Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm, no ale používat kombinaci 1-luk, 2-dva meče - hle pokud nejsou stejné, tak to nejde na jedno číslo, dobrá budu používat dva horší, ale za to stejné, no ale sebral jsem třetí a najednou se číslo smaže a můžu nastavovat znova. A když chci používat ještě 3-štít-jeden z mečů z předchozí skupiny...
    Nejblbější přepínání zbraní všech dob. Horší je snad jen ten inventář.
  • Myslíš ty hvězdy? To beru automaticky jako že jo...jako jestli tě to vážně tak zajímá, tak asi jedině zajít na ofiko fórum.
  • smejki
    New Vegas je na 3/10? no cement
  • Přes příkaz.
    Viz, -> http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim)

Je to příkaz "showracemenu".
    Jsou s tím spojeny určíte trable které vyřešíš dalšími příkazy :)
  • až v pozdější verzi...
  • Zdravím,
    lidi je možné během hraní změnit postavě nějakým způsobem vzhled(vlasy, vousy, ...) nebo jen na začátku?
  • Nevíte proč mi nejdou Data Files?
  • V mezich pro debilni trolly urcite... .
  • Cahir
    Nj, ale co ty perky? Ani ve světě nic nepíšou...
  • Cahir
    Hele, už tu máme druhého Mckaye. *1*

Jo, nordský válečník se zdá být velmi oblíbenou postavou, hraju ho taky.
  • Já dostal další lvl blok i za blokování dvojruční sekyrou, takže myslím že jo.
  • Cahir
    both...
  • rodneymckay
    Hraje se skvěle, vypadá dobře a hlavně vylepšování schopností tím, že se používají, je geniální v celé TES sérii. Je dobře, že se do Skyrimu dostalo konečně taky kovářství, což bylo výsadou vždy především Gothicu. A k tomu epický soundtrack. Myslím, že každý kdo má rád pořádné RPG, tak ho musí tato hra nadchnout. Pro mě je to skvělá hra, kde hrozí to, že ztrácíte pojem o čase. Skyrim vás dokáže do svého světa naplno vtáhnout. Z menu a inventáře je sice cíitit konzole, ale na PC rozhodně vývojáři nezanevřeli a dá se to zkousnout. Tak a já jdu zase pokračovat v plenění dalšího dungeonu se svým Nordským Warriorem... *2*
  • Planescape Torment 10/10
    série BG 9/10
    ..
    série Fallout (původní!), série IWD 7/10
    série M&M (původní!) 6/10
    ...
    série TES 4/10
    série Diablo, Fallout (nová!) 3/10
    ...
  • Cahir
    Njn, už jsem si to trochu pošéfoval. Což o to, on Sven střílí, i když já bojuju zblízka, ale někdy prostě vezme do ruky sekeru a jde se řezat osobně. Ale dá se to, i když je to otrava. Byl jsem v minulém příspěvku trochu hysterka. *1*
  • Cahir
    Musím ti dát za pravdu. Ač mám Geralta opravdu rád, myslím, že už by mu měli daát pokoj. Vždyť ten dědek se chtěl usadit a v klidu dožít už v pentalogii. *1* Nejdřív ho mučej prvním herním dílem, teď druhým... Ať dokončí co zamýšlí (třeba v datáči) a příště by už mohli nechat hráče vytvořit si vlastní postavu.
  • Blbost, skvelou atmosferu ma spousta knih, kde je jen text bez grafiky. Skvelou atmosferu majk i roguelike hry s ascii grafikou. Grafika pro atmosferu neni vubec dulezita. Nakonec, skvelou atmosferu maji i stare hry jako system shock nebo ufo, a proti nim je grafika skyrimu doslova luxusni. Lidi jsou hrozne sparchanteli a hloupi. Ani nechapou jake jsou technicke rozdily mezi otevrenym svetem a koridorovkou.
  • Nepomohlo...
  • jak víš, že tam jsou chyby, když to nehraješ *1*

PS: nevím jestli to je chyba nebo mají v Ledohradu nějaký ztracený set korun, ale už sem byl asi třikrát hledat jarlovi ztracenou korunu
  • morrowind spolu s baldurs gate II považuju za jediné 10/10 co jsem kdy hrál, a zda tam bude skyrim taky patřit ukáže až čas, hodnotit něco co jsem ještě nedohrál a nenechal dozrát je zbytečné. Série TES za 4/10?? Tak to nevím co považujež za kvalitní hry? nějaký bezduchý střílečky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit