Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
To jo, to se zvyšuje. Já jen, že ty perky maj téměř v každém popisku slůvko "štít", tak jen ověřuju...
-
Toto je kvalitní názor! *15*
-
Podívám se, ale nejsem si jistej jestli to je tím....koukal jsem se na gameplay a u nikoho jiného to nevidím...
-
Já a nekritický? Pořádně si prolistuj diskusi, prosím tě. *4* A hlavně od tebe, jako mistra v zaplňování diskuse neustálými negativními reakcemi na všechno, opravdu neočekávám, že budeš ten rozdíl vidět. *3*
-
Zdravím, patrně půjde o nahrávání při přechodu z jedné buňky do druhé - to je bohužel relikt ještě z dob Morrowindu, ale zase hodně usnadňuje práci s editorem. Jinak zkus na Skyrimnexus.com nějaké finty, jak zvýšit výkon hry.
-
V čem je trollování odlišné od tvého konstantního nekritického lobbingu? *3*
-
Zdravím, mám sestavu, která by hru utáhla i na ultra, ale přesto se mi pravidelně škubne obraz i když hraju na úplně nejmenší detaily. Resp. hra mi jede úplně krásně plynule, jenže každejch 10-20 vteřin se na chvilku sníží FPS... Nevíte co s tim, nebo čím to je?
Děkuju předem za rady. -
Koukám, že spousta lidí je už tak mentálně omezená (doporučuji povídku Čerpadlo 6 ve stejnojmenné knize *3* ), že už se nezmůže pomalu na nic jiného než trollování na internetových diskusích. *9*
-
A nebo tu mařku od kanibalů, ta nejen že snipuje dobře lukem, ale ještě k tomu je šikovná v magii a vyvolává pomocníky. Vlastně...díky ní jsem kanibal. Co ty ženský s tebou dokážou udělat..hrozný <3
-
DA2 bylo nejvetsi zklamani prave z hlediska pribehu a zejmena stupidnich dialogu, ostatni mi bylo jedno....
-
Block mám, ale protože se specializuju výhradně na boj štít+jednoruční zbraň(sekera), tak nevím, ale mělo by to být jasné v případě, že se ti blokováním zbraní zvyšuje Block skill.
-
Hoši, mám dotaz. Má někdo zkušenosti s perkem Block? Vztahuje se kromě štítu i na zbraně? Já vím, že blokovat lze i se zbraní, jen se ptám, zda se na ní vážou i výhodu ze stromu blokování.
-
ako moze dat 10/10 - napcu grafika proste total shit, ai a trapne videa pocas fightu - cele zle, ale loutky daju 10/10 , nemozem
-
Jo, protože dal Oblivionu deset, tak teď naoko zatruchlil, že se hrozně spletl a nyní už tedy s "upřímným úmyslem" může Skyrimu desítku napařit...
"Tohle doznání už jsem provedl několikrát, ale míra provinění mě motivuje ho opakovat: před lety jsem Oblivion oznámkoval desítkou a jde o hodnocení, které bych vzal bez mrknutí oka zpátky. V kontextu série byl čtvrtý díl evolučním krokem co do zpracování, ale zároveň obnažil slabá místa firmy, jejíž ambice kolidují s hranicemi proveditelného, respektive profitabilního. Teprve Skyrim se s nimi dokázal popasovat tak, aby ani ty nejokatější nedostatky člověka nevykoply ze slastného pohroužení do světa za obrazovkou – a ten svět je bez debaty uchvacující. Tentokrát to vývojáři trefili správně. A já konečně taky."
Very touching *5* Aneb objektivitě vzdáváme hold... *7* -
Neodsuzuju, jen přirovnávám ke komentáři *1*
-
Možná kdybys dal i na samotný text recenze, tak bys se dozvěděl, proč tomu recenzent tu známku dal.
-
Tak snad nebudeme lidi odsuzovat za jméno, ne? *1*
-
Já nebýt člověk, já trol! *5*
-
Mám problém souhlasit s tím DA2. Ano, slabiny Bioware (malý počet lokací, copy paste prostředí...) dosáhly v DA2 vrcholu (vlny jako problém nevidím, jen mohly být řešeny lépe technicky a stačilo by méně, zato silnějších nepřátel), kdežto Bethesda se pokusila na svých slabinách zapracovat (není to tak stupidní jako F3 a Oblivion). Ale DA2 mi přišlo až moc inovativní (pozitivně) a promakané po stránce vyprávění, než abych ho takhle jednoduše smetl ze stolu. Každopádně při pokusu o zachování neutrality o rozhodování, která z těchto dvou her by měla být RPG roku (ačkoliv si myslím, že podobně jako se Zaklínačme 2 se to nedá srovnávat - ty hry jsou o něčem jiném), pravděpodobně bych to dal Skyrimu. Celá ta hra na mě působí jako pokus o nápravu, resp. vývoj vpřed, což je sympatický. Když ale k těmto titulům přistavím i Zaklínače, cenu bych dal bez okolků jemu. Ten je pro mě RPG roku. ten je koridorovka, které pomalu není co vytknout. Za to Skyrim je opeworld, který vedle New Vegas působí v určitých aspektech stále zpátečnicky, případně slabě.
-
Já bych na tohohle člověka nereagoval *3* Je to chudák *9*