Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
btw. tvoje varianta se staminou... stamina je to první co ti obvykle při boji ve skyrimu dojde.. hrál si to vůbec??
-
SK: Příběh je v Dark Souls poměrně vedlejší záležitost. Ta hra je hlavně o atmosféře. Pokud jsem ho dobře pochopil, tak ta zápletka je tom že po velké válce s Draky začali mrtvý ožívat. Hráč je jeden z těch nemrtvých a jeho cílem je najít večný pokoj.
V Demons Souls byl lepší příběh.
Na příběhu Skyrimu mě nejvíc štve, že se celý svět točí kolem tebe. Díky tomu hra působí dost najivně a nepřirozeně. -
zajdi si třeba na kick-box, dej si sparing třeba s šesti lidma za sebou a pak nám napiš, jak ti s tím posledním, po tom co jsi byl načatej od těch předchozích, fungovalo krytí...
gameplay je lepší tak jak tam je... vyvolává to pocit, nes*r se do skupiny více protivníků, nemusí ti stačit "dech"... pokud by kryt fungoval 100% byla by z toho při boji ve skupině fraška alá assassin creed... děkuji ti, nechci *11* -
bez akychkolvek pochybnosti - GAME OF THE YEAR.
najprv som si myslel, ze to bude vcelku nerozhodne medzi BF3 a DX:HR ale Skyrim to kompletne zmietol zo stola :) -
XD
Tak k té lebce ti gratuluju.
Já sem ale nepíšu abych tu Trolloval a Skyrim shazoval. Je to dobrá hra, ale přechválená do nebes. 10/10 si prostě nezaslouží -
Úder který vykryju by neměl zraňovat, protože je to lepší pro gameplay. Když stojím proti nepříteli se zbraní, nemám už moc HP protože jsem právě zabíjel jeho kolegy a on na mě zaútočí co mám udělat?
Tím nechci říct že blok má být všemocný resp. že by stačilo stát v krytu a nic by se mi nemohlo stát. Pokud by ale krytí i normální útoky žraly staminu a ta se o něco rychleji doplňovala, tak už by ten systém fungoval o poznání lépe. -
Ale je, přehazuju to takhle a problem s tím nemám...
-
na poslední skyrim výpravě se mi podařilo ukořistit lebku jednoho trollíka, až jí budu dávat v chajdě na poličku, budu myslet na tebe Mallethee, pá pá
-
jaka ze je v Dark Souls ta pribehova linie ?
-
a ty mas nejaky argument pro to, ze kdyz vykryjes neci uder stitem, ze te to nema zranit vubec ? nebo je tim argumentem jen tvuj osobni nazor, ze by to tak proste bylo lepsi ?
-
Ihamitsu: Nikdo tu nemluvil o nejlepším RPG na PC, ale RPG obecně.
-
SK: Argument typu že v reálu by to taky bolelo moc nefunguje. Koneckonců hra je plná prvků hodně vzdálených od reality. Například když do někoho praštim dvouručným kladivem, tak by asi už nestál.
-
ale Dark Souls je jen pro PSX ... tudíž pro PC hráče je takovéto srovnání zcela bezpředmětné.
-
No jo aby to bylo hratelné a já to ustál s nervama *1* . Hraju na obtížnost expert a dává mi to docela zbrat *1* .
-
tak jdi old-school barbara v lehké zbroji, proč ne? *3* přidej si do vínku ještě plížení, vždyť barbar Conan byl vždycky hlavně zloděj, než se stal králem *1*
-
Lepší fantasy RPG tu rozhodně je: Dark Souls. Na té hře je vidět že autoři vědí co dělají. Hra je rozsáhlá a zároveň propracovaná. Desítky úžásných, nápaditých bossů a souboje nejen s nimi jsou nejlepší v žánru. O level designu ani nemluvim
-
Půjdu heavy nějak jsem to nedomyslel, chtěl jsem pořádného old-school barba v lehké zbroji. *4*
-
NAB: tak ted kdyz jsem zjistil ze jsou tam takhle knizky tak si to msuim okamzite zapařit ze to az takhle detailni sem nečekal
tednel rok je dobrý na hry -
Hm, pokud na jeden tak to asi není nad čím přemýšlet, chtěl jsem původně ještě víc umocnit rychlé rozmachy tak jsem ještě k tomu plánoval sworda. Díky za radu *3*
-
2h by samozrejme mel behat v heavy. Perkama pak vyladite nevyhody heavy brnca. Nezapomente na resisty, jinak si vas budou davat magove k snidani.