-
A co by ne? Nějaký pravidlo zapovídá fandům zběsilech akčních řežeb užít si Last Guardiana? Abstrahujme od toho, že Volejník si ho zcela očividně neužil. Já si u hry rád projdu nějakou tou emocionální chvilkou... a stejně rád vymaluju démonskym mozkem celou místnost.
-
https://www.reddit.com/r/Games/comments/5gmbsn/the_last_guardian_review_thread/
-
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-guardian
-
Já jsem nechápal proč na to lidi čekají, vůbec ničím mě to nenadchlo..no a teď to máte *15*
-
Hlavne 5 neni nizke hodnoceni ale prumer
-
jestli znáš Ico a SOTC tak si asi neni moc těžký představit, jakým způsobem bude příběh vyprávěn, tedy celou hru nevíš zhola nic a ke konci přijde nejaké odhalení, v takovém případě by se mohl recenzent jen těžko rozepisovat o příběhu, aniž by něco vyspoiloval
-
kdyz i starej staisonak olejnik da exkluzivce 5/10, tak to uz musi bejt uplny dno herniho prymyslu *1*
-
Tak tady to nikdo nehrál. 95% komunity jsou PC děcka, co jsou tak akorát rády, že tady má nějaká konzolová exkluzivita 5/10. Pak se s ním rychle ztotožňují.
-
*aniž bych hru hrál...
Asi niekde tam si kľudne mohol prestať písať :) -
je hezký, že umíte taky dát nějaký hře nízký hodnocení, to se samozřejmě cení..co už je ale mírně s podivem, jaké hodnocení dostávají mainstreamové a hypované hry - namátkou třeba CoD:Infinite (6/10), které, nezlobte se na mě, kromě hezký grafiky, stojí za starou belu a je to pořád dokola zběsilá šílenost trvající pár hodin. Vážně je Last Guardian ještě o bod míň? To samý Watch Dogs2 atd atd..jinak metacritic a gamerankings hodnocení přes 80% u Last Guardian, na hru se těšim i přes tuhle recenzi..
-
Ty jsi to hrál, že se s tím ztotožňuješ?
-
Proč to recenzuje fanda Dooma? Takový člověk to nikdy nemůže ocenit. Samozřejmě nic proti Honzovi...
-
jo jenže Gothic je 16 let stará hra, to samé Ico, Colossus, tenkrát se to ještě dalo odpustit, což jen podtrhuje, co napsal Honza v recenzi, Last Guardian zkrátka zaspal dobu, dneska už se to dělá trochu jinak, nad čím v roce 2000 šly přivřít oči jde dneska dost těžko atd
-
Hozna jen napsal jak je hra technicky spatlaná. Tohle se dá naspat v jednom krátkém odstavci....jak jsem již psal tu hru hrat nebudu je mi ukradená mě jde jen oto jak otřesně je ta recenze napsaná :-).
jako sorry, ale za takovej paskvil bych mu teda nezaplatil.... -
přesně, takto si představuji kvalitní dobře napsanou recenzi
-
Já to myslel hlavně ze srandy *3* Nemyslím si, že by zrovna Honza byl ten člověk co si bude nad kritikou lámat hlavu. Pokud tě to Honzo urazilo a čteš tyto řádky, tak se ti tady veřejně omlouvám *3* *2*
-
Po prvním přečtení jeho recenze jsem se div neurazil, protože na tuhle hru čekám s velkým očekáváním i obavami. Po druhém přečtenní aniž bych hru zatím hrál, má ten chlap v některých věcech asi pravdu. Např. proč po 10ti letech vývoje hra vypadá jak vypadá? To je takový problém vyměnit textury a lépe si pohrát se stíny a světlem? Času na to bylo dost. Příjde mi že původní videa pro PS3 vypadaly lépe než ty nové. Autor hry neustále opakoval jak je pro něj osobní, jak chce aby byla dokonalá a pak vydá něco, co by mělo na PS4 vypadat přeci jen lépe. Neříkám že chci Uncharted 5, ale trocha snahy za tu dobu vývoje by měla být vidět. Hodně mi u takových her vadí absence češtiny. To je takový problém se s nimi domluvit? Proč Poláci jo a my ne??? To, že vás zvíře tupě neposlouchá a způsobuje zhýčkaným hráčům depkoidní stavy, považuji za skvělý nápad a kdo má doma kočku jako já, mi dá za pravdu. Není totiž štastnějšího okamžiku, než když vás kočka po půlhodině přemlouvání a pitvoření poslechne. Tohle je typ hry, kde opravdu není kam spěchat. Hrát totiž jakoukoiv hru, abych jí co nejrychleji dohrál, je chyba. Bugy s kamerou a propadajícími fps jsou věci, které si měli autoři ohlídat a po deseti letech vývoje jsou nepochopitelné. Pokud tohle vše shrnete, zbývá vám úžasný Trico, super soundtrack a možná hezký příběh po jehož dohrání skončíte u svého oblíbeného psychiatra, stejně jako po dohrání Brothers A Tale of Two Sons. Pokud se tak stane, odpustím hře vše, co jsem napsal předtím. Ale ta čeština mě bude štvát furt! :-)
-
Pokud byl The Order bez technických chyb a splnil, to co sliboval, tak v tom hodnocení nevidím problém. I když je to v podstatě interaktivní film. *3*
-
OK, ale nezdá se ti pak trochu předčasné kritizovat recenzenta? Co já vím, třeba je bezcitná zrůda bez duše (což o to, to by mohli možná tvrdit i u mě *1* ), ale z recenze ten dojem nemám. *3*
-
Sakra, kdyby tam dali černé pruhy a "fotorealistickou" grafiku dostalo by to minimálně 8/10 jako The Order: 1886