Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechce se mi věřit, že by byl Skyrim celkově kvalitnější než Portal 2.
  • Hanzales
    Jů recenze! Tu jsi jdu nyní s povděkem hned přečíst.
    K nepřehlédnutelnému hodnocení (to nejlépe asi vystihuje komentář níže označen právem hvězdou) ..já bych dal i 11/10. Morrowind mně vlastně vtáhl do světa RPG (jsem herní *ono mně to censored*, pač fallout 1/2 jsem dodnes nehrál) Pak mně bavil ještě Kotor. Hlavní ale je to, že tam kde mně Oblivion pomalu přestával bavit, tak tady mně Skyrim naopak začíná bavit ještě více a více. Obtížnost to chce zvolit určitě těžší a hnedle je to úplně jiná hra. Po technické stránce mi přijde ze všech tří posledních her na tom asi nejlépe a bugů je naopak snad i nejméně. Grafika jde doostřit už nyní modem a kdykoli mám ve hře nějaký vzpomínkový pocit, tak je to na Morrowind a Oblivion mně nenapadl snad ani jednou. Nic, druhá půlka lvlu z 50 bude trvat minimálně dalších 43 hodin, ale víme, jak se to pak spomaluje. Sotva jsem získal azuru, soultrap, černé šutráky a hurá na dušičky :)
  • Z technického hlediska bude grafika Skyrimu pravděpodobně o trochu lepší než u Oblivionu( ale ne o moc ) ale z čistě vizuálního je Oblivion mnohem pohlednější hra( a zvláště pak v kontextu doby kdy hra vyšla).U příležitosti vyjití Skyrimu jsem si tedka Oblivion znovu rozehrál,obrázky kvuli tomu na internetu shlížet nemusím...
  • Paul_cz
    Ano, toto je opravdu hrozná grafika, že?

http://farm7.static.flickr.com/6223/6345768034_b211ba8824_o.jpg
    http://farm7.static.flickr.com/6239/6346016580_f100955c75_o.jpg
    http://farm7.static.flickr.com/6110/6335388665_cbce378c1e_o.jpg
  • Trol.diskuzni
    To víš, jsem asi tak objektivní jako maestro Grygar... Jak vidíš na jeho příkladu, není to zas takový problém takhle jednat a ještě k tomu být mezi herními hráči oblíbený. *5*
  • JohnyTheZik
    nehral si to a souhlasis, ze to je ve vsech ohledech horsi? to delas jak?
  • USER47
    Přece se nemůžou hodnotit hry podle toho, aby člověk nepřekročil nějaký předem daný kvóty na určitý hodnocení, proboha. Když ve dvou měsících vyjde víc kvalitních her než za celej poslední rok, tak by prostě měly vysoký známky dostat, pokud si je podle recenzenta zasloužej. Kvalita hry není určovaná vlastnostmi či četností her jiných.
  • Pak si stěžujme, že hodnocení her je pouze od 7/10 do 10/10, když jsou lidi schopný dávat 11/10. *10*
  • Za 1. gothic I měl na svou dobu perfektní grafiku,za 2. grafika skyrimu není dobrá ani z technického ani z "uměleckého" hlediska....
  • Moji lidé. Ať je Váš meč ostrý a jazyk ještě ostřejší!!
  • ja to zatim beru Jako Thiefa IV. *4* TES V. to bude, az si to dam podruhe za maga *1*
  • janchor
    Hodnocení jsem řešil do poslední chvíle, ale OK, příště se přeptám tady, když to za mě víte předem. Ušetří nám to spoustu času!
  • filias
    To metání desítek se mi taky nelíbí. Je to degradace 10ky jako čísla pro opravdu výjimečnou hru. Podle mě je jedna až dvě 10ky za rok pro tiscali maximum.
    Hrál jsem Portal2 i DeusEx a obě to jsou hry tak max na devět. 10kový byl jen první Portal.
  • JohnyTheZik
    Kdyz jsou obe hry stejne kvalitni, tak pak rozhoduje kvantita.. A kdyz ta hra ma 4 levely, tak je fajn, ze je super kvalitni, ale chyby tam ta moznost, kde ji otestovat (trebas alien swarm, co nas neskutecne bavilo, ale bylo toho malo a ty user created mapy nas moc nenadchly)..
  • Rozdelme si grafiku na typy slabá , stredná , ostra ako britva. Jedna vec je grafika ako je ostrosť textúr a druha vec je umelecké zobrazenie sveta. Sú hry so slabo grafikou ale stále pekným svetom ako je gothic 1 ,s´hry so strednou grafikou umelecky urobené pekne ale aj odflaknuté -dobrý prípad je skyrim a zlý príklad je dragon age. A nakoniec sú ostré grafické tituly tiež umelecky dobre alebo aj zle- dobrý prípad je zaklínač 2 a zlý príklad bol v dobe 2006 oblivion. Ťažko povedať či ide o grafiku mne ide hlavne o umelecké podane sveta aby bol proste pekný, tajomný, atmosferický s veľa zákutiami neviem či grafika vie urobiť krásu sveta.
  • uncharted 3 ve 3D !!!!
  • Skyrim je uzasnej, nemuzu prestat hrat :) 11/10
  • Trol.diskuzni
    Já s ním souhlasím, i když jsem to nehrál *5* Ale náhodou Oblivion jsem hrál, sice nedohrál, ale hrál a nebylo to špatné. No Gothic je Gothic...
  • Letos tu nebyla hra ktera by si 10tku zasluhovala vice.Obrovsky rozsahla hra pritom vypiplana do nejmensich detailu.Muzete si delat co chcete,hrat to jakym stylem chcete a verim ze to bude fungovat pokazde.K tomu dobra grafika,dobra optimalizace,vyborna hudba-epicke souboje s draky..
  • JohnyTheZik
    Jak nekdo muze napsat takovej blabol, jakoze je grafika horsi, nez v Oblivionu (bez modu.. i s tema modama kazdopadne nema lepsi grafiku).. Nostalgie je fajn vec a i u mne vyvolava silnej dojem, ze grafika byla uzasna, ale proboha.. snad neni tak tezky se kouknout na link v recenzi a zjistit, ze ta grafika vazne dobra neni.. A ten pokrok je znat hodne..
    A ve vsech ohledech? Co napr? A vynech konzolovy ovladani..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit