Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neví někdo co se má dělat když mám quaet "Boethiinovo volání"
    1. Najdi Boethiinovu svatyni (splněno)
    2. Najdi Boethiův kult (splněno)
    3. Zaveď někoho do pasti ve svatiny a zabij ho *(nesplněno)
    Ukazatel cíle questu je přímo na svatini, avšak jak mám splnit tento quest, když v oblasti jsou jen zabijáci věrní boethii, kteří opakují jen 1-2 věty. Zkoušel jsem sejít k chatkám abych potkal normální lidi, ale u těch také nemám žádnou možnost přesvědčování, aby šli se mnou ke svatini. Vůbec teda nevím, jak splnit tento quest. Poradí někdo?
    • musis tam obetovat nektereho ze svych partaku myslim...staci snad nejaky, ktery se da normalne najmout za prachy, byvaji v hospodach
      • Bohužel. Zkoušel jsem to, ale žádná možnost tam není.
        Koupil jsem si bojovníka za 500 a stejně není nijak možné ho přesvědčit/donutit aby obejmul onen oltář smrti. *9*
        • Přiznám se, že mi to taky chvilku vrtalo hlavou a shlédl jsem spoustu zahraničních fór a diskuzí a evidentně jsem v tom nebyl sám, ale přitom je to tak jednoduché. Stačí najet na ten sloup, když si poblíž se společníkem a podržet klávesu E, tím mu přikážeš, aby ten sloup použil. Já takhle obětoval toho chlápka, kterého dostanete k domu ve Větrném Žlebu, ty jeho kotlety rozhodly *1* *1*
          • Bohužel to jsem zkoušel a nefunguje to..
            • Jo už to mám, tentokrát to opravdu byla jen moje hloupost na lvl 99
  • Totální sračka..Co to jako má bejt??????....Grafika k poblití,tupost nepřátel k smíchu,příběh jak pro náctiletý fakany..úkoly tipu běž tam dones mi tohle a po cestě pobij tak 50 NEPŘÁTEL.na zádech utáhnete deset obouručních mečů,dvacet různých tipů brnění,15 štítů atd..CO TO JE ZA NAPROSTOU NEREALNOU PÍČ-O-VINU???Máme tu rok 2011 a všichni uchcávají ze hry,kde borec chodí jako rambo a kosí všechno, co mu vejde do cesty..mečem klidně zabijete zajíce i srnce..no těch totálních výjebů je tam tolik,že to nemá cenu komentovat..TOHLE ŽE MÁ BÝT RPG,ČI DOKONCE HRA ROKU?? TO UŽ TO RADŠI DEJTE CALL OF DUTY..TO JE STEJNÁ KOKOTINA,AKORÁT SI NA NIC NEHRAJE..
    • rhomola
      Takže:
      1. Grafika k poblití - NESOUHLAS, jedu na ultra a mám nádhernou grafiku, kdo si chce pohrát s nastavením a graf. výkonem, tady pěkný článek http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/22525-the-elder-scrolls-v-skyrim-vzniklo-dokonale-rpg?start=1
      2. tupost nepřátel - POLOSOUHLAS parta lapků ve zřícenině nebo ve skalách si mě pěkně nadbíhá, problémem trpí spíš v zasekávání v terénu
      3. úkoly tipu - NESOUHLAS hraješ to nejspíš z rychlíku, questů je tu tolik a tak rozmanitejch, že s takhle obecným zametením pod koborec prostě neuspěješ. Kolik máš odehráno?
      4. nosnost postavy - NESOUHLAS to ani není pravda, sice nevím, jestli se dá postava přetížit tolik., že už se ani nehne, protože jakmile odmítá běhat, vždycky něco zahodím, každopádně tolik, co píšeš ty, sem toho u sebe nikdy neměl. Hraju silovou postavu a stejně když skolím draka a vyberu jeden dungeon (a to beru jen cenosti) musím se jít do města vyprázdnit
      5.zabít mečem srnce i zajíce... PROČ NE PROBOHA?
      6. Ostatní vulgarismy již postrádají konkrétní obsah a jsou zřejmě jen emocionálním projevem

Tolik k tvému příspěvku. Neodsuzuji tě za opačný názor, jen nesouhlasím s tvými, dle mého chybnými, stanovisky.
    • Borečku ty si řádně švihnutý po palici, takový věčný ukňouránek, co je spokojen jen se stupidním pálením z kalašnikova a čím víc zabití tím líp. Kolik ti je 12 let? Inteligence by tomu napovídala.
    • Prosíme nekrmte trolly *1*
      • Jojojo..mít opačný názor či pohled na věc se v této společnosti nenosí.Už jsem se o tom několikrát na vlastní kůži přesvědčil.Člověk vyjádří opačný názor na věc a okamžitě je označen za exota a blbce a je tou "správnou" většinou nemilosrdně odsouzen.Je smutný,jakým způsobem media,či reklama dokáží vymývat mozky lidem..
        • kotty
          Když ten názor podáš jak totální idiot, tak se nediv ;)
          • Malleth
            Je fakt že to mohl napsat trochu korektněji, ale v některých věcech má pravdu. Krom toho sám sem se přesvědčil, že i když svůj negativní názor podáš normálně, stejně tě tu hned považují za trolla.
            • Je uplne jedno jestli ma pravdu,pokud to podal tak jak to podal. Krome jineho to dost svedci i o inteligenci pisatele. Kdo ho pak ma brat vazne?
    • No s absolutním hodnocením nesouhlasím a přál bych si také "reálnější" RPG hry.Ale,že by to bylo na dnešní poměry až tak špatné,že bych z toho utrousil BOBEČEK do kalhot to zase ne.Nebo snad BOREČEK? :)
      • To měl být zřejmě pokus o vtip,že?Hmm..příště se tomu radši vyvaruj,je stejně tak ubohej jako ta hra samotná.
    • *1*
  • Konečně recenze! Teď vím, že se nemusím bát a PC verzi klidně stáhnout, dík.
    • To se máš čim chlubit...
    • Já jenom nechápu lidi kteří kradou a ještě se tím chlubí.
      • je to na steamu, teda jestli to mysli v dobrym
        • Na steanu to neni. Imho spravny obcansky postoj je predat ip adresu dotycneho policii k prosetreni. Konec koncu, cim vice se bude krast, tim hur na tom herni prumysl bude a s tám na tom budou spatne i herni weby a hraci. Parazity je potreba nekompromisne potirat.
          • Neviem ako vy ale ja som si hru kupil a nevybalil z plastoveho obalu. Preco by som mal hrat nieco, k comu potrebujem steam authentikaciu? Preco hrat hru ktora kazdu chvylu pada a neda sa z nej alttabovat? Stiahol som si to z warez for a vsetky tieto neprijemne veci ma obysli. Vlastne rovnaku vec som spravil so skoro vsetkymi hrami ktore vlastnim. DRM ochrana + dalsie nevychytavky ma dokazu odradit od kazdej originalky.
          • nebud zas takovej. Jak sem byl studak taky sem secko stahoval a zadne spatne pocity sem z toho nemel. tedka sem uz ale dospely a hry si kupuju kdyz je chci. Verim ze ten vyse na tom bude pozdeji podobne. A co se tyka spravneho obcanskeho postoje. Cece muzes rovnou podat trestni oznameni na celou republiku pac 100% se na kazdeho neco najde aspon prestupek
        • Pokud to teda ví :)
        • No jo, ale u nás se to na steamu nedá stáhnout.
  • tam neny zadni samopal to je ale blbost *11*
    • Anal.S
      nekrmte trolla.
  • už tam lítám asi 10 hodin a zaboha nemůžu přijít na to jak enchantnout jakoukoli zbraň (je nutno zbraň, pak nějaký soul gemy a enchantment a to má být jako co????), nemůžu najít nikoho kdo by to případně udělal za mě a nikoho kdo doplní magickou energii mým zbraním když jsou vypotřebovány. kde ti lidi jsou??? :( pak ještě jedna praktická...když mám kouzlo a chci si dát meč tak opravdu musím do items a složitě ho hledat a vybrat? to opravdu nejde jedním klikem někde překlikávat mezi kouzlama a mečem? (vím o kouzlech pod klávesou Q) btw lvl 15 a nikdo mě už neublíží...trošku brzo ne?
    • MrSanta
      Nebývá špatné si přečíst manuál. Zkus to taky, možná tě některé věci v něm napsané překvapí *3*.
    • u přehazování věcí (kouzel, zbraní, štítu, apod.) stačí dát do oblíbených (klávesa F) a poté očíslovat 1-8 (9 mě nefunguje, nevim proč) a můžeš přepínat na klávesnici. viz http://www.youtube.com/watch?v=2hz7eautqrE
    • Tak si dej větší obtížnost *3* ...na předposlední, kdy tě obr sejme často na jednu ránu, si nesmrtelnej připadat nebudeš. Jinak já od meče a štítu upustil hned na začátku, blokováni na malym lvl bez perků je zoufale neůčiný. Narozdíl od oblivionu jsou tu mágově celkem úspěšný... róba+maska+enchantnutý zbytek a člověk se dostane na 300% mana regen při velmi vysoké magicce, což dovoluje nepřetržitej souboj s apprentice spelama *14*
    • kouzla (a vlastne cokoliv) jdou davat do favurites a pak vyvolat jednou klavesou jak pises, s tou obtiznosti myslim ze jsi jen nenarazil na ty spravne typky :)
    • 1) ano, u očarovávacího stolku budeš potřebovat neokouzlenou zbraň, soul gem s duší (jak je v sérii zvykem) a nějaký enchantment. Já ho získávám třeba tak, že při svých toulkách najdu očarovanou zbraň/zbroj (má třeba +50 health), přijdu ke stolku a vyberu disenchant (nebo jak by to bylo v anglické verzi). Tím získáš to či ono kouzlo, proto je lepší tyto předměty neprodávat (i když vás jistě láká cena) a radši je zničit k získání těchto kouzelných výhod.

2) Já mám level 18 (specializace na blízko, meč a štít) a necítím se, že bych byl neporazitelný. Třeba trolla nebo obra ještě sám dát na blízko nedokážu (uběhat s lukem a kouzlama sice ano, ale není to moc hrdinské). Musím říct, že jsem mágy celkem podcenil, kouzla jsou zde dosti silná, možná se přeorientuju na ně :-)
      • lvl49, fully enchanted deadric, troll padne na dvě rany obouručakem... hraju to na tu středni obtižnost... v pozdější fázi hry mi to krytí a štíty přijdou úplně zbytečné, jen to snižuje damage... faktem že jsem mel hodně problemy s některyma monstrama na nižšich levlech, ale teď už je to zas všechno až moc lehké...
        • Tak si to dej na nejtěžší...
          • Nič v zlom, ale krytie je zbytočné aj na najťažšiu obtiažnosť keď exploituješ crafting ako sa dá. No ono vlaste blocking je zbytočný, aj keď crafting neexploituješ. *10*

Priznám sa, že mace + shield som vymenil asi na 10 leveli za obojručné meče a potom kladivo. Ušetrené perky do blocking a oveľa efektívnejšie.
      • Ataker
        bojový mág je sila :P taky jsem začínal meč a štít klasika prostě, ale teď chodím v levé ruce kouzlo a v pravé meč :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit