Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne - vsak ja to blbe precet, a hned divoce scrolloval dolu.
    Degenerace holt nejni zadnej med...
  • Kua, hneď ma dvaja predbehli *1*
  • tak schvalne ktery :), za me jen portal 2 a skyrim (deus ex 9.5 :))
  • Vynikajúca hra, ktorá ma baví čím ďalej tým viac ale 10ku by som tomu nedal kvôli AI companionov, trochu otravnému UI. Inak krása čo sa týka ozvučenia, grafiky aj príbehu. Mám odohratých zatiaľ 21 hodín a nepreskúmal som ani 10% mapy a s príbehom napredujem len veľmi pomaly, ale užívam si to ako sa to dá *14* *14*
  • Sorry, ale si kkt. Takéto príspevky sa objavujú všade, kde nejaká hra dostala absolútne hodnotenie.

Inteligentný človek si však uvedomí niekoľko vecí.

Za prvé, hodnotenie je tu len po celých číslach, takže pokiaľ by recenzent chcel dať napr. 9,5/10, mal by dať 10/10, tzn. 10/10 zďaleka nemusí byť dokonalá hra.

Za druhé, vytvoriť "dokonalú" hru nie je v praxi možné, zvlášť, keď sa jedná o tak komplexný žáner, ako je RPG.

A konečne za tretie, nikto ti nebráni napísať vlastnú úžívateľskú recenziu, kde si tú hru môžeš zdrbať, ako len chceš. Imho ale tvoje bludy nikto čítať nebude *2*
  • Recenze na Eurogameru je nuked!
  • Pravidla scény vám asi nic neříkají? Džejdýhoho grupa byla první!
  • Inquisitor
    Většinou s desítkovím hodnocením nesouhlasím, ale tady není nad čím přemýšlet. Už opravdu dlouho mě žádná hra tak nedostala. Bravo.
  • No grafika asi bude hodně kulhat ale nevim počkej si na nějakého zdejšího PC "profíka".
  • Mechwarrior_bw
    - čo to je dokonale bezchybná hra ? niečo take z princípu neexistuje a nemôže existovať.
    - bugy sa budú časom odstraňovať a hra vyladovať modmy.
    - a to že dostal 10 neznamená presne 10z10 ale kludne 9,6 z 10.
  • Po vyskusani na neostro, som sa rozhodol nekupovat hned, ale pockat az na GOTY. Po roku updatov, ovladacov, DLCok a modov to moze byt jedine lepsie :) Dufam ze GOTY New Vegas bude v dohladnej dobe, inac to cakanie nemusim zvladnut :(
  • dokonalá bezchybná hra neexistuje a nikdy existovat nebude. V rámci komporomisů je tato hra 10/10 už jen pro svojí rozsáhlost a propracovanost. PS: všichni brečej u zabugovanosti a já jsem po cca. 50 hodinách hraní na ani jeden významný nepřišel
  • jen jsem to zkopíroval z fora na TES, kde jsem psal tento komentář a kde to psalo dost hráčů, kteří se ještě rozmýšelil, jestli to fakt koupit. *3*
  • mas pravdu, grafika je prumerna, pohledna v celku, ale slaba v detailu. grafika tvori cast atmosfery a kdyz te takove veci prasti do oci, tak te z toho skveleho sveta tlaci zpatky do reality, a to je spatne. proto s tebou souhlasim.
  • A k recenzi: Podle mě je až příliš nekritická. Skyrim je výborná hra, která mě fakt chytla a pustí mě až za hodně dlouho, ale na absolutní hodnocení prostě nemá. Proč? 1. Nekvalitní textury. 2. Chyby v animacích. 3. Menší nedodělky. 10/10 by se mělo dávat jen opravdu vybroušeným hrám - skyrimu tak za pár měsíců třeba.

To jen tak mimochodem. *3*

Ale já vím, buďme rádi za tohle, když nám tvůrci her často podstrkují úplné nehratelné smetí - skyrim se dá aspoň bez větších problémů hrát od začátku a ještě jsem nenarazil na bug, který by mi zabránil pokračovat dále (jak je zcela běžné v jiných podobných hrách). Ale 10/10 je fakt moc.
  • 10/10 to proste nemuze dostat uz jen z toho jak je to zabugovane a v nekterych vecech trapne, proste 10/10 je dokonala bezchybna hra, coz Skyrim neni ani nahodou, by to mel recenzovat nekdo vice soudnejsi
  • Ryba9
    letos třetí zasloužená desítka :-) 2011 se zapíše do dějin
  • Ja jsem fakt uplne tupej - sorry. Patnact HODIN - uz to vidim : D
  • Tos psal dyl ten komentar, nez jsi hral, ne? : D

Asi bych mel ocenit tvou namahu, ale spis mi to prijde jen smesny, psat na takovouhle hru takovou zed po patnacti minutach. A to prosim vcetne zaveru a hodnoceni : D

Nic ve zlym - jen me to pobavilo. Ve zlym bych mozna psal, kdybych si to vubec precetl ; )
  • Ahoj, na jaké detaily mi to pojede na tomhle pc? Win Xp, ATI Radeon Hd 3800, RAM 2GB, Amd Phenom Triple-core Processor 2,1 GHz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit