Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To same kdyz ma clovek stit s mecem, da si luk a pak chce zpet na mec se stitem. Hra si neustale prehazuje mec a stit v jedne ruce. Rukama to fakt neni
  • Hra je po deusu druhou nej hrou roku.Jediné co mně vadí je inventář.Ale jinak pohádka .
  • Jako taky nechci trollovat, ale tak něják nechápu celý smysl téhle recenze... Když jsem psal v jiné diskuzi, že je trochu trapas mít ze všech webů recenzi poslední, tak mi tam lidi psali jak si ráááádi počkají na kvalitní recenzi, která nebude herp-derp fanboy style 10/10 jak všude jinde...
    Recenze se objeví s týdením zpoždením a... 10/10 :D a informací zdaleka nejmíň ;) trapas na druhou.
    Jinak za mně teda ( mám odehráno asi 30 hodin té hry zatím ) je to 9/10 a to především kvůli zmršenému interfacu. Po nahrání modů, opatchování a tweaknutí .ini je to jasné 10/10... Už dlouho jsem nehrál hru 9 hodin v kuse( aniž bych postřehl kolik uteklo času ) a neustále se bavil
  • V tej hre ma fascinovalo ze je strasne vela dungeonoch a hrobiek a uplne kazda je inac vyzera :) a hlavne ten zazitok ked brutalne snezi a vsetko je sive to je masaker :) inac je to cisty fallout len z ineho sveta :)
  • naopak, petka ma konecne zase atmosferu Areny a Daggerfallu...to jsem u Morrorwindu ani Oblivionu nenasel
  • To je rukama... nevím jak přes 1-9, to zatím nastavený nemám, ale přes Q to samozřejmě de
  • jako obli semi hejtr a morrowind life time fanda tě můžu ujistit, že nebudeš zklamán, Bethesda naštěstí nářky morrowinďáků vyslyšela a nedělala, že není doma. Čili auto balance se koná, ale v MNOHEM menší míře - lidi to hodně přirovnávaj k systému z F3, kterej sem zatím nehrál, takže nemůžu posoudit. Není to úplnej morrowind systém, ale docela se to tomu blíží.

Jak kolega podotkl, tentokrát je používat luk (nejen kvůli drakům) docela záhodno..
  • Tomu rikam vyzva :) Ja jsem hral maga, ale prislo mi to s kombinaci shoutu strasne jednoduchy. Ten Khajit s dykama a lukem co ted hraju uz je lepsi,..
  • Snad se někomu bude hodit tento tip: Pokud chcete vypnout Vertical Sync, který je standardně zapnutý, tak přidejte do souboru skyrim.ini v dokumentech řádek iPresentInterval=0, který je v sekci [Display].
  • Ja to s prvni postavou hral na standardni nastaveni a na 15 levelu (sneak+sniper) jsem to zabalil. Boje moc lehky - draky jsem si svacil jednoho za druhym.
    Ted jsem 36 level nord sekerník :). Rozjel jsem to na master obtiznost . 100 kovarina, komplet v draci platovce, 360HP ale frost dragona ubijim stejne tak na 10 loadů a trva to tak 20 minut.
    Riverwood je napul vyvrazdenej od draku. Zabili mi kovare a Svena.
    Na normal ty boje vyzva nebyla - vadilo mi ze drak je tak slabej. Ted jsou stale mista kam na svem levelu zatim nemuzu abych nedostal na budku. Dragon je sice uz taky svacinka, blood dragon je tuzsi ale na volnym prostranstvi nebo nekde kde se muzu schovat a nezhodi mne z rimsy do rokle to taky jde. Frost dragon s pomoci companiona (taky zakutej v legendary draci s ebenovou obouruckou) je 15-20 minut a vzdy nekolik loadu. Solo jsem jednoho ubijel pul hodiny, vypraskal jsem pres 200 elfich sipu, protoze na blizku mne na jeden flus smazne.
  • po přečtení recenze z konkurečnních zdrojů je tato nejhorší po všech stránkách. Games.tiscali se už mnoho mnoho měsíců ocitaní v hluboké stagnaci. čím to je?

samo sebou, fandové zde našli svých 10z10 a střízlivý člověk se tu dozvý 50%info, co jinda.

p.s. jasně, troll
  • 1-9 v Q jsou jasny...ale porad to neresi ten problem, ze po prehazovani za jistych okolnosti nejde vratit do ruky zbran. Treba dej si dve dyky do ruky, dej si je na 1 a pak si dej na 2 treba leceni.
    Vytas dyky, dej si leceni a zkus to pak pomoci 1 zpatky hodit na double-dagger...nejde pres cisla, ani pres Q, jedine pres inventar.
  • Áno, hra má mnoho nedostatkov, konzolovú grafiku, problémy s textúrami, tieňmi a AI. Byť to iná hra, tak dostane možno 5/10. Avšak Skyrim má tak neuveriteľnú atmosféru, prepracované detaily, život NPC postáv, neočakávané zvraty v príbehoch, následky hráčových činov a mnoho iného, že to proste prevyšuje nad negatívami. Toto sa z obrázkov vyčítať nedá! Hra obháji udelených 10/10.
  • Risen byl fajn ale pokulhával ve frakcích a v úkolech.. Na jedničku to nedosáhlo, ale autoři se po trojce schopili :-)
  • Trol.diskuzni
    Já grind neposlouchám...
  • Neni zac,rad pomuzu.
  • O Gothicu mi vypravet nemusis 1+2NOTR hraju s prestavkami porad dokola uz od jejich vydani.A ten ukrkanej grind si strc do analu nebo si radsi pust neco poradnyho,treba Immolation.
  • Vďaka Lojzo, tvoj druhý tip odstraňuje všetky problémy ui Skyrimu, hlavne to pomohlo inventáru a nekonečnému listovaniu. *7*
  • Trol.diskuzni
    No ty jsi to teda rozčísl, respektive "podrtil" (hehe)... Zahrej si Gothic, abys poznal, co je to pořádné RPG. A v případě nesouhlasu si alespoň můžeš vehnat do uší kapelu Genitorturers, která zdá se docela pasuje k tvému nicku a mohla by tě trochu zklidnit. *3*
  • Takze pro vsechny zdejsi blby co si hrajou na hracsky guru
    GRAfIKA:http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131 -vylepsuje to grafiku tak o 50%
    OVLADANI:v nabidce rychleho inventare(Q) najedete mysi na predmet a zmacknete 1-9 a je vymalovano.To je kouzlo ze vy Lojzici *7* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit