Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boze muj, uz zase Elen Page.
    • Psychotic
      Je sexy, Teda ve skutečnosti. Tak co si stěžuješ? :-)
      • je to lesba, to ti k "sexi" nevadi? *4*
        • Ty vole, zase jeden pokrytec.

Lesby patří k nejpopulárnějším p:rno artiklům a ty se nám tady snažíš namluvit, že tě nepřitahují?

Až si ho zase vyhoníš u nějakých sexy lesbiček, tak si vzpomeň, cos tady psal za blafy.
        • Psychotic
          Jistě že ne. To, že ženě nepřijde sexy on, ještě žádnému chlapovi v bezmocném slintání nezabránilo.
  • Čim jsou starší, tím jsou dokolomější.
  • ucho
    Tak objednáno za 999,-, v pátek to bude doma.
  • XXHUGOXX
    8/10 ??? 8/10 ?????? Si robíte prdel, že ?
    • Vogon
      výsledek je čtyři pětiny.
    • prudislav
      no ja jsem zatim ve dvou třetinách remasteru a víc než 7 bych tomu zatim nedal. AI těžce ničí atmosféru a první třetina byla fakt úmorná.
    • vzdyt je to ta sama hra co vydali pred rokem! tyhle praktiky me tezce serou :/

a neni ti nejaky hodnoceni na indiegames.cz u riti? ;)
  • A hele, konečně střídmá recenze. Díky Games, příjemné překvapení.

Ještě jste mohli zmínit AI, o které Naughty Dog lhal zákazníkům a která rozhodně není nic extra a v podstatě si pomáhá šikovnými berličkami aby jenom vypadala jako chytrá. Namátkou je vtipné, když poslední přeživší borec z aktuální vlny kačenek prohlásí polohlasem že jde zkontrolovat tamhle tu lokaci a tváří se že se "domlouvá" s parťákem. Drobná potíž je v tom že jaksi není komu co polohlasem říkat, ta AI postava je už sama poslední.
  • tomocz: Nikto na PC nekadi toto je umela exkluzivita na hernu konzolu od first party studia. Proste je to zámer a PC verzia nevyjde naschvál potrebuju mat nejaký dôvod preco by mal clovek kupovat ten v reale nepotrebný konzolový HW a aby sa viazal na ich spoplatnene sluzby ktore realne zas nepotrebuje nakolko ma vsetko na PC zadarmo. Smutne ja viem...
    • tomocz
      já vím, že je to exkluzivka kvůli tomuto... kadí jsem napsal, protože se mi to nechtělo rozepisovat do 5ti řádků :D jen si tak říkám, jestli kdyby třeba Ryse nebyl exkluzivita, tak jestli by i tak "zabil" Crytek nebo by se to s prodeji na PC už zaplatilo o.O
  • ucho
    "Výměnou za snížení počtu snímků na polovinu vám budou při poněkud hnidopišském zkoumání o něco lépe vypadající stíny."

jinak první půlka jako kdyby autor recykloval své názory na PS3 verzi. zní to spíš jako pokus o "druhou stranu mince". a trochu mě překvapilo, že autor v závěru jedné skupině hráčů doporučuje spíš Tomb Raidera :)
  • niceguyfromrussia.ru
    8/10... to je svetový unikát... priveľa pixelov ?
  • tomocz
    a na PCčkáře opět kadí jak na placatej šutr. Zrovna tohle bych si rád zahrál, ale kvůli dvěma hrám nebudu kupovat konzoli :(
    • Vlastně je to jedna a ta samá hra akorát graficky vylepšená.
    • Cože? Ty chces hrat konzolovou hru? Ale vždyť to jako pravý PC hráč nesmis, ne?
      • well you can go FFFuck yourself
    • to mi povidej, ja malem koupil xshit kvuli forze a gta5 Oo Stay strong brother! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit