Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
Recenze je relativní obkec, číslo je však absolutní a vzhledem k určené stupnici na games.cz i jednoznačné hodnocení kvality produktu.
-
Sranec? - Už není třeba dalšího komentáře.
-
A samotnou recenzi si četl?
-
Mé kritické oko snese pouze web Games.cz... Ostatní jsou oproti redakci pana Poláčka jen blábolící břídilové! *3*
-
10/10? Série TES má přinejlepším na 4/10 celkově.
-
Jestli občanskou válku a čtyři cechy s vlastním příběhem bereš jako vatu, tak prosím. Pět hodin ti příběh zabere možná tak v případě, že neděláš nic jiného a hraješ to na nejlehčí obtížnost. Ale s tebou se nemá cenu moc o čem bavit, protože ty už v tom stejně máš dávno jasno, že? *6*
-
pro me je to zatim hra plna chyb... takze momentalne to ani zaitm nehraju, uvidime casem...
-
Ptáš se takhle i na ostatních webech, kde to dostalo maximální hodnocení?
Tipy pro návštěvu od Tebe: Escapist, Eurogamer (CZ, ENG, SPA), Joystiq, Giant Bomb, Destructoid (!!!), Wired, Guardian... -
"...jel jsem jen hlavni pribeh a trvalo mi to tak jako BF3..."
"...To je čistě tvoje volba, že si jel jen hlavní dějovou linii, když bys dělal questy pro různé zájmové skupiny a plnil náhodné úkoly, tak ti to rozhodně krátký nepřijde..."
=== Aha, takže 5 hodin příběhu a 500 hodin vaty? To je mi teda podívaná století... *7* -
Tak co, už jste si to od včerejška rozmysleli, anebo je Skyrim stále hrou dekády či dokonce herní historie? *7*
-
Proc si nejdes trapcit nekam do diskuze o BF3 ,kdyz te tak moc ty rpg hry nebavi?
-
Ľavý klik, pravý klik, občas podržanie kliku pre powerstrike a beh + klik. To je asi tak všetko. *1*
Osobne sa mi zdá lepší aj systém rpg/strategy hybridu mount and blade alebo akčného rpg dark messiah. -
Bohuzel se neda rict spolecnikum, co maji pouzivat. Kazdopadne pokud chces nekoho, kdo preferuje luk, tak ber lovce, treba Aelu od Companions, ta se drzi dal a pekne snipuje.
-
zdravim ako tu funguje boj na blizko je to len klikacka alebo sa da v boji aj nejako zlepsit?
-
Zprasený DAII to strčí do kapsy bez problémů... Zaklínač 2 vs Skyrim ? TO je tak na stejno.. Každý je dominantní v něčem jiném...
-
Skyrim je tak na 8,5/10 (stejně jako Portal 2), každopádně jedna z nejlepších her roku se skvělou atmosférou a potenciálem, protože modeři určitě všechny mouchy, která hra na PC má vychytají.
Co se dá dělat s konzolovou verzí nevím, asi nic moc.. -
Příběh = hlavní zápletka a ta je jedno velký RPG klišé o konci světa a vyvoleným. Questy jsou stejně jak v Oblivionu parádní a plný zajímavých nápadů, ale ty souboje sou fakt zlý. Nejen že sou chaotický a neohrabaný a krytí je k ničemu, ale navíc nemají žádnou logiku. Proč běhání a silný útoky žerou staminu a obyčejný útoky ne? Stamina se snad do soubojů dává aby hráč nekydlil bezhlavě kolem sebe a aby každej útok měl váhu. Doporučuju zahrát Demons Souls jestli chceš vyzkoušet parádně provedený souboje v RPG.
-
Zná tiscali i jiné známky než 10? :D Tragický Uncharted 3 má deset a pak to vypadá trochu nevěrohodně. Je tedy Skyrim dobrý a nebo je dobrý jako Uncharted?
Je Skyrim tak průlomový? Je Uncharted 3 tak průlomové? Není to náhodou skoro stejné jako předchůdci? Jen se tak ptám, protože dneska každá druhá hra dostane 10 a já se pak doma jen divím, za jakou blbost jsem vyhodil peníze. -
A ty si běž vzít svuj imaginární mečík a uřízni si s ním hlavu, uděláš dobře.
-
To je tak dojemný... Hned bych si tu sračku nezahrál.