Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nj, tak potom bishop s iným classom (najlepšie samozrejme fearie ninja, ale ja som k nim mal vždy odpor), ale mne to prišlo strašne zdĺhavé. Síce ťa skoro nikto nemôže zabiť (okrem začiatku, ten je super hustý a keď ti hodí na arnika road 12x modai tak good luck), ale predsa len máš 6x menej damage ako by si mal so 6 člennou partou.
  • ked si spustil hru..vyhodilo ti na lavej strane v hornom rohu ze tam ams ten patch?? ak nie tak potom bude chyba inde...mne tam po zapnuti hry nahodi ze mam patch 0.3 a ide mi to
  • jj Daggergall ten byl v tomhle vybroušenej *1*
  • Minimálne bugov má menej ako daggerfall. A niektoré sú celkom vtipné, taký lietajúci mamut, to je niečo.

Ale keď som s charakterom spadol do diery v zemi, ktorá tam nebola, to už mi také vtipné neprišlo. Imo vždy lepšie ako daggerfall, kde každý výstup/zostup po schodoch so sebou niesol riziko prepadu mimo dungeon - a to tam boli ešte špeciálne killer schody, ktoré mali "+50% šancu na vypadnutie z dungeonu." *1* *1*
  • jdu to zkusit na jednu postavu *5*
  • Trol.diskuzni
    Kdybych si měl dělat něco z toho, že jsem byl někým nebo něčím zde na games.cz znevážen, moc dlouho by to mé trollerské řemeslo nevydrželo... Já však nejsem žádný přizdisráč! *5*
  • Odporúčam 3x ranger, 1x bard zmenený na rangera, 1x gadgeteer zmenený na rangera, 1x bishop. Supersilná parta aj na najvyššiu obtiažnosť. Možno trošku problém so strelivom (keď nemoduješ). *1*
  • no vidíš...já si jdu pustit Oblivion...po všech stránkách komplexnější díl,ikdyž jasně nejlepší je Morrowind.
  • Musíš to brát z jiného uhlu pohledu. Každý má jiný vkus a hodnocení a co se může jednomu líbit, druhému nemusí. A co se týče U3 a TES tak obě dvě hry maj podle mého výbornou hratelnost...a to je u hry to nejpodsatnější a ne jak vypadá to je až na 2 místě.
    Já se nedivim, že tenhle rok je tolik 10 páč se "urodilo" tolik dobrých titulu které tu 10 si zaslouží mít....třeba příští rok to tak nebude a budou zase jenom průměrné tituly. Já jsem jenom rád, že herní průmysl neskomírá ale dává nám tady jednu pecku za druhou *3*
    Ale jak jsem řekl, co se muže líbit tobě druhému nemusí a naopak...
  • tak já hraju Elder scrolls od prvního dílu...a pětka je prostě uplně jiná.To myslím po negativních stránkách.
  • velký fanda série Elder Scrolls, Morrowind ma dostal svojou nezameniteľnou atmosférou a už sa to vleče. Skyrim pecka, 18 h. odohraných a spokojnosť veľká. Výborné soundtracky, atmosféra chladného Skyrimu je nezameniteľná. Občas rozčúlia bugy, chce to určite nejaký patch a potom to už bude 10/10. Teraz je to len kvôli drobným chybám 9/10. Pre fandov tejto série je ale hodnotenie nepodstatné :) Hru som si musel kúpiť samozrejme, tešil som sa ako malý chlapček na Vianoce
  • hraješ to na konzoli?v tom případě bych chápal že jsi nadšen.To ovládání prostě nepřekousnu....já si jdu pustit wizardry 8.
  • Ono by bylo divný kdyby se hra líbila kompletně všem, nicméně navážení do těch které hra vzala znevažuje hlavně tvůj názor. *3*
  • rodneymckay
    Jo hraju za Nord Válečník s obouručákem, ale kouzelníci mi leckdy dokáží pořádně zatopit, takže pak se vrhnu na hraní za mága. Kouzla jsou zde ve Skyrimu zvládnuta také velmi dobře. Hlavně je dobře řešeno Frost spell, které zároveň cíli spotřebovává i staminu.
  • Trol.diskuzni
    No právě, nechápu, jak to tady můžou místní borci (rozuměj protřelí hráči s patentem na objektivní názor) obhajovat...

Konzolovitost a přiblblý český překlad bijou do očí už ze screenů v recenzi, k tomu ty souboje jak kdyby to někdo vymodeloval a nasnímal s pomocí plastelíny (stejně jak u oblivionu, obojí viz youtube gameplay videa). :-D Ale ne - najednou je konzolový vzhled a ovládání hrozně cool. *5*
  • uzivatel1982
    Nechápu lidi co jen nadaváj, jako že se jich tu pár najde. Mám odehráno něco okolo 20ti h a zatím tomu nemám co vytknout. Už několik let, jsem se se zadnou hrou tak nezzil jako se světem Skyrimu a je to svět ke kterýmu utíkám i v mým AFK životě. Při práci jsem se párkrát přistih jak řeším jakým směrem povedou moje další kroky, co za předmět potřebuju do výbavy, a jaký souhvězdí si rozjedu,...aj vysoce produktivní uvahy. Samozřejmě, že se semtam objeví nějaká chybka, že snad všechny dungeony (ač kazdej s jiným obsahem) maj vesměs stejnou strukturu, že lvl scaling je pořád přitomnej (v mnohem menší míře než v O), že AI semtam nezapracuje nebo, že menu má obcas své chvilky a ze je to celkově vcelku jednoduchý...,ale tohle všechno je přehlušeno vším tím kvuli čemu člověk oželí i nějakou tu hodinku spánku. Stačí poslat první šip do krku nějakýho neštastníka, případně ho odpravit dle vlastních preferencí a nálady, nebo prostě jen chuzí prozkoumávat svět a nechávat se mile překvapit tím co clověk potká, nebo se zaseknout na jedný z mnoha možných činností co přijdou, tak nějak přirozeně, do cesty.., nebo....... Pro mě absolutně jedinečná příležitost jak se vžít a záhrat si svou roly ve fantasy světě. Nejvíc mi chybí to, že nemůžu místo AI pomocníka přibrat do party třeba jen jednoho živýho hráče a kosit bandity společně...,ale to už je spíš přání než výtka a nikdo to ani nesliboval. Jinak souhlasím s 10, což už vyplynulo z postu.
  • ze Skyrimu jsem nepříjemně rozladěn.1:konzolová grafika 2:konzolové ovládání 3:ještě že jsem si hru nekoupil jak jsem plánoval.
  • Ja nemusim diskutovat o inteligenci s nekym, kdo se, uz jmenem, pasuje do role totalniho debila. Leda ani tehdy, ze by slo o trolla placeneho, ci se zajmem zasirat urcite weby kretenskymi kecy, jako napr. o desitkach v hodnoceni, hadat se o tom, ktera konzole je lepsi, nebo dokola diskutovat nad mirou imbecility CoD.
  • Já jsem tajně doufal že ve dvojce budeš hrát za někoho jiného a i třeba za toho Vraha co ho v jedničce na konci zabil Geralt ( Příběh, který sice víš jak skončí ale nevíš jaký má průběh může být perfektní inovací)

Ano Geralt je starý ale horší je že on je celebrita... Koho všeho nezachránil?... S ním už nejde udělat běžný Zaklínačský příběh, kde cestuješ po chudém kraji a řešíš nesvětské otázky chudého obyvatelstva... A to jsem měl vždy rád u povídek ( Na konci světa) - tu neepičnost, pomíjivost, která v Jedničce byla ještě znát (První a Čtvrtá kapitola - Polednice atd). Dvojka je taky parádní ale což ikdyž je tam pořád veliká inspirace Baltevsko- Polským středověkem je to značně přizpůsobeno pro Anglofonní národy :-)
  • Trol.diskuzni
    No hlavně, že jsi tu trojtečku ukončil čtvrtou tečkou a tím stvrdil svoji přirozenou "inteligenci". *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit