Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je dlouhá jako mé kopí v trenkách.. ano, jsem černoch :)
    • Takto se hodnotí délka hry v Africe?Dle délky kopí v trenkách? :)A podle čeho se hodnotí grafika?Dle černoty černocha?
  • Proč si zabil Nazira? *1* To byl kámoš *1*
    • janchor
      Můj ne!
      • sem se u něj trénoval lehkou zbroj, pak sem mu ty prachy vždycky ukrad a hned měl člověk vykrádání kapes na 100. *1*
  • tohle nekdo hraje, fakt vas bavi zabijet tupou AI? Nechapu lidi co v dnešní dobe hraji singleplayer. ja hraju BF3 a sem v tom fakt dobrej.
    • A přesně kvůli trotlům jako ty žádnou Multi-FPS hrát nikdy nebudu, bojim se, že mi tam bude klesat IQ *1*
    • ty si leda peky lamka
    • myslíš hrát s ostatníma děckama, co křičí hurá a bez mozku drží tlačítko v před, hážou granáty na své spolubojovníky, pletou se před muškama těch málo zkušenějších, motají se vždy tam, kde nemají co dělat, ve frontě čekají na letado a když jej nedostanou, střílí po všem jako maniaci a a a a .....

Nesrážej Singl, MP má poslední dobou hodně nízkou úroven. Ty tam jsou doby, kdy si lidi zahráli kvalitně po LAN (pokud nejsou v klanu a nehrají už jen s ostatními klany)
    • uprimne - rad si zahraju i MMORPG, ale tam to byva po nejake dobe nuda, hlavne z hlediska pribehoveho. nejhorsi je, kdyz se to zvrhne do boje modrych proti cervenym (bojim se pouzit cernych proti bilym). pak je jakekoliv offline RPG prijemnou zmenou
    • zalezi, proc hrajes.. my si chceme uzit pribeh, kdezto ty si musis neco kompenzovat na slabsich ;-)
      • Trol.diskuzni
        Že jsem zatím žádný závratný příběh ve Skyrimu nezaznamenal z toho, co jsem kde viděl a četl... Prostě další hra na ultraborce, co zachrání svět, to už tady bylo stokrát.

Takže jasně, hra může být fajn, ale zrovna o zázračném příběhu (zvláště při jeho faktické délce, když se vynechají stovky hodin lelkování) bych teda nemluvil... Jak zmiňuje kolega výše, přečti si někdy nějakou knížku, abys poznal, co je to příběh. A to to ani nemusí být žádná ultranoblesní literatura, stačí jednoduchá kniha o alespoň 300 stránkách... *3*
        • No vzhledem k tomu, že RPG je už z podstaty "hra na hrdiny" je těžké neudělat příběh takový, aby jsi nakonec tím hrdinou nebyl.
        • zavratnych pribehu tam moc neni, ale de facto kazda frakce ma svoji vlastni dejovou linii a pribeh - a nezalezi jestli hrajes za zlodeje, maga, clena dark brotherhoodu nebo hlavni quest... to je krasa otevreneho sveta
      • když chceš pribeh kup si knihu moulo
        • ctu hodne a ctu rad, jen v poslednim mesici treba nekolik knih ze serie Hra o truny - to nekteri neprecetli za cely zivot ;-) nicmene RPG jsou ponekud interaktivnejsi... knizky si nechavam na pripady, kdy nejsem u compu ;-)
          • Oprava: Ze série Píseň Ledu a ohně *3*
          • ja si ho radeji vyhon*m ... knihy jsou pro ret*rdy.
            • Ty mu řekneš, ať si koupí knihu a pak mu napíšeš že je to pro retardy...? To se dost obtížně komentuje :D Řekni mamce, ať ti dá zaracha na počítač a běž radší ven nebo mezi lidi, tam tahle pubertální agrese většinou přejde.
            • knihy jsou pro ret*rdy.... To je projev slabomyslneho, zakomplexovaneho jedince.
            • podle tveho pisemneho projevu jsem to tak nejak cekal ;-)
  • srovnal sem to s NFS The Run a musim řict že NFS bylo rychlejší a svižnější, ale zase ste se nemohli teleportovat. grafika v NFS je lepší, ale skyrim je mohutný jak moje stehno. takže nevim no, need for speedku chybí zabíjení jako je ve Skyrimu, takže hledam mod na NFS kde budete moc srážet lidi, aby tyhle 2 hry mohli spolu být vyrovnanější. Zatím volím NFS, protože lamborghini má přece víc koní než jeden kůň ve skyrimu.
    • Enclaw
      Díky, takhle dobře sem se ještě dnes ničemu (nikomu) nezasmál *1*
    • S tebou bych šel rád na pivo, poslech bych si rád víc takových myšlenkových pochodů.
  • je ve hre magie stylu neco jako warlok ve wow? To jest temna magie, treba vyvolávaní demonu, kletby a pod? Protože metani firebalu je podle me nuda. tak se ptam jestli tvurci prisli s necim originalnim, kdyz recenzent magii tak vychvaluje.
    Treba jestli si pamatujete vampires bloodlines, tam byli kouzla jako že cil začal zvracet krev nebo se mu krev v tele začala varit a on nasledne explodoval.
    • Anal.S
      V recenzi je řečeno že je pěkně zpracována, ne že se jedná o něco převratně originálního. Jsou tam kouzla jako Fear a Fury, ale s démonickými silami si tam moc hrát nemůžeš. Hraješ přece jen za spíše kladný charakter.
      • janchor
        Ale co atronachové? Pomyslel někdo na atronachy?

(plus samozřejmě nějaká ta rekreační nekromancie..)
        • MrSanta
          Nekromancie? Kde mám tu sekyru. Já vám dám nekromancii, dobytkové *15*
        • ... a rekreační daedromancie.
    • zvlastni ze spojujes "prijit s necim originalnim" a hru vampire bloodlines, ve ktere nebylo nic originalni, ale vsechno delano podle deskovych pravidel.
      vyvolavani tam je, kratkodobe debuffy, ktere oznacujes kletbama tam jsou taky.
  • jo AI me obcas dost irituje kdyz narazite treba na past kterou vy projdete bez skrabnuti a musite cekat na sveho pomocnika nez se "proumira" az nakonec a nejlip mi jeste pomoc.Potom se musim obcas pousmat nad hlouposti ze pomocnik neumi couvat tzn kdyz mate jednosmerku uz se ven nedostanete nastesti sem jeste nepotkal tak uzkou mistnost abych si neporadil a nedostal se ven *1* *1* doufam ze podobne veci opravi patchem
  • trolo
    ako si nabindujete zbrane/kuzla atd na CISLA? vo videu to bolo spomenute ale ani za boha to neviem najst. oblubene poznam.
    • trolo
      vdaka moc chlapi! to mi ulahcilo prepinanie zbrani/kuziel + luku! pecka :D
      • MrSanta
        Jinak stačilo akorát si přečíst manuál *3*
        • trolo
          naco citat manual ked sa tu mozem opytat a nemusim to hladat. navyse ty citas manual kazdej hry aby si zistil ake moznosti poskytuje?
    • 100x to napiste
    • pridej si kouzlo/zbran do oblibenych ==> zmackni 'Q' vyber ktery chces a zmackni cislo (funguje 1-8) a je to *3*
    • Dej si veci, ktere chces mit pod cisly, do "oblibenych", potom ve hre stiskni "Q", dostanes se do nabidky oblibenych predmetu. Zvol predmet ze seznamu a stiskni cislo. To je vse.
    • Otevřeš si oblíbené, najedeš myší na položku a stiskneš číslo, na kterém tu položku chceš mít ;)
  • Mate zenu v Skyrime?... lebo ja ju nepotrebujem, vyexpil som si one-handed na max...
    • mam zenu, a dokonce za ni hraju ;-) precejen ma hezci zadek nez muzsky hrdina ;-)
    • Anal.S
      Já mám Orca a teda využiju spíš Two-handed. *2*
      • Ja musel za zenskou, pac me bavi pickpocket. :)
  • 2XEEN-Gothic 1 jako zabugovanjesi verze Diabla? To uz chce sakra velkou fantazii. Nebo kupu Lysohlavek. *2*
    • Jen zkousim trollit trolla. *1* *1*
      Gothic jednicka mne nechytl, dvojku jsem nehral.
      • Chyba. Jednicka byla uzasna, dvojka taky a trojka... to je odpad ktery si nezaslouzi nest nazev "gothic". Jako treti Gothic uznavam Risen.
        • Leonidasss
          S nejnovějším Community patchem není zas tak špatný ani Gothic 3, odpadem bych tedy nazýval spíše Arcanii.
          • No, ona ta arcanie uplne nejhorsi nebyla, pobavil jsem se u toho, bral jsem to tak ze to neni gothic a on to gothic neni, jsou to jen "goticke povidky", ale souhlasim, nebylo to nic nez lehce nadprumerne RPGcko
  • A premňa osobne asi s najnezaújmavejším svetom ( to lae rozhodne nieje žiadny pokus o vyvolanie flamewaru :-) )
    • To patrilo pod Lynchov príspevok v trollovom vlákne :-( Sry za zabordelovanie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit