Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
Jsem jediny kdo v teto hre nechape smysl pasti? Ze zacatku ti nektere pasti vezmou i desetinu! zivota,ale pozdeji te i ty nejtezsi skrabnou asi jako komar. Tohle je nesvar cele serie TES. To se vyvojari za ta leta nepouzicili? Nebo to lidi skutecne chteji pasti ktere se prochazi bez povsimnuti?
-
-
Fakt? Tyjo..teď nevím, ale stoupl jsem dvakrát do pasti (při ustupování) a taková ta zeď s bodákama jak vyjede z boku a narazí do mě..no, co si budem povídat, zabila mě na jednu ranu. A to dokonce teda fakt dvakrát ta samá. Obtížnost nejtěžší
Teda ale bylo to kousek po začátku, teď už se pastím vyhýbám. Jistota. -
-
Obtiznost nejtezsi? Mozna. Ja poprve vzdy dohravam hry na prednastavenou obtiznost(v tomto pripade Znalec-nebo tak nejak). Navic me stve,ze kdyz hraje na jednom stroji vice lidi,nelze si ukladat nastaveni pro kazdy save. Moje polovicka by me zabila kdybych ji nechal nastavenou obtiznost na nejtezsi a pokazde to menit je otrava. *7*
-
-
-
Dík Lukášovi (opět) za skvělou videorecenzi. Zajímalo by mě, na čem Skyrim hraje, přijde mi, že Janchorovi se to místy drobet zadrhává. Zhruba stejně plynule to jede asi i mě. Mám dost slabé železo (respektive pracovní notebook napojený na externí velký display, myš a klávesnici) a byl jsem hodně překvapen, že si můžu solidně zahrát. Optimalizace je u Skyrimu fajn.
-
-
Zadrhávání bude nejspíš na straně videa (zkoušels přehrát fullscreen?), je to konstantních 50 fps.
-
-
Na Games.cz mi fullscreen nefunguje už několik měsíců.
-
-
-
Vypadá moc hezky a ty kouzla jsou fakt nádherně udělaný :) Dobrá recenze.
-
Nemůžete, prosím, dávat k dispozici vaše videorecenze ke stažení? S úctou, když nemáte servery nebo napsanej přehravač na to, aby video spustil i člověk s trošku starším strojem, jako to zvládá Youtube aj., bylo by od vás rozumné dávat takovým lidem možnost to zhlédnout z disku, kde se jim to nekouše... Dík.
-
-
Já měl s přehráním recenze taky problémy. Buď se nespustilo video, nebo se mi video 2x seklo v polovině a nešlo ho ani posunovat. Nakonec jsem to naštěstí našel na youtube a stáhnul free rapid downloaderem... velice to šikovný prográmek.
-
-
to Jazz:
Mě by akorát zajímalo proč lezeš do každé diskuze o Skyrimu když nesnášíš RPG. Je v tom snad skrytá láska?? *15* -
-
Já jen čumím a divím se, jak jste z toho vystříkaní.
-
-
Mám to chápat tak, že se rád díváš na to jak někdo ,,stříká" a seš s toho celej udivenej?? (Ne že bych měl něco proti homosexuálům, ale holky mám mnohem radši.)
-
-
Chápej to jak chceš, tvůj názor je mi u zadní části banánového trsu.
-
-
-
-
...jinak,za kterou rasu / povolání hrajete? Já to mám za norda / luk & magie. Kouzla jsou zpracovány absolutně úžasně.
-
-
Kočičák, plížení(podřezávání), luk, obouruční zbraně, lehká zbroj.
Jinak by mě zajímalo, jak mám ty dvě stejné kouzla spojit dohromady? -
-
Já hraji za Hovedo Lesní s AK-47 a plazmometem na zádech a mocinky se u téhle hry bavím.
-
-
Hodně výstižné... *1* Nechápu ty co RPG hrají *1* Pak onanují nad nějakých elfem *1*
-
Á pravidelný účastník diskuzí o RPG hrách, který nesnáší RPG hry...
-
-
Nekaž mu to, konečně našel mod který mu u Skyrimu vyhovuje.. *1*
-
-
-
Lesní Elf-Luk
-
Podle kouzla... Musíš ho mít v obou rukách to zaprvé a za druhé třeba kouzlo jiskření stisknutím obou tlačítek vyčaruje star wars styl elektřiny ale kouzlo blesk vyčaruje v rukou kouly která vykouzlí blesk až po uvolnění tlačítek...
-
-
Hlavně musíš mít odemčený perk, který umožňuje vyvolat silnější verzi kouzla oběma rukama. Ste to snad nehráli nebo co ;)
-
No já používám jen obnovu, nebo třeba oheň když sem moh podpálit protivníka na olejové skvrně a tam to zdvojování není, tak jsem nevěděl jestli to nedělám špatně.
-
-
i oheň jde zdvoji a tuším že i léčení... Stačí na to kouzlo kliknout levím i pravým tlačítkem a objeví se ti u něj LR
-
-
Na obouruční, silnější verzi kouzla je u každé školy magie potřeba perk.
Edit: Sahu byl rychlejší *4* -
Normálně se léčím dvěma rukama dohormady a nic to nedělá. *4* Ale je to jen taký detail, kdybych byl magič možná bych to řešil více.
-
-
-
-
-
Imperial, čistý bojovník se srdcem na pravým místě (1h + štít, bez magie, příležitostně luk), Bosmerka, assassínka každýl coulkem, bezcitná sociopatka a breton, asociální mág s komplexem méněcennosti. Nějako ty postavy střídám zrovna podle nálady. Jelikož mám u každé vyhraněnej styl, nechci si svýho bojovníka pižlat magií a podobně :)
-
Za krasnou lucistnici. Ani nevim proc, v zivote jsem nehral za zenskou, tak jsem to ted chtel zkusit :) Rasa asi Nord, ale mozna si blbe pamatuju. Na Skyrimu je prave skvely, ze rasa neomezuje cloveka v rozvijeni svych schopnosti, podle toho, jak je vyuziva, jako to bylo u starych RPG. Takze taky presne lucistnice, rangerka se z zalibou v magii a obcas neco slohne :)
-
Lesní elf - lukostřelec, dvě dýky. Původně jsem chtěl hrát za mága, ale kouzla mě tam moc nechytli.
-
Nord, obouruční měče (a podle situace luk nebo magie)
-
-
kajit lucistnik a zlodej. mam z neho kockopsa tak kdyz potrebuju hrubou silu zmenim se na vlkodlaka
-
Nord, 2H Axe, Master Smith, Enchant, Heavy armor, Luk. Magie je pro prihrate Legolasy a Skyrim patri NORDUM! *16*
Dalsi postava bude elfi kouzelnice zas pro zmenu Magie Only a Skyrim patri k Imperiu! *1* -
Nord, jedině obouručák, luků a magie se štítím.
-
Nord, jednoruční zbraně + štít (a samozřejmě Hlas *3*).
-
-
Heh, a já myslel, že ty jsi věrný temným elfům.
-
-
Byl jsem, ale pak mi jednou hra spadla a podělaly se mi všechny savy, tak jsem musel začít hrát nanovo. *9* *3*
-
-
Tak to asi krapet na*ralo *8*.
Já valím za orka, battleaxe, heavy armor, enchanting, blacksmithing a hulákání. Politika je mu u pr*ele. Je to fešák: http://i1120.photobucket.com/albums/l499/MrSanta78/Skyrim%20-%20Kashrrg/Detail_1.jpg -
Uf, soucítím s tebou, to bych po těch nekonečných odehraných hodinách asi těžce rozdýchával - do nové hry bych se asi nepřinutil.
-
-
-
-
Taktéž, akorát jedu ohnivou magii místo luku.
-
-
-
Megalománská hra která zabaví na mooc dlouho dávám 20 z 10, pro mne hra desetiletí, mám takoví dojem že to snad nedohraju do příštího dílu. Velký dík patří take lokalizátorům kteří odvedly ohromný kus práce, nejsem si jistý jestly vůbec přečtu někdy všechny knihy obsažený ve hře, ale budu se snažit, času dost-hru si vychutnávam po douškách *14* *3*
-
U devítky ! Desítka je samozřejmě individuální hodnocení recenzenta a značí dokonalost. Já bych tomu dal 90-95% protože hra má přece jen svoje mouchy (například ne moc PCčkovou grafiku, co do kvality, nikoliv výtvarného projevu, ten je povedený ale graficky dosti zaostává (můj názor). Je však nutno přiznati že hra je to velice rozsáhlá a JE LEPŠÍ nežli Oblivion ! Graficky sice zaostává za Zaklínačem 2, ale to není freeform RPG. Tentokráte se však v Bethesdě vyvarovali copy-paste lokací, nudných opakujících se questů (vlez do věže, pobij pár "čertů" dones kámen - zavři peklo.) tedy přinejmenším mi to tak připadá, ovšem zdaleka nejsem na konci hlavní dějové linky. Hrací doba je nadstandardní, rozloha mapy také. Co si přát více ? V době kdy RPG jde dohrát za dvacet hodin a pak konec, je to malé zjevení...
-
-
Jo u grafického spracování mi vadí, že i vývojáři sami věděli, že ne všechny textury jsou ok a hráč to v hraní pozná. Např. když jedete v úvodu na popravu tak na tom valníku jsou detailní textury dřeva, které jinde nejsou.... stejně to je i u postav, takže vím, která zombie v hrobce ožije a která je jen relikvie. Ale stejně je to nářez.... *1*
-
Hraju to 91Hodin a ještě nejsem zdaleka u konce. Nebyl jsem ještě dokonce be 2 městech a ve spoustě dungach atd. Lvl mam 38
Ja si tu heru prostě užívám a vychutnávám a ne projet hlavni příběh a konec.
i 4 hodiny jsem se věnoval jen Kovářstí a lítal jsem sem a tam od kováře je kováři kuli materiálu na koupení a pak jsem čekal víc jak den kuli tomu aby zase mněli nové věci a pak taky kupuju baráky a komplet tunim atd. atd atd pro mně je tam ještě toho hodně XD
-
-
Naprosto souhlasim s tím že NPC partáci jsou nahovn* ! Já jakožto lesní elf (samozřejmě ve hře *5* ) se specializuji pouze na luk a plížení *14* smrt jednou ranou to je moje *14* Ale s partákem ani hovn* bude mě zablokuju když utíkám nebo mě prozradí při plížení *10* takže solo *14*
-
Skoro jako Vilém Tell. Akorát místo kuše má luk *4*
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ZUiMTPh6UY