Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
az na to ze medzi perkami sa da navigovat mysou, tak neviem kde mal recenzent v charakter menu problem...
-
-
ono jestli to hral bez patche tak tam mys jeste nemel myslim
-
-
Měl, ale spíš jsem narážel na stížnosti, co jsou slyšet od ostatních. Osobně se mi souhvězdí líbí, ale orientovat se v nich JE pomalý a těžkopádný, s myší i bez.
-
-
-
video se načítá....stále - pojede to někdy?
-
Jsem jediny kdo v teto hre nechape smysl pasti? Ze zacatku ti nektere pasti vezmou i desetinu! zivota,ale pozdeji te i ty nejtezsi skrabnou asi jako komar. Tohle je nesvar cele serie TES. To se vyvojari za ta leta nepouzicili? Nebo to lidi skutecne chteji pasti ktere se prochazi bez povsimnuti?
-
-
Fakt? Tyjo..teď nevím, ale stoupl jsem dvakrát do pasti (při ustupování) a taková ta zeď s bodákama jak vyjede z boku a narazí do mě..no, co si budem povídat, zabila mě na jednu ranu. A to dokonce teda fakt dvakrát ta samá. Obtížnost nejtěžší
Teda ale bylo to kousek po začátku, teď už se pastím vyhýbám. Jistota. -
-
Obtiznost nejtezsi? Mozna. Ja poprve vzdy dohravam hry na prednastavenou obtiznost(v tomto pripade Znalec-nebo tak nejak). Navic me stve,ze kdyz hraje na jednom stroji vice lidi,nelze si ukladat nastaveni pro kazdy save. Moje polovicka by me zabila kdybych ji nechal nastavenou obtiznost na nejtezsi a pokazde to menit je otrava. *7*
-
-
-
tohle nemůžeš myslet vážne, nebo se snažíš ulovit co nejvíc mínusek .... *12*
-
-
tohle mělo patřit ke komentu od : Inteligent ( anonym )
-
-
Lukáš je kapacita !
-
Najlepsie RPG co poznam, a to mam skoro 40r. Nemam pri sebe ziadneho pomocnika, takze neviem o nedostatkoch AI, jeden bug som objavil pri vstupe do bonechill cave, tam ma to vyhadzuje z hry von. Neviem ci mate dakto podobny problem...
-
-
Jo to se mi taky stalo a to mám originálku. No prostě jsem pořád mačkal E a snažil se tam vstoupit a nakonec to vyšlo... ale trvalo to... :)
-
-
Tak co, je to ještě pořád i po týdnu maniakální pařby nejlepší hra herní historie této planety nebo snad dokonce i celého Vesmíru (či snad všech teoretických vesmírů)? *5*
Co jsem tak zaznamenal v předchozích dnech, pár lidí už tu N.E.R.D. fázi (aneb fázi "Nepochopitelnou Euforií Rozrušený Diletant") úspěšně překročilo... Najdou se další? *4* -
-
139 hodin, u mne stale GOTY 2011.
Nedostatku to ma spoustu, ale her u kterych jsem se bavil kolem 300hodin (coz dle meho skyrim hrave dosahne) je za tech 24 let, co hraju urcite mene nez 10. -
-
No jo, pět hodin pofidérního příběhu a pět set hodin vaty... Proti gustu... *3*
-
-
Jenomže těch 500 hodin vaty jak ty říkáš je celkově příběhově lepších než samotná kampaň... Za mě je to od dob diabla 2 jakožto krále rpg jedno z nejlepších rpg vůbec...
-
Asi si začínam uvedomovať prečo ma Skyrim tak baví. Narozdiel od reality je v ňom fyzická likvidácia trollov nielenže legálna ale považovaná za záslužnú činnosť *4*
mimochodom ,mám odohraných desať hodín , svet nemám preskúmaný ani zdaleka , v hlavnom príbehu niesom ani v polovici a poplnil som pár perfektných nepovinných questových línií ktoré majú s nudnou vatou spoločné asi tolko čo priemerný obyvatel severnej koréi so segedínskym gulášom , toto teda je podla môjho gusta *3* -
No ja nevim... Strilecky - 0 minut pribehu, zadna vata, masakr na dren a dobrej pocit ze jsem nekomu ustrelil palici a nebylo to NPC. To co troll povazuje za vatu je pro vetsinu lidi v RPG soucast vyvoje postavy, jeji vlastni pribeh a background.
Za mych mladych let se hravalo na kostkovanym papire AD@D - vicemene dle teto logiky taky vata prerusovana hazenim kostkou.
Kdyz to stejnym zpusobem prevedu na zivot bezneho trolla tak je to: porod, smrt a mezi tim par let vaty. Jiny clovek si uzije vetsinu z tech okamziku mezi porodem a smrti a jako vatu to nebere. -
-
Meleš sratchky.
-
Já střílečky nehraju... A jinak Gothic I, II jsou pro mě bezkonkurenční RPGčka.
-
-
Vidis a me Gothic I pripadal jako zabugovanejsi verze Diabla. Dvojku jsem nehral vubec. A Zaklinace rozhodne stavim vyse.
-
aaaa to je to rpg s jednim z nejnudnejsich vyvoju postavy
-
-
-
-
Kde zjistím kolik mám nahraného... nikde to tam nevidím
-
-
v TES hrách bývá toto info přímo u savu
-
Statistiky steamu.
-
-
Aha to nic no :) jinak ve hře to tam nikde není, že?
-
-
pokud to pojedes celou dobu za jednu postavu, tak je to v infu i savu
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc *5*
-
-
Magnifique *1*
-
Nice, díky! *15*
-
-
Za málo. *3*
-
-
-
ja taky nehraju zavodni hry a nesmapuju u nich zajimalo by mě jestli se tak nudis
a pokud ano zahraj si skyrim *1* -
-
Nenudím, pouze chvilkama relaxuju mezi prací, které mám za poslední měsíce požehnaně, a proto jsou menší pauzy rozhodně vítané... *3*
-
-
Jak tak sleduju, na tobe je "fakt videt", jak mas ty prace pozehnane *15*
-
-
To bylo tvrdé, vskutku... *5*
-
-
To už mi říkalo více lidí, ale snad tak jednou nedopadnu... Jinak je fakt, že kdyby to šlo, dělal bych užitečnější (a hlavně více rozmanité) činnosti než pracoval, poslouchal hudbu a surfoval internetem. Momentálně nemám moc na vybranou, tak zkus přimhouřit oko, bro. *3*
-
Za to tobe fantazie chybi. Relaxovat prudenim na forech,to dokaze jen velka osobnost. Jen tak dal. Mozna z tebe jednou bude politik *1*
-
A ty máš přespříliš bujnou fantazii, jak vidím... *3*
-
Tvrdeho mas zcela ocividne jen ty *2*
-
-
-
Zavislost na diskuznich forech. Rika ti to neco?
Jestli prudenim na forech o hre ktera te nezajima rikas relaxace,pak ta tva zkratka N.E.R.D. sedi spise na tebe. -
-
Neříká. *3* Jinak kdyby mě hra Skyrim nezajímala, tak bych přece vůbec nechodil na její diskuze, to dá rozum... Hrát ji nehodlám, ale to neznamená, že mě nezajímá.
Jinak znění mnou vymyšlené zkratky jsem si přečetl a nijak mi nekoresponduje... Ale i kdyby, je to nějaký problém? My deal. *5* -
-
*5*
-
Sorry Troliku. Me uz doslo krmeni. Budes se muset zivit sam *12*
-
Dokud s nějakou závislostí nemám žádný faktický problém, nevidím na tom nic závažného. *4*
-
To je normalni. Zavislost si nikdo jen tak neprizna *2*
-
-
-
-
-
-
cus
tak co recenzenti pripadali jste si jako filmari kdyz jste sestrihavali ty desitky hodin hrani teto hry -
-
a jeste jsem se chtel zeptat jak je mozne ze ze začatku mate u zaberu s tvorby postavy ajinu a pak čestinu
dekuju -
-
Protože jsem si to při rozehrání zapomněl přepnout.
-
-
a kolik jste meli asi hodin na sestrihani *3* ?
-
-
Poslední dva dny.
-
-
Jo tak. Uf, to netuším. Natočeno něco kolem 300 GB.
-
ja myslel jako hodin filmu, zaberu?
-
-
-
-
to sa dá prepínať cez steam
-
-
-
Ten preklad je na prosto priserny
-
-
Naopak, jak bývám na lokalizace přísnej, tak tohle je zcela profesionální, s citem dělaná práce s minimem chyb. Že člověku ty český názvy třeba nesedí (a i já jsem si dlouze zvykal) je otázka vkusu, ne kvality překladu.
-
-
Pri prekladu zanikne vzdy spousta fines, ktere jsou charakteristicke pro dany jazyk. Nejde se toho vyvarovat. Kazdy preklad bude vzdy horsi nez original. Nikdy se treba nepovede udelat lipsync. Original je i lepsi pro studium anglictiny a u hry co ma ESRB 17+ bych ocekaval, ze by ji ve svetovem jazyce mel rozumet kazdy.
Spousta prelozenych veci mi prijde smesnych, ale uznavam je to z tech lepsich prekladu. Preklady mi nevadi - at lidi maji moznost si vybrat. Cenega me ale neskutecne nastvala svou politikou, kdy zakazala digitalni distribuci v CR jen proto, aby prodala svou prelozenou verzi kterou si v mem pripade muzou strcit ... za klobouk. Ja o jejich preklad nestojim a diky tehle prasacke taktice vynucovani z mych penez nevideli ani korunu. Obe verze co mame doma sly ze zahranici. A byly i levnejsi. -
Netvrdím, že je nekvalitní, ani že bych to nedejbože vymyslel líp. Ale když vidím "Nespočinutý draugir", tak mám nutkání vyškrábat si oči. Ještě že zůstala možnost hrát v originále.
-
-
Jasný, to chápu. Nebýt recenze, taky zůstávám u originálu.
-
-
a nezapomen ze ty nazvy která tomu dali česti prekladatele tak to podobne zni i američanum
nam pravdepodobne lepe mame barvitejsi jazyk
-
-
Jo, to je. Jak jsem si všiml, hromada lidí je z něho nadšená, ale nechápu proč - čeština se mi prostě k fantasy nehodí. Nebo vám připadají úplně normální tvary jako "Dremorický kaitif", "Matka bludiček" nebo "Draugirský postrach"? A co skill "Mistr očarovávání"? Nedávalo by prostě "Očarovávání" větší smysl?
-
-
Je nejaký mod, čo počas slnečného dňa pridá tiene oblakov na zem? LVL 14 a nič iné mi zatiaľ nechýba.
-
-
proste toto:
http://vimeo.com/5782162
-