Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
A?
-
Mne sa to tak isto stasne lubi, a hram za bretona, nieco ako battlemage zo starych Elder scrool, ale ta tvoja narazka na to odkpnutie nepriatela. Trpim asi takym istym neduhom. Za najpremakanejsi system FP bojoviek povazujem Dark Messiah of M&M, ktory mi tato hra dost pripomina, a sam som sa pristihol ako niekedy stlacam klavesu f (v spominanej hre to bolo defaultne tlacitko na kop/odkopnutie nepriatela), asi na tom nieco bude :-D .
-
Not trolling bro
-
To já mám štěstí, zatím jsem nenarazil kromě levitujícího mamuta na žádný bug a nespadlo mi to jetě ani jednou.
-
on DA2 imho nebyla spatna hra... srovnej to treba s Numenem (sorry blby priklad,ale fakt me jine podprumerne rpg z posledni doby nenapadlo :)) je to porad nadprumer (aspon stylem vypraveni pribehu), bohuzel ochuzeny o veci, ktery pro nekoho nejsou dulezity (viz vyse Cahir :)) ale jinemu prohlubovaly (a prodluzovaly) zazitek ze hry...no a ten TPS look a atmosfera hry to je problem i pro me. To je ta nejvyraznejsi zmena od DA1 (a zas pro nekoho muze byt zmenou pozitivni :) )
-
Vývěsná cedule: Prosím nekrmte trolla příspěvky. Děkuji za pochopení
-
Mohl bys to třeba nějak odůvodnit a nějak specifikovat proč ?
-
U Companion je to opravdu zlé s questy... během nich jsem si ani nestihnul zapamatovat jména ani těch pár vlkodlaků. Taky v Mage guild se mě zdá že to šlo nějak hopem. Po 60 hodinách sem nenarazil ani na jednu vtipnou věc, co vtipnou, dokonce ani na něco překvapivýho. Možná to je jen tím, že sem si nedávno zas zahrál Shivering Isles, každopádně zatím je to pro mě největší mínus skyrimu.
-
Doufám že někdo udělá mód na pasti (kuše by taky někdo mohl udělat). Výroba a pokládání pastí mi v těchhle hrách chybí :-)
-
Téhle píčovině bych nedal ani 1/10.
A teď do me děvčátka *14* -
a ked si vlkodlak tak nemozes byt upir a mas aj imunitu voci upirom ked si vlkodlak :) - ale spanok ti neda bonus do ucenia schopnosti :(
-
Skyrim je opravdu zábava.
V poslední době se extrémně bavím nad mnoha Easter Eggs co tam autoři nechali. Ať už parodují Star Wars, Star Trek, Pána Prstenů, Legendu o Merlinovi, Excalibur...
Většina ví o současném sporu Notche, tvůrce Minecraftu kvůli jeho Scrolls s právníky Bethesdy kvůli The Elder Scrolls - a i tady ve Skyrimu si udělali malou legraci z Minecraftu :)
http://media.minecraftforum.net/content/images/2011/11/skyrimpick.jpg -
Jen doufám, že brzo vydají patch, který opraví stabilitu hry - jsou dny, kdy mi hra vůbec nespadne, a jindy mi to zamrzlo třeba 3x v jednom městě. Restartovat PC mě kvůli tomu zrovna moc netěší. Ten první patch samozřejmě mám.
-
Aneb bezny folklor dnesnich her (a dnesnich hracu). Zabugovane / zmatene / neprehledne, aneb bez strejdy googla do hry ani nelez...
Ale to neni v poradku, vazeny pane. *3* -
Pravda, taky jsem si pri hrani Skyrimu vzpomnel na F:New Vegas a doslo mi,ze ve Skyrimu me bavi prolezat kazdy kout mapy uplne stejne jako ve F:NV (Fallout 3 letel z disku po par hodinach).
Uprimne doufam,ze Fallout 4 bude delat Obsidian a nebude horsi nez New Vegas (tentokrat by mohli pridat nejake to velke poborene mesto k pruzkumu). -
a ospravedlnujem sa za gramma chyby, napr q line :D atd ...O:)
-
hra ma velmi chytila, ani po dlhsom case hrania ma to akosi neomrzi, hlavna q lane je funny , prostredie skyrimu sa ma paci a styl fast travel setri hodne casu.....proste pozitiv tejto hry je velmi velmi vela ,avsak najde sa aj zopar zaporov ,ku ktorym patri napr obcasna ,,divna,, int monov a follower-ov ( hadam to fixnu cim najskor )a dalej grafika( avsak to moc neriesim, vzhladom nato, ze som si z nostalgie este pred mesiacom zahral Gothic 1 a 2... :D )...preto by som hru podla mojho ako tak objektivneho nazoru hodnotil na 9 nie na 10 *3*
-
Taky hraju za norda s obouručákem. Ono rozeběhnout se s ním proti nepříteli a jednou velkou ranou mu rozbít hlavu je lepší jak všechny kouzla :). Jenom mi tam trochu chybý odkopnutí nepřítele. Oni když se na mě mačkají tak se s tim obouručákem hůř máchá.
-
Cloveka, kteremu se libil Dragon Age 2 vice nez prvni dil, je lepe snad uplne ignorovat.
DA2 byl tak spatny po vsech strankach, ze jsem nechapal,jak to Bioware dokazali.
Nejspis za to muze fakt,ze to delali pro konzole, nebo jinak nevim jak si to vystvetlit. -
No jen v zkracené verzi recenze není vůbec zmíněna zjevná inspirace Falloutem. Připomína mi to především druhý díl....což je legenda ktera vas dostava čím vice ji hrajete