Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá série měla tento systém vývoje postavy (skrze dovedností). Kdyby to Bethesda chtěla pozměnit (třeba na EXP systém), pevně věřím, že by fanouškovská komunita prskala, a já s ní :-)
  • troll detected...
  • Portal 2 byla úžasná hra... pro mě osobně skvělé cca 4 hodiny zábavy. Naprosto skvělé... víc takových her.

Skyrim je ale 50-200 (v závislosti na tom jak moc budeš chtít) hodin neméně kvalitní zábavy.

Tohle se nedá srovnávat. Já pevně věřim, že by neurazilo ani tvůrce Portalu, kdyby titul nej hry roku dostal Skyrim.
  • Jo ještě se zeptám.

Vyjadřoval se už někde Dan Vávra na téma Skyrim?
    Nechce se mi hledat...

Edit: Aha, už to mám... Twitter.
  • mě se líbí to první video v recenzi (2:13min). Mám z něho zimomravky *1*
  • No já teda Skyrim ještě nehrál ale pro mě je zatim jednoznačně hra roku Portal 2.
  • Kámo to jsou kontroverzní slova.

Je pravda, že Lukáš několikrát zmiňoval, že RPG-FPS na styl Deus Ex jsou pro něj královský žánr... jestli to hrálo roli v hodnocení DE:HR? No asi ano...

Ale není 10 jako 10. U Skyrimu bych řekl, že je to taková ta desítka, kdy hra tak exceluje v jednom, dvouch ohledech, že chybky jinde se prominou. A Skyrim exceluje atmosférou a světem.

No a nakonec recenzenti jsou různí... zkus si najít texty a videa Jima Sterlinga... ten se s ničím nesere.
  • Cahir
    Konec světa? *1*
  • kdyz ja myslim, ze albion je proste lepsi hra a system shock taky. O konzolich nic nevim, a grafika mi dech nevyrazi. Pro me je po tech 20ti hodinach Skyrim hra roku, ciselne zatim za (8) mody to muzou dotahnout...
  • Mopped
    A mě se jeho recenze v Levelu hodně líbily. To až poslední dobou tady, je to hodně přitažené za vlasy.
  • Trol.diskuzni
    Já ho mám rád jako komentátora herního dění... Ale jako recenzent působí naprosto diletantsky a jede si svoji "intelektuální" linii, kdy mu stačí naservírovat nějaký úplně přiblblý příběh, ze kterého si on udělá kovbojku a připadá mu to hrozně pronikavé a duši osvěžující... *7* Prostě nezná míru... Buď 10 a nebo 5, nic pod tím ani mezitím.
  • Dag0
    taky sem dostal od obra facku a taky sem letel az na mesic :)
  • Morderon
    Vůbec jsem to od skyrimu nečekal ale pro mě jednoznačně hra roku!
  • Mopped
    Tak je jasné, že Grygara nemáš rád, ale ochudit se k vůli tomu o pěknou hru. Není to škoda?
  • Trol.diskuzni
    Přesně tak! Je to k smíchu, jak z nás dělají hlupáky... To už je snad dvacátá hra během posledních dvou měsíců, co dostala 10!

Ale redaktoři samozřejmě budou tvrdit, že se hry s blížícím se koncem světa začínají záhadně lepšit... *5*
  • pamatuju když oblivion dostal 9, takže chápu, že když to lehce vylepšili, takže to dostane 10
    to nic ale nemění na faktu, že já osobně tyhle hry považuju za nudnej odpad
  • Miroo_CZ
    Já souhlasím tohle je prostě 9 jak z učebnice, ale na 10 to není..!
  • Trol.diskuzni
    Tak... A teď mi, kolegové a kolegyně, bez okolků sdělte, zda-li jste čekali od maestra Grygara jiné hodnocení než 10? No přiznejte barvu... *5*

Můžete mě nenávidět, můžete mě odsuzovat, ale tahleta recenze byla nad slunce jasná už před čtvrt rokem, kdy maestro zcela nekriticky pasoval Deux Ex do role nadpozemsky nadpozemské hry, přestože se jedná o naprosto tuctovou záležitost s divnou grafikou a přiblblým příběhem.

Skyrim jsem nehrál a ani nebudu - Danu Vávrovi věřím více, než diletantovi Grygarovi.

Prostě Grygar si jede ty svoje "stálice" a není mu to ani za mák blbé... TRAPNÉ A PŘEDVÍDATELNÉ, pane Grygare! *11*

A ještě něco: Gothic I by nepřekonalo ani TES X: Dragon Racing *5*
  • Tím jsem myslel padesát let starý koncept "zemřeš a jedeš od posledního savu" to otravné zpomalování při překročení limitu váhy inventáře, loading při každém vstupu do budovy, atd. atd.
  • Mopped
    Přijde mi docela divné, že v tak rozsáhlé hře, máte po deseti hodinách hraní na kontě 4 mrtvé draky, vlastního koně, vlastní plně vybavený dům, jste zemanem s vlastním zbrojnošem, po 3 úkolech je tu možnost stát se vlkodlakem atd.
    Na grafiku sere pes, ale těšil jsem se, jak se tam budu plahočit jako nuzák, obracet každou korunu a krčit se před kdejakým potkanem a ono nic. Místo toho jsem hybrid, co umí kouzlit, střílet z luku, sekat mečem, sekat sekerou a odemykám zámky jak starý kasař.
    Jinak výsledné hodnocení bylo jasné předem, někdy mi připadá, že pan Grygar ztrácí soudnost, ale jde samozřejmě o jeho názor na hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit