenuje...
  • Omlouvám se nepovedla se reakce :P
  • Tak dobře máš nazor a já ho respektuji.

Přece nebudu řvát jako blbec jenom kvuli tomu že někdo má nazor že? :D
  • Zkus pouzit mod, ktery povoli hre vic pameti nez 2gb. Taky se mi to trhalo napr. pri odchodu z baraku a tohle mi pomohlo. Cert ale vi, jestli je to tvuj problem.
  • Osobne by som dal 10 hre, ktora pride s niecim novym, inovativnym, co som v tejto hre zatial markantne nepostrehol. Najviac mi asi chybaju prepracovanejsie suboje, mozno viac zapracovat fyziku. Zasa nevravim, ze by to mal byt Mortal Kombat, ci Prince, ale taky Mount&Blade uz bol v tomto smere na lepsej ceste k vacsej zabave. Grafika aj ked stale nadherna (hlavne vyhlady) uz predsa ma svoje roky. Za spracovanie inventaru by som body isto strhol!!!. Co sa tyka Questov, klasika,ci sa mi to iba zda? Kedze je to konzolovka, tych par bodov ku celkovemu skore by za hi-res textury a vylepsenia mali dostat modderi. Ale celkovo bude tato hra casom, zrejme, patrit k tomu lepsiemu, co tohto roku vyslo. Skoda, ze herna scena uz dlhsiu dobu dost stagnuje. *13*
  • Ahoj, já mám se Skyrimem teď trošku problém... ze záčatku se nic nedělo, ale teď se mi to laguje a je úplně jedno jak nastavim garfiku... zadný rozdíl mezi plnou palbou a nejhorší kvalitou... rozdíl v grafice je, ale ve FPS ne.

Mám intel quadcore i7 2GHz, 8 Gb RAM, GeForce 550 2Gb.. kdo mi poradí...
  • Boreček si hraje BF3 na nejvyssi detaily s 64hracemaa takze mu tenhle projekt prijde jako fraska, ostatne me pak taky pripadala kazda hra jako totalni nuda po tom co sem par noci stravil jako assault na tech obrovskych mapach, ale Skyrim.....ten ma proste atmosferu, nemusi mit nejlepsi grafiku, uz jen ty knizky a draci....kdyz se ti to Jazzy nelibi, tak pokracuj ve fragovani, a neotravuj svyma kecama stejne sou kazdymu nekde, doufam ze te potkam v BF3 a zabiju nozem, smejde .)
  • Čeho konkrétně se ta inspirace týká?
  • To veľa vypovedá o tvojom IQ...
  • Teraz ma tak napadlo že napríklad z roku 1998 by som si určite spomenul na možno viac ako 10 hier ktorým by som udelil absolútne hodnotenie , to je tak ťažké uveriť tomu že za jeden rok sa proste nahromadilo vydanie mnohých perfektných titulov ? Podla mňa keby napríklad Deus EX 2 alebo Portal 2 dostali miesto 10 len 9 tak by všetci držali huby . Pravda je ale taká že hodnotenie 10 z 10 už nieje vnímané ako absolútna hranica posvätnej dokonalosti ku ktorej sa priblíži len jedna hra za 1000 rokov , ale proste známka ktorá patrí hre ktorá je perfektná a prevyšuje ostatné vo svojom žánri a tomu Skyrim odpovedá . Trochu ma udivuje koľko ľudí vníma recenziu len ako dôležité číslo ktoré je absolútne rozhodujúce a k tomu nejaký blbý textík , pričom podla mňa je recenzia text doplnený o bodové ( alebo percentuálne alebo ja neviem aké ) hodnotenie ktoré slúži ako orientačná hodnota . Je zaujímavé že napríklad na weboch venovaným filmom , literatúre alebo hudbe sa s tým človek skoro vôbec nestretne ,
    Možno by recenzie bez číselného hodnotenia neboli až taký zlý nápad , ale na druhú stranu očividne by sa kvôli tomu mnohým ľuďom úplne zrútil svet :-)
  • Inquisitor
    Přesně, taky mám furt tik zmáčknout odkopnutí.
  • Tak dle charakteru tvého vyjadřování bych tipoval, že nejseš schopen dohrát ani hru v piškvorky na nejlehčí úroveň, což samozřejmě omezuje možnosti tvého úsudku nejen ohledně her, ale i ohledně schopností zvládat úkony denní potřeby...včetně základních životních funkcí.
  • Beztak.
  • Hra typu TES bude patchi vyladena tak mozna po roce a to jeste budou nasledne ladit dalsi dva tri roky moderi. Neni to koridorovka s jedinym linearnim questem. Manzelka beha uz 3 dny s ledovym rampouchem zabodlym v zadku. Jedine co pomuze je konzole, zmena pohlavi na chlapa a zpatky.
    Moje sestra ve zbrani co mne ma chranit (Lydia) zase dostala sekeru obourucni a cas od casu proste ta sekera levituje metr vlevo od ni a musim ji tu sekeru sebrat a dat znova aby se to opravilo. Probíhání texturami pro lezení do hor a levitujíci kytky jsou celkem bezny.
    Jsou to malé věci, ktere rad prehlednu. Atmosfera je totalne super. A na nejtezsi obtiznost si konecne poradne uzivam i souboje a drak je opravdu drak. Jeden flus frost dragona a jsem i s 300 HP dole a armor rating 290 me nespasi. Na normal obtiznost je ale vetsina boju stale casual. Ta nejtezsi obcas musim z nejakeho dungu proste utect a pockat az mam vyssi level a lepsi perky. Magii krome leceni zatim ignoruju a pouzivam jen shouty. Jsem nord, Stormcloack a magie je pro elfy.
    Ciste magickou elfi slecnu co se da k imperialum a pujde i dalsi questy "jinak" si udelam priste :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit