Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem asi jeden z mála,ale já z té hry moc nadšený nejsem,hra je takřka ve všech ohledech horší jak již skoro 6 let starý oblivion (a to včetně grafiky) a už za to naprosto příšerně zprasený ovládání si to 10-ku nezaslouží.Já ci protirecenzi od Dana...
    • Hah tak konečně jsem se s něčím ztotožnil :o)
    • JohnyTheZik
      Jak nekdo muze napsat takovej blabol, jakoze je grafika horsi, nez v Oblivionu (bez modu.. i s tema modama kazdopadne nema lepsi grafiku).. Nostalgie je fajn vec a i u mne vyvolava silnej dojem, ze grafika byla uzasna, ale proboha.. snad neni tak tezky se kouknout na link v recenzi a zjistit, ze ta grafika vazne dobra neni.. A ten pokrok je znat hodne..
      A ve vsech ohledech? Co napr? A vynech konzolovy ovladani..
      • Z technického hlediska bude grafika Skyrimu pravděpodobně o trochu lepší než u Oblivionu( ale ne o moc ) ale z čistě vizuálního je Oblivion mnohem pohlednější hra( a zvláště pak v kontextu doby kdy hra vyšla).U příležitosti vyjití Skyrimu jsem si tedka Oblivion znovu rozehrál,obrázky kvuli tomu na internetu shlížet nemusím...
        • JohnyTheZik
          ok tak jsme se dostali k tomu, ze v kontextu kdy hra vysla, byla nadherna.. ciste vizualne je pohlednejsi :D? jo jasny :D.. nicmene si mi porad nerek, v cem je o tolik horsi..
          http://www.jrc.cz/screenshot/screenshot_ps3_the_elder_scrolls_iv_oblivion_game_of_the_year_edition_3_17719.jpg
          x
          http://3.bp.blogspot.com/-gvBAhVIFAug/TVWLBlwcSmI/AAAAAAAApIs/nJ1-cPuQTD0/s1600/20110211-skyrim-001.jpg
          ja ti nevim chlape, ale mas to nejaky pomotany..
      • Trol.diskuzni
        Já s ním souhlasím, i když jsem to nehrál *5* Ale náhodou Oblivion jsem hrál, sice nedohrál, ale hrál a nebylo to špatné. No Gothic je Gothic...
        • JohnyTheZik
          nehral si to a souhlasis, ze to je ve vsech ohledech horsi? to delas jak?
          • Trol.diskuzni
            To víš, jsem asi tak objektivní jako maestro Grygar... Jak vidíš na jeho příkladu, není to zas takový problém takhle jednat a ještě k tomu být mezi herními hráči oblíbený. *5*
            • JohnyTheZik
              Az si to zahrajes, tak mel takovyhle pindy.. proboha, to vazne miluju.. Ja bych tomu tu 10 dal stejne tak a 95 na metacritic taky o necem svedci..
  • 10/10? Série TES má přinejlepším na 4/10 celkově.
    • morrowind spolu s baldurs gate II považuju za jediné 10/10 co jsem kdy hrál, a zda tam bude skyrim taky patřit ukáže až čas, hodnotit něco co jsem ještě nedohrál a nenechal dozrát je zbytečné. Série TES za 4/10?? Tak to nevím co považujež za kvalitní hry? nějaký bezduchý střílečky?
      • Planescape Torment 10/10
        série BG 9/10
        ..
        série Fallout (původní!), série IWD 7/10
        série M&M (původní!) 6/10
        ...
        série TES 4/10
        série Diablo, Fallout (nová!) 3/10
        ...
        • smejki
          New Vegas je na 3/10? no cement
    • Sranec? - Už není třeba dalšího komentáře.
      • I kdyby to bylo moje jméno, což zjevně není, tvůj příspěvek ilustruje ubohost tvé osoby, předvedl jsi stejnou povrchnost a pasivitu v podávání argumentů, to tě pasuje do role opravdového srance.
      • Cahir
        Tak snad nebudeme lidi odsuzovat za jméno, ne? *1*
        • Neodsuzuju, jen přirovnávám ke komentáři *1*
    • Hairy_Ass
      A samotnou recenzi si četl?
      • Trol.diskuzni
        Recenze je relativní obkec, číslo je však absolutní a vzhledem k určené stupnici na games.cz i jednoznačné hodnocení kvality produktu.
        • Hairy_Ass
          Možná kdybys dal i na samotný text recenze, tak bys se dozvěděl, proč tomu recenzent tu známku dal.
          • Trol.diskuzni
            Jo, protože dal Oblivionu deset, tak teď naoko zatruchlil, že se hrozně spletl a nyní už tedy s "upřímným úmyslem" může Skyrimu desítku napařit...

"Tohle doznání už jsem provedl několikrát, ale míra provinění mě motivuje ho opakovat: před lety jsem Oblivion oznámkoval desítkou a jde o hodnocení, které bych vzal bez mrknutí oka zpátky. V kontextu série byl čtvrtý díl evolučním krokem co do zpracování, ale zároveň obnažil slabá místa firmy, jejíž ambice kolidují s hranicemi proveditelného, respektive profitabilního. Teprve Skyrim se s nimi dokázal popasovat tak, aby ani ty nejokatější nedostatky člověka nevykoply ze slastného pohroužení do světa za obrazovkou – a ten svět je bez debaty uchvacující. Tentokrát to vývojáři trefili správně. A já konečně taky."

Very touching *5* Aneb objektivitě vzdáváme hold... *7*
            • Pro mě jen další utvrzení následujícího: číselné hodnocení (přinejmenším na Games.cz) nemá jakoukoliv váhu, zde je to dokonce přiznáno autorem.

V kontextu série? Zcela neobjektivní a irelevantní. Ujasněte si, co má číselné hodnocení znamenat, pak ho používejte.
            • excelentni
  • ahoj mm problem sedím stolu z nejakýma lidma kd je ufrik atd neco povidaji povidají zeptaji se me jakou ma hodnotu mesto ja řeknu a co riften oni o tom zas kecaji pak se zvednou od stolu že dou proč a stoji tam nic se neozivá
    • stalo se mi uplně to samé, naštěstí mam kámoše a k němu jsem si vzal uložení těsně před tim než ta "konference" začne - u něj jsem to nahrál, v pohodě jsem to přehrál přez celou tu konferenci, znova jsem to uložil, uložení jsem hodil na flešku a mazal domu a od tý doby je klid .... myslim si že mi to u mě doma nešlo, jelikož to nemam origo koupený ani nainstalovaný.
  • ACT III
    Mise: Znalosti předků (Získej svitek předků)
    Jsem u astronomického zlatého stroje. Tentokrát se však nejedná o bugy, ale o nastavení právě téhle "mašiny" . Opravdu nerozumím tomu, jak ji mám nastavit.. zkoušel jsem asi 15 minut rejpat do nastavení a stejně nic pouze jednou se mi podařilo udělat "něco" že se Lexion povznesl, otevřel a zazářil.. štěstím ze správného kroku jsem byl tak bez sebe, že jsem to dalším otáčením přístroje zrušil a už to nemůžu zpátky naladit. AUU, prosím pomoc.
    • jakmile položíš lexikon do stroje, tak můžeš mačkat dvě tlačítko po pravé straně. Zkus mačkat vyšší tlačítko tak dlouho, dokud se lexikon nerozzáří. V momentě, kdy se rozzáří, můžeš levým vyšším tlačítkem ovládat "oblohu". jakmile po několika zmáčknutí se rozzáří ještě nižší tlačítko vlevo, tak se Ti uprostřed místnosti objeví vysněné svitky :)
      • to levé nejnižší tlačítko je samozřejmě potřeba zmáčknout, aby se svitek objevil
    • Tak už jsem to spravil *8* *8* *8*
  • Neprisel jsem na to jak pridat magii do sve vypotrebovane zbrane..?soul gemy mam plne ale nevim jak je pouzit.To tu zbran vzdycky musim rozlozit a pak si udelat novou?diky.)
    • johnysak
      Inventář-zbraně, najedeš na zbran kterou chceš doplnit a zmáčkneš T.
  • dá se nějak na anglické verzi zapnout čeština?
    • Pochybuji o tom,protoze narozdil od Morrowindu a Oblivionu neni cestina resena jako mod,co si zapnes a vypnes dle prani.
      • Když si stáhneš češtinu která není oficiálně ke stažení tak pak to jde.
        • Mozna,ale na to se on neptal.
          • Ptal se zda v anglicke verzi jde zapnout čsština. Ne jak je řešena nebo proč to nejde.
  • Taky vás tak baví zabijet obchodniky u stanku a pak je okrast *1*
    ma to nejaky efekt kdyz to udelam?
    jo a ted jsem zrovna zabijel u jednoho stanku kde pordavali takový šelmy a jedna z nich je asi nesmrtelna nebo fakt nevim sekani ji nezabilo
    • když nejdou zabít, tak jsou asi důležitý na nějaký úkoly. Jinak zabíjet je nemusíš, stačí se naučit vybírat kapsy a seš za vodou. S kapsářstvím na 100 dokážeš ukrást i 2000 zlaťáků z kapsy (např. po tréninku).
    • Tak to je dulezita v nejakym Qstu/pribehu...
  • Dá se to hrát znova s již vylepšenou postavou, nebo člověk při druhém hraní musí začínat úplně odznova?
  • Nechapu proc tam nedaj treba auto nebo jinej dopravni prostredek na koni je to skoro stejne rychli jako bez nej.
    • On ten kuň dokažě i sprintovat když zmačkneš alt... nemyslim tim běh, ale sprint. A mimoto, i bez sprintu je několikanasobně rychlejši.
    • Malleth
      Výhoda koně je v tom že můžeš běhat bez toho aby se ti vyplýtvala stamina. Al je fakt že ten kůň má do Red Dead Redemption či Shadow of Colossus hodně daleko (co se rychlosti, ovládání, vzhledu a animací týče)
      • nevýhoda koně, že se z něj nedá aspoň jednoručním mečem bojovat...už ani neslízám když míjím vlky, medvědy a jinou havěť...jenom to zdržuje
        • To bude preto, lebo to nie sú kone, ale zamaskované kamzíky. Skúste si z nimi vyliezť na nejaký kopec, takého koňa by vám závidel aj Hillary. *1*
    • auto????? to je ako do NFS zaviest kone.....
      • nemuzes srovnavat svestky s jabkamy... NFS je simulace z realnyho sveta a TES zase strilecka z fantazy sveta
        • Tolik nesmyslu v jednom kratkem prispevku zaslouzi pochvalu...Hadam ze nemas ridicak kdyz rikas soucasnemu NFS simulace z relanyho sveta...a Skyrim strilecka? *8* *8* *8* *8*
          • Vidlevkrku
            Skyrim strilecka tak to jsem se fakt hoooodne pobavil :-))))
        • Paulcz
          NFS je stejný fantasy jako TES :)
  • Ja uz sem to udelal opravdu staci nekoho najmout a pak mu prikazat aby pouzil ten sloup ale ja na to mackal jak blazen pro jistotu *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit