Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
Dík. Tak ignoruj, nic proti tomu nemám. *3*
-
Mně přijde obtížnější než jednička. Od roku 97 jsem hrál snad všechna známá rpgéčka a rozhodně se nepovažuji za nenáročného hráče. Oboje jsem dohrál na nightmare a dvojka mi přišla o dost těžší a taktičtější. Větší dynamika nerovná se méně taktizování.
Že by komplexnost a hloubku rpg hry určoval typ pohledu, oblíkání společníků, míchání lektvarů a animace? To se mi nějak nezdá...
Mezi námi, takový Witcher 2 byl o dooost přímočařejší hra (v akci) než DA2. -
To je side pravda, ale orčí brňko se mi jednoznačně líbí nejvíc, takže v něm hopsám stále a plátovku jsem si jenom vyzkoušel a obratem prodal. Co jsem se díval na YT tak z high-end zbrojí se mi líbí nejvíc to těžké dračí, ale do toho mám ještě daleko.
Daedrické se mi, už tradičně, nelíbí. Ebony vypadá docela k světu. Uvidím jaké bude mít statistiky. Když to nebude nějaký výrazný skok, tak zůstanu v orčím až do toho dračího. -
Česká videorecenze
http://www.youtube.com/watch?v=oMpZXeZYUrY -
Já se bavím určitě dýl než u BF 3 a to sem ještě na hlavní quest nesáhl :)
-
alebo, obycajny weapon skin by sa hodil..
-
Ten "Friendly-Fire" by mohl jit nejak vypnout. Ve vetsine pripadu proste necham spolecnika bojovat samotneho, protoze mam strach ze ho blbe seknu nebo sesmazim kouzlem (o revu ani nemluve).
Jinak vytecna hra. -
Otazka, co je lepsi/horsi Skyrim od Morrowindu ? Grafiku nechajme bokom.
-
vdaka
-
Ehm, zapomněl jsem dodat, že takové mody jsou pro Oblivion - na Skyrim si budeš muset ještě počkat, ale můžeš zkusit štěstí na Skyrimnexus.cz
-
presne nejaky takyto mod hladam, mas aj link? alebo si o tom len niekde cital?
-
To je čistě tvoje volba, že si jel jen hlavní dějovou linii, když bys dělal questy pro různé zájmové skupiny a plnil náhodné úkoly, tak ti to rozhodně krátký nepřijde. *3*
-
Ale existují mody, kde třeba daedrické zbraně a brnění měli vzhled třeba ebonových, atd. Jinak jsem docela koukal, že když si vyrobím a upravím plátové ocelové brnění na max, tak je na tom stejně jako třeba orčí brnění na max. To je docela divný, takže to vypadá, že orčí a trpasličí brnění rovnou přeskočím a vyrobím si až ebonitové brnění, jen musím někde schrastit dostatek ebonitového ingotu. *4*
-
no jo, je som to chcel zmenit cisto koli tomu vzhladu, samozrejme ze by som damage prisposobil zbrani ktoru mam, ale sa mi nepaci... no ale ked to zatial nie je mozne, tak nic potom :)
-
AAA *8* *8* *8* *9* *13* *13* No to je teda...hodne kratky...jel jsem jen hlavni pribeh a trvalo mi to tak jako BF3 ... co bych krome pridavani se do ruchych particek měl delat? :)
-
Ano.
-
Tak to doufam, nepude ani v žádným módu, aby ocelovej meč byl lepší daedrického či elfího, skleněného, kostěného, nebo dračího, očího či trpasličího. Ocelovej je prostě druhej nejhorší po železnym a i moderská komunita to zaplaťbůh ctií a ctila. Takže se nejspíš nedočkáš :D
-
Stačí poslouchat drby. *3*
-
Tak aspoň hotkeys 1-8 si přes oblíbené nadefinovat můžeš, jen nikde nevidíš, co si právě aktivoval, když je používaš třeba na řevy, jako to dělám já. Já už s tím menu docela srůstám, bída to je, konzole nás chtěj umlátit, ale zase prodejnost vahrávaj vůči pc v procentech asi 85:15 :) tak holt musíme sklapnout a čekat na mody :)
-
Chcel by som sa opytat ci sa nedaju nejako upravit statistiky zbrani- konkretne zvacsit damage napriklad oceloveho meca.. jediny dovod preco to chcem spravit je ten, ze najsilnejsie zbrane v hre (daedric) vyzeraju otrasne.. je to nejako mozne urobit? cez console, alebo nejaky program..