-
Tak sem vcera hecnul to demo a jako to vsem prijde naprosto normalni ten input lag na mysi ? Vzdyt ten kurzor plave vic jak auta v the crew. Vynutit vypnuti vsyncu nejde protoze to jede v borderless fullscreenu a omezovac fps pro snizeni input lagu taky nefunguje. Pravdepodobne chyba mouse smoothingu kterej samozrejme vypnout nejde, protoze v menu pro jistotu snad krome volume neni nic. Jeste me neni 80 abych zil v permanentnim lagu a prislo me to normalni. Opravdu nepotrebuju aby me hra pripominala ze me uz davno neni 20. Sem to radsi odinstaloval. *1*
-
-
Muzu se zeptat na hw konfiguraci?
-
-
cpu: i7-3770k @ 4,5Ghz
gpu: GTX 980
ram: 16 GB 1866 Mhz CL 10
nainstalovano na SSD -
-
Na mnohem slabsi gpu GTX 650 Ti nam to jede bez problemu, zkusime zjistit co tento problem zpusobuje, fps samotne hry je ok? projevoval se tento problem jen ve fullscreenu nebo i v okne (tedy pokud jste to zkousel)?
-
-
v obou pripadech, protoze fullscreen je stejne jen borderless okno, fps je locknuty na "monitor" 60 fps a nehne se
-
-
No rekneme ze ten posledni patch to podstatne vylepsil, i kdyz je tam ted jen minimalni zpozdeni ktery uz je vpohode tak to ten problem neresi a to z toho duvodu ze ted to beha kolem 180 fps a kdyz to omezim na 60 tak je to stejny. To znamena ze lidi s podstatne slabsim hw kterym to nebude litat jak me ten problem budou mit porad. Takze za me ok, jak to maji ostatni lidi tezko rict.
-
diky za video s kurzorem, update v1.043.070327 to snad finalne resi
-
tenhle rozdíl je snad v každé hře :) I když možná ne tolik teda no
-
Schvalne sem to nahral na youtube, vytvoril sem pruhledny "on top" okno pro srovnani s normalnim kurzorem.
https://www.youtube.com/watch?v=08t52iOEZR0 -
Pise mi to v1.042.070224 a prijde me to stejny jak vcera. Zkousel sem to i na jinym PC, vesmes stejna konfigurace akorat jina grafika (GTX1070) a mys a dela to taky.
-
pokud budete mit cas a chut, zkuste novou verzi dema 1.42.070324 (uz je na steamu) a dejte vedet, zda je to stejne nebo zda je problem pryc, diky
-
-
-
-
-
-
Zkusil jsem to demo a je to fajn. Vizuál je úplně v pohodě. Celkem jsem se bál, jak se jim podaří převést to ovládání z 3DS a je to bez problemu. A ta výtka k inventáři je jasná, nicméně tak nějak představuje to, že když se hrabete v baťohu, moc nekoukáte kolem sebe :)
Za mě 7 ok, pro nás fanoušky dungeonů bodík navíc za to, že je to dungeon :) -
Hra mě baví, ale na to, jak dlouho to vyšlo od 3DS verze tak to UI mohli lépe udělat pro PC...
Ale doufám a snad nejsem sám v další velký dungeon. Grimrock 3.... Stálé delší dobu 0 zpráv? Funguje? Dělají něco? Nevíme jistě :( -
Nevím, no, přijde mi to o dost ošklivější, než Grimrock.
-
-
Tak je to hra původně z Nintenda... *15*
-
-
Ty porty z mensich platforem na vetsi jsou povecsinou nic extra po vizualni strance. Pokud to ma jeste i neduhy v ovladani, technicke problemy, tak holt nechapu, proc se to vydava v tomhle stavu.
-
-
-
Sorry, to jsou kecy. Ja mam na konte pres 90 dohranych RPG a stale je spousta starsich her na ktere nezbyl cas a jsou lepsi a kvalitnejsi nez toto
-
-
No prostě nejsou. Hraju rpg od doby, kdy byl DM novinka a fakt nenajdu dungeon, který bych nehral. A i když je aktuálně nových RPG dostatek, tak slušný dungeon je něco, co si vždy rád střihnu.
-
-
Nenajdes jo?
https://www.youtube.com/watch?v=ge6jPbuhomI&index=17&list=PL5dr1EHvfwpM_vXaHbGA0G0P8afS6kZTC
https://www.youtube.com/watch?v=GYKk3TKpyng&index=1&list=PLrBE-lUUdKuFBaR1yK65HanF0M3giQOkr -
-
elminage gothic jsem kdysi zkusil, ale jediny k cemu to bylo, ze jsem dostal chut zahrat si wizardry 7
nejsem narocnej, ale vizualne je to fakt bida a herne zadnej zazrak -
-
JJ Elminage Gothic je moc hardcore, malokdo to dohraje vcetne nepovinneho ,,dvacetipatraku,,
Ja v tom utopil uz asi 110 hodin a porad jsem to nedohral:)
-
-
-
-
-
Já mám zatím trošku problém s obtížností, chtělo by to trošku těžší hádanky a trochu tužší nepřátele. Hádanky jsou opravdu jednoduché a všichni nepřátelé se dají jednoduše "uchodit". Ale třeba ještě přituhne, zatím jsem na 8. podlaží, dávám si jedno patro každý večer místo večerníčku :) Jinak je to fajn jednohubka.
-
Jestli si chcete zahrát solidní oldschool dungeon zkuste v Grimrock2 mod The Butcher of Many. Je to českej mod od Zdenka Houba, kterej je autorem Posla smrti u nás. Je to hodně dobrej a dlouhej mod, sice anglicky, ale zadarmo kdo má hru.
-
Taká trapošina česká ako všetky čské hry :D *6*
-
už na 3DS to bola priemerná hra, PC verziu vynechávam
-
nádherný příklad jemné protekce.... ale ta hra stejně nic nevydělá.....
-
-
Sedmička je IMHO akorát. The Keep je slušná záležitost, nahoru to táhnou nebojové části (tajné chodby, pasti atd.) a výborné kouzlení.
-
Hele to bych ani neřekl. Je jasné, že by asi Keep nestrhali, kdyby to byla špatná hra, ale tu 7 si zaslouží.
-