Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyzkoušim to diky moc.
  • Taky jsem ten drap nenasel, Ikdyz jsem hru nahral nekolikrat tak se drap stejne neobjevil, nevite nekdo co s tim?
  • MidnighT91
    Víte co mě mrzí, že nejsem Nord... Protože kdybych byl Nord, měl bych 50% odolnost vůči mrazu... *3*
    • A co třeba Rus. Má odolnost vůči mrazu, dobře snáší vysoké dávky jedů a když ho někdo nasere, tak se promění v medvěda... *3*
      • MidnighT91
        xD zabil...
  • Ahoj,dnes jsem po dlouhém shánění sehnal xbox verzi a jsem zklamán.grafika jak ve Falloutu3,herní styl mě připomíná nějaké hry z 90 let (myslím tím ty ruce),mám odehráno pár minut ze začátku ale myslím si že na 10 to není. A hlavně co mě opravdu s...e je to že se opět neobtěžovali s českou lokalizací na konzole,za ty prachy už do toho příště nejdu,koupím si lepší notebook a hry opět začnu kupovat na netu zadarmo a česky.
    Za mě dávám 7 mínus 4 za lokalizaci takže za 3 a kdo opravdu neumí anglicky tak na konzole to jsou vyhozený peníze.
    • Takže tomu dáváš mínus protože jsi očividně slepý a neumíš anglicky? *1*
      • "herní styl mě připomíná nějaké hry z 90 let ".. jo, to byly tenkrát nějkaé hry, hrál jsi aspoň jednu z nich :)
        • Čo si myslíš, kedy vyšli Arena a Daggerfall?
  • Ahoj lidi, mužete mi někdo prosím prozradit kde je Madesi? Dík
    • http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Madesi
  • Trol.diskuzni
    Tak co, už jste si to od včerejška rozmysleli, anebo je Skyrim stále hrou dekády či dokonce herní historie? *7*
    • Ptáš se takhle i na ostatních webech, kde to dostalo maximální hodnocení?

Tipy pro návštěvu od Tebe: Escapist, Eurogamer (CZ, ENG, SPA), Joystiq, Giant Bomb, Destructoid (!!!), Wired, Guardian...
      • Trol.diskuzni
        Mé kritické oko snese pouze web Games.cz... Ostatní jsou oproti redakci pana Poláčka jen blábolící břídilové! *3*
    • Trol.diskuzni
      "...jel jsem jen hlavni pribeh a trvalo mi to tak jako BF3..."

"...To je čistě tvoje volba, že si jel jen hlavní dějovou linii, když bys dělal questy pro různé zájmové skupiny a plnil náhodné úkoly, tak ti to rozhodně krátký nepřijde..."

=== Aha, takže 5 hodin příběhu a 500 hodin vaty? To je mi teda podívaná století... *7*
      • A proč jsi to teda hrál??
        • Trol.diskuzni
          Já ne, to jsou jen citace ze zdejší diskuze...
      • Hairy_Ass
        Jestli občanskou válku a čtyři cechy s vlastním příběhem bereš jako vatu, tak prosím. Pět hodin ti příběh zabere možná tak v případě, že neděláš nic jiného a hraješ to na nejlehčí obtížnost. Ale s tebou se nemá cenu moc o čem bavit, protože ty už v tom stejně máš dávno jasno, že? *6*
        • Já bych na tohohle člověka nereagoval *3* Je to chudák *9*
          • Trol.diskuzni
            Já nebýt člověk, já trol! *5*
  • Chtěl bych se zeptat někoho, kdo má už něco ve Skyrimu odehráno. Jak je to s level scalingem? To mi totiž tak znechutilo Oblivion, že mám strach si ho pořídit. Upozorňuju, že pokud si Skyrim pořídim, tak to bude na PS3, takže žádný mody.
    • jako obli semi hejtr a morrowind life time fanda tě můžu ujistit, že nebudeš zklamán, Bethesda naštěstí nářky morrowinďáků vyslyšela a nedělala, že není doma. Čili auto balance se koná, ale v MNOHEM menší míře - lidi to hodně přirovnávaj k systému z F3, kterej sem zatím nehrál, takže nemůžu posoudit. Není to úplnej morrowind systém, ale docela se to tomu blíží.

Jak kolega podotkl, tentokrát je používat luk (nejen kvůli drakům) docela záhodno..
    • Za celou dobu co hraju jsem potkal jenom jednu partu magu, kteri me rozsekali. Se zbytkem se da poradit, pokud ne, mas partaka. Ale vetsinou vsechno vyridis sam. Take nedokazu posoudit jestli je to podle lokace, nebo se nepratele zlepsuju umerne tvemu levelu...Dulezite je pouzivat cely arsenal...cili shouty, magii, luk a klasicke zbrane. Takoveho Gianta kterej te ma na jednu ranu muzes v podstate ustrilet 4-6 sipama ze sneaku, kde mas nasobnou dmg.
    • Co jsem zatím nahrál tak je to mnohem lepší než oblivion.Ve světě máš volně NPC/monstra která zabiješ snadno a která normálně nezabiješ.Nejsem na extra velkém levelu,ale pořád potkávám slabé a silné.Ne,že by bandita měl najednou Daetrické zbraně.Záleží na lokaci.V různých lokací jsou různě oblečení a vybavený.Co jsem četl tak ani na velkých level to není tak,že by základní nepřátelé měli najedou to nejlepší vybavení.

-Nemohu přesně posoudit jestli má bandita v jedné lokaci to samé na 1 levelu a na 20.Hodně jsem cestoval tak nevím přesně.Ale rozhodně to není tak,že by byl ten zakladní stejně silný.Spíše jak máš lepší věci je to pak slabší.Co jsem zatím pozoroval.
  • Dychani pod vodou-funguje nekomu? Ja muzu byt pod vodou neomezene dlouho s jakoukoliv rasou
    • Zdravím já sem si koupil tuto hru instaloval jsem si Steam a hru vše šlape jak má jen když vlezu kamkoliv do vody a snažím se potopit tak nic nevidím. Vidím jen všude černo to se pak musím vynořit a hýbat s myší aby se obraz dostal nad úroveň hladiny?? Může mi někdo poradit jak ten to problém odstranit??
    • rhomola
      Tak já se ted s nordem už jenou pěkně utopil. když sem si nad sebou zavřel propadlo a nemoh se vynořit. Nemáš zapnutou nesmrtelnost? :D
      • Po ponoreni do vody se mi nezobrazi zadny ukazatel dechu. Nerikejte mi ze to mam bugle jen ja
        • rhomola
          ukazatel dechu se mi taky nezobrazuje, ale po delsi chvili pod vodou, mi zacne klesat ukazatel zdravi. Asi se málo potápíte ;)
          • Me zdravi neubyva,zkousel jsem to. Muzu byt pod vodou nekonecne dlouho. Myslel jsem si ze je to proste vlastnost hry. Do chvile,nez jsem narazil na prvni lektvary na dychani pod vodou. Pak mi to uz prislo divne
            • Já se normálně pod vodou topím...po chvíli. Nemáš nějaké mody? Nebo neproběhlo nějaké to hraní si s konfigurákama / konzolí?
            • Jsem cisarsky a nemam zadnou nemoc. Potapeni byla vubec jedna z prvnich veci co jsem ve hre zkousel a byl jsem z absence dechu zklamany.
            • No, nebo Argonian.
            • rhomola
              Hmm, tak to je zvláštní, večer se zkusím zase utopit. *1* Je pravda, že se mi to stalo jen jednou na začátku a od té doby se furt vynořuju. Když tak napiš, jestli jsi aktuálně vlkodlak nebo upír? A kolik máš výdrž?
        • já taky
  • Po 1. sem to hrál na PC ale sekalo se to

Po 2 sem to hrál no novém PC jenže RPG hraju poctivě tudíž každou vedlejší misi beru a uživám si hodiny hraní ale potkám Upíra ten mě kousne a já na to mrd*m abych chodil ven jen v noci a lidi mě neměly rádi to mi ta grafika je k h*vnu když budu chodit po tmě...v Oblivionu sem našel návod kde se vyléčit ale ve Skyrimu nevim.....tak mě to přestalo bavit..Hlavně že každý ví jak mít svadbu..

Po 3 sem to hrál měl sem 1 pravidlo a to neplnit mise kde jsou Upíři....což mi docela šlo no Ale pak sem zjistil že všechny mise co dělám jsou furt stejný.....vždycky je to v jeskyni nebo ve sklepení a vždycky se musíte probojovat vzít kořist a odnést zpět...tím jak sem dělal veškeré mise sem dost procestoval a pak sem měl tolik dračích kostí že mě to přestalo bavit a nechával sem to tam jelikož i doma byla truhla plná kostí tolik draků na tak málo dračích slov no hrůza...peníze sem nemoch nikam investovat jedině do Lektvraů a ze začátku do trénování od různých lidí ...všechno sem měl
    Třeba to budu ještě hrát..... :-D
  • Proč mají recenzenti poslední dobou pořád to nutkání obkecávat recenze rádoby vtipnými minihlody či se pokusit o utvoření jakési "herní" nálady nějakým trapným vyprávěním. NEDĚLEJTE TO! NEUMÍTE TO! Chci vědět co je na hře dobré a co špatné, pak závěr s hodnocením a tečka!

Koho zajímá cituji: "Prý je tu drak?” podivila se starší elfka, ale kovář ji okřiknul, že jsou to povídačky a ponořil rozžhavenou čepel do vědra s vodou." Bla bla bla...první tři odstavce jsem rovnou přeskočil a u dalších často trpěl.

K hodnocení se nevyjadřuji, podle mě to na 10/10 není i když je ta hra hodně dobrá (nikoli však dokonalá).
    • Mně to zajímá! A každého, kdo není robot a umí se orientovat v textu, který není ctrl+c ctrl+v ze slabikáře pro 1. třídu. Tobě to možná přijde jako nudné utvoření nálady, ale přesně to mi o hře řekne mnohem víc než nudný výpis features a jejich suché okomentování, že je to dobře nebo špatně. To může napsat každý blbec. A když je recenze taky zábavná nebo zajímavá číst tak tím lépe! Za mě 100% víc takových!
      • "...ale přesně to mi o hře řekne mnohem víc než nudný výpis features a jejich suché okomentování, že je to dobře nebo špatně. To může napsat každý blbec."

RLY?
    • Lol, ty si chceš diktovat co v recenzích má být a nemá? :-D No až budeš šéfredaktor tak prosím, ale z pozice dobrovolného čtenáře je tvůj postoj (a tečka!) velmi vtipný :-D
      • Kein to napsal trochu horkokrevně, nicméně vím na co naráží. Když jsi vezmete jakýkoliv časopis před rokem 2000 (Score, LeveL, Gamestar..) a přectete si nějakou recenzi, tak zjistíte že byly psány více sofitikovaněji. Autor dopodrobna rozpitval každý kousek hry, uvedl pro/proti, srovnání jinými tituly atd. Někomu to samozřejmě mohlo připadat trochu robotické a neosobní, ale tehdy se spíš bral ohled na funkčnost ne o to, zda se recenze zúčasní soutěže o nejlepší slohovou práci. Sarkasmy a metafory se samozřejmě používali i tenkrát, ale byly používány s citem a rozumem. Navíc hodnocení her pak více odpovídalo skutečnosti. Maximálním hodnocením se šetřilo. Z celé herní historie si to zasloužil snad jen prastarý Albion od Blue Byte (sám jsem ho dohrál asi na 10x na 100 způsobu a musím říci, že jsme nenašel NIC co bych na té hře chtěl vylepšit).
        Pak nastal zlom. PC vlastnilo stále více domcností a i obliba her u populace rostla. Z komorní záležitosti se stalo spotřební zboží a herní časopisy se tomu začaly přispůsobovat.. Tu změnu v recenzích jsem poprvé zaznamenal ve SCORE. Autoři se mnohdy zamotávali do svých metafrází a v nekonečných souvětí tvořili mnohdy nesmyslné odstavce textu. A když ne nesmyslné, tak aspoň úplně mimo mísu. Takže jste se na 5 stránkách dočetli o autorově cestě do časoprostoru, jeho pohledu na nesnesitelnou lehkost bytí a pak jste se v pár větách dočetli, že ve hře se kouzlí, bojuje mečem, ale že diablo je stejnak lepší.
        Jako puberťákovi se mi to líbilo, ale postupem času jsem spíš začal vyhledávat trochu jiné zdroje informací. Naštěstí v té době jsem už vlastnil internet, takže jsem nebyl odkázaný na herní časopisy. I když co jsem si občas koupil kvůli nějaké pěkné hře na DVD, tak bych řekl že autoři také dospěli a jejich recenze jsou už lepší. Toť asi vše.

Jinak ta recenze na Skyrim je napsaná docela slušně, 7 bodů z 10 autorovi *3*
        • nesouhlasim, zacatky score a recenze A.A. byly dost casto o tam jak se citi, kdo ho vsechno stve, co dela jeho zaludek a jakou knihu zrovna cte (viz UFO2, Stone Prophet)...proste zabavny slohovky otirajici se o hru jen tak mimochodem.... ne ze by mi to vadilo :) naopak
          • Tak Andrej Anastov je trochu kontroverzní postava, i když jeho recenze na Albion se mi líbíla (ale asi k tomu přistupuju neobjektivně, protože se jedná o osobní záležitost)
      • Velmi vtipné je tvoje zásadní nepochopení, k čemu slouží tento server. On totiž čtenář je potenciální klient. Kliká na reklamu, kupuje hry v e-shopu. Tím se tady dělá business, víš? A tomu, co kolega napsal, se říká zpětná vazba od zákazníka. Dobrý podnikatel zpětnou vazbu vítá, protože mu dává možnost vylepšit produkt nebo jeho prezentaci tak, aby vydělal víc peněz. Nebo sis fakt myslel, že ti tady z čisté nesobecké lásky zadarmo servírují články o hrách? *7*
        • Fajn, tak ja jako zakaznik chci aby tady vychazeli kvalitni recenze s atmosferou a dusi jako tato a ne nejake suchoparne technokraticke blaboly, ktere umi vypotit kazdy. A co s tim nadelas ted?
          • Nic. Co bych s tím dělal. To je tvůj názor. Máš na něj právo, stejně jako někdo jinej může chtít technokratické bláboly nebo recenze v jambickém pentametru. Podstatné je, že není a priori špatné, že je chce. Umlčovat někoho proto, že přesvatá redakce si do své práce nenechá kecat od nějakého čtenáře je jednoduše absurdní. Taky je to ekonomický nesmysl.
      • Ale trefil to, a to jest ze to ti recenzenti tady neumi. Jo par jich bylo co to umeli ale ty tady nenajdes.
        • kecy, lukas to umi prave na vybornou!!!!
        • Jasně, ale to je přeci věc názoru. Názor "Nedaří se vám to" nebo "Neumíte to či ono, zkuste to jinak" je naprosto v pořádku a není mu co vyčítat. Ale nějaké já chci, nebo "a tečka" jakože tak to má být a co řekne je svaté, sem podle mě vůbec nepatří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit