Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

za mě je to šestka i na PS5.  Promarněná příležitost otevřít levely po vzoru dvojky a upravit gameplay také po stylu dvojky.

• KrPa

sony zase nezklamalo s porty :D z rok to bude mozna hratelne

• roman2277

Uz je venku novy update 1.0.1.6. Opravuje velikost pameti hlavne.

• ALHAZRED

Ja tam dvě stě možností nastavení grafiky, mam 16Gb RAM, 8Gb VRAM a nevěřím tomu, že si to na PC nevyladím, klidně 1440p, co mi bohatě stačí, ovšem vúbec sem se nedozvědel, JAK se to na PC hraje ??!!

• ALHAZRED

Tak, teď jsem spokojenej, jede to krasně 3072x1728 FSR2 kvalita, vysoký textury, bez pádu a múžu se vyjádřit ke hře...😂

Už jsem s Billem a moc se mi to líbí, už vím, čím se inspiroval Dying Light...doufám, že na PC bude aj dvojka !! 😎

• Jack1947

Pc verze se moc nepovedla tojo, ono aby některé hra jela na uLTRA RTX jen s 4080+ grafikama je na hlavu!  i když tady se osvědčí mít VRAM aspon 10gb + což může být i v budoucnu dobré ☺️🙂

Jo ve finále jsem si to v celku užil, na HARD až na tu nemocnici na konci (hezká vzpomínka náprava pokažené chutí nemastným serošem)

Opravdu to bylo až nesnesitelně těžké 😬🤯😲😧😔🥴😵😵‍💫 jako, dalo se to dojet až sem a pak s 5 náboji v revolveru-  to se fakt nedalo těch vojáků tam bylo nejmín 30. Opakovat určitou  část jen kvůli poslední misi(snížením obtížnosti)  to fakt ne (ještě že existují trainery)

Grafika s HDR dobrá jen... některé textury působili zastarale. Jinak PARTI byla dobře provedená to bez debat. Po chvíli oddechu jsem si zopákl i Left Behind, který nestoudně v seriálu zkrátili. Kdoví, třeba bude TLOU2 a já si zahraji pokračování... i když mě Abby a pomstou posedlá Ellie zas tolik neláká imho.

• vonTossis

Ta hra není tak úžasná, ani kdyby to jelo ideálně. Přece jen ta samotná hratelnost není žádné wow. Ale zprasit to takto technicky, když už je kolem takový "hajp", to je na facku. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit