Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    To by mě zajímalo jaký starý mechanismy tam jsou? Mě právě příjde, že jim ta modernizace skoro ani nesvědčí. Co bys chtěl? Rychlejší HP regen a co nejrychlejší drcení čudlíku v cut-scénách?
  • hraju na medium na rok starím noťasoj a grafika luxusní...nic takovýho co posíláš jsem neviděl. Ikdyž je fakt, že jsem hodně lidí slyšel nadávat, ale nevím čím to je, možná špatná podpora nějakejch grafik či nevim
  • Tohle neni tvuj screen, ten se na netu vali uz par dni, tak klid.
  • BoB.2
    Conjuration?
  • Anal.S
    Jak kdyby byl Skyrim o zkoumaní šroubů na klecích :)
  • Je to dostačující, proto 10/10. Kéž by k tomu takhle přistupovali i rodiče u dostatečných na vysvědčení. *1*
  • BoB.2
    To jo ale kde ho vzít a nekrást *3*
  • Anal.S
    To je snad vyčarovanej luk pro mage ne? Aspoň co vím, v Conjuration je dost spellů na vyvolání zbraní, které vypadají snad úplně stejně.
  • BoB.2
    Tohle je muj screen na nastavení ULTRA
    http://imageshack.us/photo/my-images/51/tesv2011111021113759.png/
    Mě to jako dostačující nepřipadá.
  • JohnyTheZik
    rek bych, ze vykouzlenej..
  • tipuju, že to bude nějakej vyčarovanej
  • Anal.S
    Hra je to i přes ty chyby úžasná. Začátek mě trochu zklamal a zprvu jsem si myslel že to bude jen špatný port co nemá moc společného se starými TES, ale během pár hodin se z toho vyklubala úžasná hra.

Jinak problémy se stabilitou nemám a to hraju cracklou verzi. Spíš je mému procesoru čas od času takové teplo, že si musí dát nachvilku oraz, resp. restartuje celou sestavu. *14*
  • BoB.2
    Pár tlačitek nejde přenastavit (R,TAB) tak jsem přešel na gamepad a i když hraju za lučišníka nakonec jsem se do toho dostal, neví někdo nahodou co je tohle za luk a kde ho vzít ?
    http://games.tiscali.cz/the-elder-scrolls-v-skyrim-13932/galerie-popup/207899
  • grafika víc než dostačující
  • Jen kdyby tam nebylo tak přiblbý to menu... *11*
  • BoB.2
    Dal bych 9/10 za tu grafiku.
  • Copak zrealizovat, ale zbavit hru všech bugů a glitchů ... :)
  • Mel jsem obavy... ale, skyrim si 10 urcite zaslouzi ... je to perfektni hra a kdo rika ze ne, tak hru bud nehral nebo je herni impotent.. i kdyz je pravda ze UI nekdy fakt sere no ... S modama ta hra zas nabere uplne novy rozmer... HAIL BETHESDA! :) povedlo se :)
  • bobsh
    copak navrhnout, ale zrealizovat...
  • Dej pak link na stažení.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit