Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
V nejakem meste (myslim NĚCO Žleb :)) Vyvolává nějaky kluk Temné bratrstvo, každy se o tom baví...Jdi za ním, rekni ze k nim patris, vykonej vrazdu a pak se jdi vyspinkat a zbytek už je jasnej :)
-
POZOR SPOILER!!!
!!! Prosim kdo by pak skuhral ze se dozvedel neco co nechtel prestane cist ted!
Prosím chci se zeptat, zabil jsem Alduina v tý řiši pro mrtvé hrdiny a žádný další Q nemam,nedostanu,nenajdu...to je jako konec hlavni pribehovy linie? -
super hra, stupidní inventář a výěr zbraní a kouzel - tohle DOST zdržuje. Měli nechat lištu s hotkeys tak jako ve většině rpg. 9/10, dokonalé to rozhodně není.
-
Dragon je slabsi nez medved. Navic ti s tim prvnim hodne pomuzou ty straze. Blood Dragon uz je na urovni toho mamuta/gianta. A Frost Dragon je silnejsi nez mamut a giant. Mam 32 level a jednoho Frosta ubijim cca 20 minut (master obtiznost).
Skyrim je delana jako Level 50 hra (oblivion byla jako level 25) takze verim ze tam bude i 1-2 silnejsi verze draku nez Frost. -
To je výhoda toho svobodného sytému.Mohu si udělat postavu jak chci.Čeho u těchto systémů obávám je možná nevyváženost jednotlivých skillu.Člověk si něco vezme a pak zjistí,že ten skill není tak zásadní a nebo,že kdybych si to vzal jinak i třeba nelogicky tak to bude pak pro mne jednodušší.Proto se ptám.Sice je možné přes příkaz skill odebrat,ale to není moc dobré :(
-Jak se ti zatím hraje za bojovníka?Co jsme si vyzkoušel na začátku tak jsem měl problém s výdrží.Zase se ty brnění vypadají dobře a skilly u zbrani jsou také zajímavé.Hlavně u toho palcátu to tuším pak částečně ignoruje zbroj protivníka :) To pak ani to kouzlo co přidává zbroj je nepomůže proti rozeběhlému šílenci s palcátem. -
Já návody moc nečtu, páč si to zatim chci jen užívat a užívat. Ale mám za to, že klasická Fighters Guild jak cech bojovníků ve Skyrimu není, že místo ní jsou ti Družiníci. A počítám, že jestli se u Temného bratrstva nic nezměnilo, tak vždycky stačilo někoho nevinného zabít, ale nevím, první hraní jedu vždycky za hodňáka spravedliváka (teda v rámci možností) ale zatím sem žádného nevinného nezabil, tak nevím ;)
-
Je to parádní hra. Ani si nemůžu najít čas sednout k BF 3 :) Hraju už několik hodin a pořád sem nic neobjevil, s tím jak u toho můžu sedět to budu hrát až do prázdnin :) Celkově mě hra opravdu nadchla a konečně narozdíl od oblivionu mě baví procházet i jeskyně, pevnosti, ....
-
Skyrim je bomba, přesto bych nedal 10. Jen krátce vyjmenuju proč. Podělané AI, grafika jakš takž(ale zase i slabší stroje rozjedou!), strašně debilní inventář a souboje ručními zbraněmi jsou ve stylu urubej nepřítele dřív než on tebe. A taky výlety do vesmíru ala "když má obr palici, nepotřebujete raketu"(takové úsměvné). A poslední mínus co jsem zaregistroval za těch pár hodin hraní je nevyrovnanost protivníků. První drak šel rychle dolů jak nic a obr či mamut mě jebli na ránu či dvě *9* . Uvidím co mě čeká dál ale zatím mě to vážně chytlo i přes těch pár nedostatků. *3*
-
Kde se nachází cech bojovníků a temné bratrstvo? Chtěl bych se k nim přidat.
-
Na tomhle je úplně nejlepší, že si to podruhý můžeš zahrát třeba takhle, nebo úplně jinak. Já vždycky poprvé hraju palcát/štít/heavy/kovařina, takže i tentokrát a postupně teda používám i ty super dračí řevy k tomu a taky se ze mě velmi záhy stal vlkodlak. Ale ten mi zatím přijde slabej. Uvidíme, jesti se nějak vzchopí. Druhej run bude čistej mág nejspíš a thiefa/murdera asi až dotřetice. :)
-
Jo to je jeho skill.Je to prostě pořádný smějd *1*
-
Má ještě někdo problém v Kostimrazném tunelu? Je v něm ukrytý nějaký brouk,který mi pokaždé zhazuje hru.
-
Btw,hraje někdo lučišníka?Jak moc je znát ten skill co umožňuje rychlejší pochyb s natažením lukem?Je to pak jako čaroděj s kouzlem který běhat stejně rychle jako by nic v ruce neměl?
-Ještě by mne zajímalo jak to je,když v nějakém dungeonu kde je často málo místa trefím z plížení NPC, jestli mně jako v obliviou automaticky odhalí jeho přátelé (Když ho zabiji na 1. ránu) a nebo mně pak odhalí hnedka sám(když ho na 1. ránu nezabiji)Co jsem koukal do skillu tak v případě odhalení se dá pak zase nějak dostat rychle schovat.Jak to prakticky funguje?
-Zatím to na vypadá,že ty charaktery co se prostě hrnou do předu to mají mnohem jednodušší boj.Prostě se vyhrnou a nepřátele přehrnout :) Takto to alespoň dělám za mága.Mám summona a toho stačí vyčarovat a pak jen nepřátele lehce zlikvidovat (Když nejsou extra silný).Jdou hlavně po summonovi.Sice i každý může mít summona(což je divné),ale rád bych věděl jak vypadá pří klasické hře :) Prostě jak to vypadá za postavu která hraje ze stínů? -
Vše špatného co jsem o hře napsal beru zpět. Kam se na Skyrim hrabe Oblivion... Takhle nějak bych si představoval hru z nějakého období z Sillmarionu...(třeba těsně před pádem Gondolinu).
-
Tak proc lezes do diskuse o RPG hre?Trapacku
-
mam za sebou skoro 40 hodin, takze to dle me opravdu muzu porovnavat..... jiste, neni to 300 jako u morrowindu, kterej jsem otocil 2x...
-
Obávám se, že to asi zatím nelze. Já hraju rád oba pohledy, většinou v těsnejch chodbách a při luxování truhliček jedu 1st a na loukách nebo velkejch sálech 3rd. A už sem zažil i fatalitku v 1st. Až sem mi udělalo blivno. Odemknul sem si možnost stětí v jednoručních zbraních, ovšem používám palcát (momentálně vynikající orčí se zápalným efektem) a s ním se jaksi nekonalo stětí ale uražení. Byla to redguardka ta zlodějka, zaútočila na mě, já se jen bránil... *8* Ale bylo to fakt nechutný vidět poprvé a rovnou zblízka, jak sem jí tu krásnou hlavičku tim palcátem urazil... blééé. Nejsem žádná měkota, ale překvapilo mě to. Pro děti teda fakt ne :DDD
-
chci vidět jak na aukru prodáš steam účet
-
Mam za sebou 30H v příběhu jsem toho moc neudelal,prave ted jsem dokoncil Diplomatic Imunity!A souhlasím je to skvělá hra až na pár směšných bagů *1* *1*
A ještě něco i kdýž jsem nedělal příběch tak mě ta hra nehorázně bavila (TO objevovani ty pohledy do ůdolí!! *14* *14* -
A nejde v configu vypnout jen ty fatality ze treti osoby? Vetsinu casu hraju z 1st person pohledu a irituje me to prepinani, kdyz i ty fatalitky z prvni osoby, dle meho nazoru, vypadaji daleko lepe.