-
někdo tu totiž píše že už to má dohrané. Je divné jak, když hra vychází až zítra :-)
-
Tak, ne že by neměli dost času to otestovat před vydáním *1*
-
Už jste hru hráli s dvěma novými patchi? Ten prví by měl opravit problém s kamerou. Já hru ještě nemám a zajímalo by mě jestli ten hodně kritizovaný problém, kvuli kterému je ta známka tak nízká, je tím vyřešen.
-
Já to tedy pochopil, za pomoci zabugovaného kočkopsa se snažíš vymotat z prokletého údolí skrz enviromentální puzzly, to celé v překrásné PS2 grafice..,a vo tom to je *1*
-
A kde bylo uvedeno, že musíte mít stejný názor :D Nikde jsem ani neuvedl svůj :D
-
Nesouhlasíme s tím , že všichni musí mít stejný názor jako ti které jsi uvedl ;) . Za mne klidně za 3 , protože to není sci-fi , nejsou tam mechaničtí roboti a odborného poradce nedělal Michael Bay . Ono koukat se na opeřenou krysu v teatrálních rozvalinách, není také zábavou pro každého ;)
-
Škoda, že Dobrovský je skalní PC hráč a "Last Guardiana" tudíž stoprocentně nehrál a ani nebude. Jeho názor na tuto hru by mě velmi zajímal.
-
No vidíš, a i cynická zrůda bez duše dokáže uznat, že ty emoce a srdíčko tam prostě jsou - a Trico je na celé hře to nejlepší (pokud zrovna dělá, co má) :)
-
Tak trochu hodně oddalovaná hra z PS2 .... A co z toho ? Hraje se jako hry z PS2 - hraje ! Čekali jste tak dlouho aby se Ico dočkal pokračování ? Čekali ! ....
Takže kdo chce , tomu se obstarožní gamedesign a překonané technické problémy budou líbit . Komu se opeřená krysa nelíbí a barevnou paletu shledává dávno vyčpělou , ten buď hru nikdy neokusí , nebo ji pošle dál a pomějíi se i ti co nové hry z principu nekupují . Já bych se o publikum nebál , i když se jede na jasné retro vlně ;) -
z recenze není jasné o čem hra je? :-) Jen tam pán Olejník popisuje "kočko-ptáka". Tak tomu já řikám recenze pak.... *11*
-
to jako nesouhlasíte s tím okopírovaným textem z jiného webu pro porovnání ? :D :D :D :D Mám dost :D
-
jojo srovnavat last guardian s uncharted *7* *7* *7*
jojo u konkurence se nechyta....kde je ta konkurence? nebo to je mysleno to uncharted? Vazne? asi jako by konkurent noveho CoD mel byt No Man Sky....taky se to odehrava ve vesmiru tak je to stejna hra co by ne...(oboji posledne jmenovane je sr+cka mimochodem:) ) -
Honza Olejník během svého působení na Games několikrát dokázal, že je bezcitná, cynická zrůda bez duše. Nechápu, že to dostal zrecenzovat zrovna on. *2* *2*
-
Co jsem pobral, tak v případě TLG to má opačný problém - spousta míst vypadá, že by se tam mělo dát dostat, ale nejde.
-
Tak už chápu proč odložili Gravity rush 2 na 18 ledna.
Báli se že bude dostávat vyši hodnocení Gravity rush 2 a The last guardien bude dostávat nižší. -
"signalizovaný leveldesign" ?? tím jako myslíš to, jak jsou v nových tomb raiderech všechny římsy na které se dá vylézt posrané od ptáků, aby vyloženě řvali do celého herního světa "hej, hej ty, ty, ano ty, ty hloupý hráči...TADY! TADÝ! tady se dá vylézt!" ??
-
Mam dohrano a tuto znamku moc nechapu, dohral jsem na jeden zátah a uznavam, ze ovladani i kamera maji svou hlavu, ostatne stejne jako Trico.Nicmene i pres to jde o naposto odzbrojujici zazitek a predevsim konec je jedno velke wow, vedle dnesi mainstreamove produkce to pusobi jako zjeveni.
Jsem rad, ze takovy pan Olejnik je jenom jeden, protoze kdyby takovou znamku dali vsichni ostatni recenzenti ve svete, tak bych si hru nikdy nekoupil a ted po dohrani mohu rict, ze by to byla obrovska chyba. -
Asi tak *4*
-
Férové pointy, sdílí je například i Jim Sterling, ale stejně hru koupím (ve sběratelce). I ti, kteří tuto hru kritizují z technické stránky uznávají, že má srdce. Což je to co od ní chci. Koneckonců i ICO je herně dost kostrbaté... a SoC občas taky. A obě jsou to hry, které jsem nehrál v době vydání, ale v průběhu posledních čtyř let. Je rok 2016, ale to neznamená povinnost řídit se nějakými designovými principy. Asi by The Last Guardian byl lepší s příjemnějším ovládáním, responsibilnějším AIčkem a lépe signalizovaným level designem... ale dokud má srdce dokážu odpustit hodně. *5*
-
"akorát"
rezignace na spisovnou češtinu hned v první větě?