Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
To by mě zajímalo jaký starý mechanismy tam jsou? Mě právě příjde, že jim ta modernizace skoro ani nesvědčí. Co bys chtěl? Rychlejší HP regen a co nejrychlejší drcení čudlíku v cut-scénách?
-
hraju na medium na rok starím noťasoj a grafika luxusní...nic takovýho co posíláš jsem neviděl. Ikdyž je fakt, že jsem hodně lidí slyšel nadávat, ale nevím čím to je, možná špatná podpora nějakejch grafik či nevim
-
Tohle neni tvuj screen, ten se na netu vali uz par dni, tak klid.
-
Conjuration?
-
Jak kdyby byl Skyrim o zkoumaní šroubů na klecích :)
-
Je to dostačující, proto 10/10. Kéž by k tomu takhle přistupovali i rodiče u dostatečných na vysvědčení. *1*
-
To jo ale kde ho vzít a nekrást *3*
-
To je snad vyčarovanej luk pro mage ne? Aspoň co vím, v Conjuration je dost spellů na vyvolání zbraní, které vypadají snad úplně stejně.
-
Tohle je muj screen na nastavení ULTRA
http://imageshack.us/photo/my-images/51/tesv2011111021113759.png/
Mě to jako dostačující nepřipadá. -
rek bych, ze vykouzlenej..
-
tipuju, že to bude nějakej vyčarovanej
-
Hra je to i přes ty chyby úžasná. Začátek mě trochu zklamal a zprvu jsem si myslel že to bude jen špatný port co nemá moc společného se starými TES, ale během pár hodin se z toho vyklubala úžasná hra.
Jinak problémy se stabilitou nemám a to hraju cracklou verzi. Spíš je mému procesoru čas od času takové teplo, že si musí dát nachvilku oraz, resp. restartuje celou sestavu. *14* -
Pár tlačitek nejde přenastavit (R,TAB) tak jsem přešel na gamepad a i když hraju za lučišníka nakonec jsem se do toho dostal, neví někdo nahodou co je tohle za luk a kde ho vzít ?
http://games.tiscali.cz/the-elder-scrolls-v-skyrim-13932/galerie-popup/207899 -
grafika víc než dostačující
-
Jen kdyby tam nebylo tak přiblbý to menu... *11*
-
Dal bych 9/10 za tu grafiku.
-
Copak zrealizovat, ale zbavit hru všech bugů a glitchů ... :)
-
Mel jsem obavy... ale, skyrim si 10 urcite zaslouzi ... je to perfektni hra a kdo rika ze ne, tak hru bud nehral nebo je herni impotent.. i kdyz je pravda ze UI nekdy fakt sere no ... S modama ta hra zas nabere uplne novy rozmer... HAIL BETHESDA! :) povedlo se :)
-
copak navrhnout, ale zrealizovat...
-
Dej pak link na stažení.. *1*