Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně tak
  • Mal som podobny problem a zistil som pri nom, ze mi hra sla len na jednom jadre. Po tom co som cez spravcu uloh pridal dalsie mi to uz nerobi.
  • cestina nic moc podle me, ale je tam obrovska tuna textu, takze holt nejaka ta chybicka se asi objevit musi..spis ak prumer no...porad trpi na ty nedostatky, kdy toprekladaji lidi, kteri nejspis nikdy zadnou hru nehrali
  • I kdyby to bylo moje jméno, což zjevně není, tvůj příspěvek ilustruje ubohost tvé osoby, předvedl jsi stejnou povrchnost a pasivitu v podávání argumentů, to tě pasuje do role opravdového srance.
  • jakych ?
  • nevim jakou mas GK ale zjisti si 2 veci...jestli mas v nastaveni zaskrtle policko s FSAA to pomaha hodne a jestli nemas napriklad v catalystech (ATI karty) nastavene vynuceni vyhlazovani - pokud ano tak tam vrat mopznost, kdy si to ten program ridi podle sebe
  • Trol.diskuzni
    Já ne, to jsou jen citace ze zdejší diskuze...
  • Pro mě jen další utvrzení následujícího: číselné hodnocení (přinejmenším na Games.cz) nemá jakoukoliv váhu, zde je to dokonce přiznáno autorem.

V kontextu série? Zcela neobjektivní a irelevantní. Ujasněte si, co má číselné hodnocení znamenat, pak ho používejte.
  • MrSanta
    Teď jsem si udělal radost a na to prastarou nordskou sekyrku sem si hodil fire damage 20 bodíků a do rukavic fortify two-handed 23 %. Frost Troll lehnul na 4 rány a to jsem mu ještě jednu ubalil soul trapovací sekyrkou *1*
  • A proč jsi to teda hrál??
  • Kdyby nebylo jen zaklínačské povolání... proč ne? :-)
  • excelentni
  • Vsadím se, že ti ve Widlách běží na pozadí nějakej bordel, kterej ti žere procesor nebo paměť. Odviruj si to a pozakazuj hovadiny po spuštění přes msconfig.
  • Ja jsem chodil v steel plate a dalsi krok bylo rovnou dragon. Samozrejme v Legendary verzi. Ted uz jen mit dost velkej enchatment - nechci si zbroj pokazit nejakym slabym buffem.
  • Na nejtezsi obtiznost bez magie nektere casti bez spolecnika jsou dost problem takze ja mam Lydii jako companiona. Nekdy ji posadim na zacatek a delam z ni jen soumara a kdyz narazim na tuheho protivnika, hrdinsky zdrhnu a vratim se s posilou :).
    Obecne plati, ze spolecnik pouziva stejnou zbran jako ty. Strilis lukem - on taky (pozor, i spolecnik ale jak vystrili sipy tak uz luk proste do rukou neda - musim ho neustale kontrolovat a krmit novymi sipy - nastesti nic nevazi) Pokud vezmu do ruky rucni zbran, tak on taky. Pokud se plizim, plizi se taky.
    Pokud chces aby POUZE strilel, asi jedina varianta je dat mu at stoji na konkretnim miste, luk, dost sipu. Jednodussi je varianta nechat ho mlatit nablizku a sam strilet kouzla nebo sipy. A pokud nechces aby se ti pletl proste ho zaparkujes nekde mimo boj a pak ho vyzvednes.
  • Mam obourucni sekeru, cast se jich vztahuje i na ni, ale mám jich jen pár. V anglicke verzi je slovo "shield" taky jen u nekterych perku.
  • Ťažko radiť, nepoznáme tvoju zostavu/drivery atď.

Ja by som začal preinštalovaním hry, potom driverov grafickej karty. Samozrejme treba sa ubezpečiť, že na pozadí beží nejaká aplikácia, ktorá skyrimu "kradne" výkon počítača. Ďalšou vecou by bolo monitorovanie teploty cpu a gpu, či sa neprehrievajú.

Inak sú fps dropy v skyrime celkom bežné podľa počtu ľudí, čo sa na to sťažuje. Treba počkať na patch alebo mod.
  • no ja jsem mel donedavna problem s chladenim u grafik karty hra sla plynule treba 20 minut pak 10 vterin sekani a pak zas normalne
    a u lepších her jako la noire to slo dobre minutu a pak sekani a jestli ma skyrim naroky jako la noire tak to tim byt muze
  • http://www.youtube.com/watch?v=KUqW3AViReI
    mal som presne tento isty problem...no staci sa drzat navodu...dole pod videom mas link stiahni,rozbal,skopiruj do hry a vsetko funguje ako ma *4*
  • Herní orgie? - Zaklínač 2 s rozlohou Skyrimu!
    Ale to je jen takový můj sen :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit