Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
Hraju za Khajiita. Chtel jsem si vyrobit Blacksada jako z komiksu (modri uz vedi). Jenze se proste neda navrhnout khajiit aby vypadal jako cernej panter bez mourovani a bez te srsti na obou tvarich. Tak ho mam, alespon priblizne. Jinak zatim jedu hlavne luk .)
-
-
AKA. jak se mi nepodarilo reagovat na spravnej odstavec diskuze. Patri to ke COREho otazce.
-
-
Megalománská hra která zabaví na mooc dlouho dávám 20 z 10, pro mne hra desetiletí, mám takoví dojem že to snad nedohraju do příštího dílu. Velký dík patří take lokalizátorům kteří odvedly ohromný kus práce, nejsem si jistý jestly vůbec přečtu někdy všechny knihy obsažený ve hře, ale budu se snažit, času dost-hru si vychutnávam po douškách *14* *3*
-
Ta hra je totální kravina - nechápu jak může někdo hrát něco z tak ubohého žánru jako je RPG... nedej bože MMORPG *16* *16* *16* *16* Opravdu slabomyslná hra
Zlaté CoD *2* *2* *2* *2* -
-
krom toho že si troll až za roh...
CoD není slabomyslné? - jdu, běžim, bum bum bum bác, jdu běžim á hele bossák - press E, E , E , E, E KONEC -
-
Mnohem větší zábava než ve Skyrimu: "Hele Pepo, neviděls tááámhle toho drakáá ?!" - "Čéče né, jak vypadál ?" - "No, byl zelené jak howno z brčálu." - "Franto, nemáme to dneska ale hezky ?!", takovou mají asi logiku kecy v RPG hrách.
-
-
Sóhlas.
-
-
Mně se líbí jak nad tím všichni skoro onanují *1* *1* *1*
-
-
xD zasraní trollové už ani trolit neuměj...
-
-
njn... na jindru velikého pořád nemám *9*
-
-
-
Nejlepší rpg to asi není... Už před vydáním jsem pragmaticky očekával že mé naivní představy utopisticky skvělé hry se nenaplní tak jak mne dokázal navnadit trailer (a teď se v tom vyznejte *7* ). Skyrim trpí hodně chybami ale po několika záplatách a z nějakými módy to bude ještě lepší... Rozhodně asi nejlepší fantasy open world rpg na trhu :-)
BTW Doufám že DLC přinesou i další odvětví (vyrábění kouzel, pasti). Ne jenom nový příběh a itemy...
Risen na 25tou *1* -
to Jazz:
Mě by akorát zajímalo proč lezeš do každé diskuze o Skyrimu když nesnášíš RPG. Je v tom snad skrytá láska?? *15* -
-
Já jen čumím a divím se, jak jste z toho vystříkaní.
-
-
Mám to chápat tak, že se rád díváš na to jak někdo ,,stříká" a seš s toho celej udivenej?? (Ne že bych měl něco proti homosexuálům, ale holky mám mnohem radši.)
-
-
Chápej to jak chceš, tvůj názor je mi u zadní části banánového trsu.
-
-
-
-
Hraju za Argoriana a jak tu píšete že ještěrka je fuj. Tak pokud má plátovku tak rozdíl nepoznáte :-) navíc se neutopí a nestane se upírem proti své vůli :D A zvládá poměrně velké pády či skoky ze skal.
-
-
Dokážete si představit argoriana v traileru, který nás lákal na hru, namísto člověka? Přijde mi to úsměvný. *1*
-
Kdo se jako argonian nepotápěl v Morrowindu pro perly, ten neví, zač je toho ještěrka!
-
-
Hrát v Morru za argoniana, to je jako být černochem v Konfederaci během americké občanské války, řekl bych. *15*
-
-
Tedy ta pravá výzva! A o to víc sladší vítězství.
-
-
Hlasuji, toto je kvalitní příspěvek!
-
-
-
Nevím, kde je problém - desítky prostě dostávaj ty nejlepší hry - tedy nejlepší z her, se kterejma je lze srovnávat. Relativní a absolutní dokonalost je trochu rozdíl. Jedno je mýtus, druhý je výborná hra.
-
Výstižná videorecenze, jinač nejlepší hra co jsem kdy hrál *3*
-
já bych nemoh hrát za tu kočku, bych se podíval na 3rd person view a leknul bych se!!! :D
-
-
Kočka ještě jde, horší je Argonian, za žáboželvu bych hrát nemohl... *4*
-
-
Nejlepší jsou špičatý uši. *5*
-
Ocas je cool, šupiny ne. *1*
-
-
-
Bomba hra! Už dlouho mě tak něco nechytlo. A jako bonus achievementy na Steamu :)