Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
To není pravda, že ho nenávidím... Dokud nesázel 10ky do každé své recenze (případně si na recenze nevybíral pouze "svoje" hry), bylo vše v pořádku. Jak jsem psal výše - jako komentátora herního dění jej mám rád a jeho láska k hudbě též hraje v jeho prospěch...
Jedna věc je přerozdělovat v rámci redakce hry k recenzi lidem, kteří se vyznají... Neméně důležitá je však i jistota kritického pohledu, která u pana Grygara v poslední době klesá prudce k nule. -
Možno by ste namiesto nejakého debilného čísla mohli čítať samotnú recenziu, teraz by tu nebolo 100 postov úplne o hovne *7*
-
mozna by stalo za to udelat nejaky clanek na tema desitky roku 2011 na games.cz...abysme si je pripomeli a bylo se o cem hadat :)
-
Hmm, špatně jsem to pojmenoval. Nemyslel jsem jako wow efekt jako z CoDu.
Tak řekněme, že styl, humor a gameplay atd. v Portalu 2 mi prostě nepřišly tak skvělé jako většině.
Dobré ano, jistě, ale ne na hru roku. -
Koukat u recenze na hodnocení a ne na text a podle toho soudit hru a recenzenta, zvláště pokud obojí člověk evidentně nenávidí, je rovněž TRAPNÉ A DILETANSKÉ, pane Trolle. *12*
-
pokud se porad bude trvat na tech wow! pocitech, tak se nesmime divit, ze nejuspesnejsi jsou CoDy apod.. to je proste skoda...nic proti efektum, ale rozhodne bych tim nepomeroval kvalitu hry..uz jen proto, ze wow efekt zakonite nemuze trvat dlouho :)
-
Nechci se nikoho dotkout ale tento komentář mi přímo mluví z duše.
-
oblivion 7/10, skyrim 9/10, morrowind 10/10
-
Ještě Dark Souls dostalo 10.
http://games.tiscali.cz/recenze/dark-souls-recenze-57488
Do konce roku by to ještě mohlo chytnou Skyward Sword... a možní něco dalšího, na co si nevzpomenu. -
Jsem asi jeden z mála,ale já z té hry moc nadšený nejsem,hra je takřka ve všech ohledech horší jak již skoro 6 let starý oblivion (a to včetně grafiky) a už za to naprosto příšerně zprasený ovládání si to 10-ku nezaslouží.Já ci protirecenzi od Dana...
-
Teď se to prostě nahromadilo a vyšlo hodně dobrejch her krátce po sobě. Pokud vím, desítky tu dostal Deus Ex: HR, Uncharted 3, Portal 2, Skyrim a Limbo. Já z toho hrál sice jen tři hry, ale u každý z nich si umím představit, že někoho na tu desítku nadchne. A podle ohlasů na tom ty dvě zbylý (Unch, Skyrim) nejsou jinak.
-
Dead Island jsem dohrál za 33 hodin, a mám pocit jako bych ho hrál opravdu hodně, jako kdybych s ním strávil opravdu hodně času a znal ho do detailu.Výborná hra.
Skyrim jsem hrál 40 hodin a mám pocit že se stále plácám na začátku, že kloužu po povrchu. Ta hra je naprosto pohlcující a zapomínám u ní kompletně na okolní svět. Desítková hra. -
Hodnoceni her je uz z principu rychlosti vyvoje technologii, ktere hry ovlivnuji ve vsech smerech a drzi tvurce na opratich mnohem vice nez hudebniky a filmare, otazkou tady a ted, maximalne v ramci daneho roku, ci nekolika mesicu. Reaguju pouze na to, ze by hodnoceni her melo byt nejak platne na delsi dobu, nebo i desitky let. To je z logiky veci zkratka nemozne.
-
Me to zas tak nevadi, pokud Lukas dava 10ky TES, Deus ex, Portalu tak to proste neni zadny prusvih v porovnani napr. s tim jak se udeluji (i na jinych webech) 9ky pro neinovativni, a beznapaduhry typu COD, Halo, Gow, Killzone apod. ..
-
Podívej hra roku by podle mě měla být o kvalitě a ne o kvantitě. Rozuměj kýbl švestkovejch knedlíků nemůže přece být vrchol gastronomie jenom protože toho je toho 10kg.
-
O jaké obtížnosti mluvíš? Mě to tedy na mastera příjde jako hodně uspokojující výzva. Skoro bych se to nebál přirovnat k takovýmu Hard i druhýho Zaklínače.
-
Klidně tam mohla být krátká story a tuna volných levelů nez jakéhokoliv příběhu. To by taky helplo.
-
Ahoj,
rozum do hrsti. Pokud ma byt hodnoceni her v prubehu delsi doby a to i desitek let k cemu tak bych to s tim 10/10 hodnocenim neprehanel. Nedavno si me tady nekdo bral do huby, ze tech 10-tek zas tolik nepada a hura mame dalsi. Delejte si carky, za rok, dva nebo tri je dejte na papir poptejte se par lidi jestli si vubec na tu ci onu 10/10 hru pamatuji, uvidime.
A pokud se chceme vyhnout diskuzim typu "ne 10, ale 9,7 to je 10 - nebo - 9,4 neni 10 ale 9" :-))) no tak sup na % hodnoceni. Kdyz uz jsem u tech procent ucite vite kolik filmu dostalo na IMBD nebo CSFD 100%, kazdy rok asi tak pet a vic co? Nebo se pletu? Mozna nekomu kdo tak dlouho nehraje nebo si zahraje jednu/dve hry do roka pripadne 10/10 zaslouzenych... -
Portal 2 byl příliš krátký.
A osobně jsme z něj neměl ten "wow pocit" jako třeba u Skyward Swordu nebo Dark Souls. Ale každýho z nás asi chytne něco jinýho. -
tohle taky nechapu , proc tam nevrazili o 20 levelu vic..sice by tim trochu rozmelnili pribeh, ale zas by to za den nebylo dohrany... hm..takze urcite i u me vede skyr. presto, ze portalu bych vytknul jen delku hraci doby