Přejít na výpis diskuzí
The Old Republic už má milion hráčů, ve špičce 350 tisíc naráz
4.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Bez nějakéch zlých úmyslů jen zmíním, že přes milion hráčů měla většina předchozích "wow-killerů".
A jak to s nimi dopadlo? -
-
L2 upadla díky své aroganci, blbosti a nesmyslnému ovládání. Aion si drží slušnou úroveň cca 600 000 hráčů, Galaxies už neexistují, Metin s 4Story mají taktéž okolo 600 000 hráčů, GW si pořád drží slušnou laťku 450 000 hráčů a čeká se na nový díl, LOTR je na tom podobně. Pokud k tomu přídáme i LoL, což není MMO, tak ten má něco k milionu hráčů (potažmo registrovaných, tudíž i multihráče atd.) WoWko se pomalu přesouvá do Asie, kde je největší hráčská komunita, chělo by to spíše napsat, kolik ještě WoW hraje v Evropě. Jestli milion, tak přeháním:)
-
-
Pridej, cetl jsem ze 5 mega tvori asiati a zbytek zapadni svet takze 50 na 50 kazdopadne wow jde pomalu ale jiste do ... proste jiz nema co nabidout a je to uz jen nastavovana kase mozna kapanek pribrzdi odliv hracu ti zminovani asiati, jelikoz jich je strasne moc, ale skutek utek a pandy si strcte za klobouk
-
-
blizz uz hlavne robi na uplne novom mmo, je mozne ze pandaria bude posledny wow datac
-
-
Pučíš mi tu tvojí geniální kříštálovou kouli díky které vidíš tak jasně do Budoucnosti ?
-
-
Titan ma vyjit s poslednim wow datadiskem
-
muzes si to vygooglit http://news.mmogamesite.com/blizzard-product-slate-leaked.html
wow x5 5datadisku (tbc,wotlk,cata,panda a last by mel byt argus)
-
-
po pandarii bude jeste 1 datac a pak Titan mmo
-
-
Pandy ftw. Wow hraje převážná většina casual hráčů a ti tuhle "featuru" budou zbožňovat.. blizz víc co dělá, 100 000 lidí remcá, 10 000 000 se těší :)
-
-
aspon bude k neco noveho Cataclysm zklamal,1.raidy byly super ale ten posledni DS pekna nuda hlavne last boss.
-
-
-
-
-
Takže ještě jednou pro ty, co tu budou neustále omýlat, jak je svět SW světem fantasy a že sci-fi se musí řídít fyzikálními zákony.....Vědecká fantastika je široký žánr beletrie, která často zahrnuje spekulování založená na aktuální nebo budoucí vědě nebo technologie. Vědecko-fantastická literatura se nalézá v knihách, umění, televize, filmuje, hry, divadlo, a jiná média. V organizačních nebo marketingových kontextech, sci-fi může být souznačné s širší definicí spekulativní beletrie, zahrnovat nápadité výrobky včleňovat nápadité elementy nenalezené v současné realitě; toto zahrnuje fantazii, hrůzu a příbuzné žánry.
Vědecko-fantastická literatura se liší od fantazie v tom, uvnitř souvislosti s příběhem, jeho fiktivní elementy jsou velmi možné uvnitř vědecky zakládal nebo vědecky postuloval přírodní zákony (ačkoli některé elementy v příběhu by mohly ještě být čistá imaginární domněnka). Prozkoumávat důsledky takových rozdílů je tradiční účel sci-fi, dělat to “literatura nápadů”. Vědecká fantastika je velmi založená na psaní entertainingly a rozumně o střídavých možnostech v nastaveních, která jsou opačná k poznané skutečnosti. -
-
Tenhle příspěvek jsem přehlídnul, jinak bych nepsal (nekopíroval) na předchozí straně to samé. Hranice mezi sci-fi a fantasy je tak tenká, že každý si musí zvolit sám svůj pohled na věc. Diskuze o směru Star Wars patří k mým oblíbeným odpočinkovým tématům, ale tímto už tu raději končím ;-)
-
V podstatě se dá říct, že je možná ta záhadná síla nakonec skutečnější než třeba hyperprostor. V dnešní době je hodně těžké odlišit, zda se jedná v daném díle o část vědy nebo fikce. Vzhledem k tomu, že toho o světě kolem nás stále víme dost málo, je možné všechno.
-
-
Ou, na SWTOR přešli hráči Farmville? BOMBA!
-
Tak uvidíme kolik jich bude při druhé-třetí platbě ;-) Třetí bývá většinou ta zlomová.
-
Mě je šumák kolik má hra hráčů, když stojí za houby, tak ji nebudu hrát, i kdyby u ní seděl každý druhý na světě. Některé hry jsou zkrátka více "CASUAL GAMERS FRIENDLY" a některé ne. Někteří zase raději sáhnou po fantasy nežli po scifi... Nicméně SWTOR je "made by Bioware", takže bych se úpadku vůbec nebál. Dost keců, jde se hrát :)
-
-
K týhle tématice doporučuju přečíst něco od Isaaca Asimova jednoho ze tří neljepších spisovatelů scifi Asimov-C.Clark-Heinlain. Psal zhruba to, že mezi scifi a fantasy existuje často jenom tenká linie. Já osobě vnímám scifi (science fiction), jako předpovídání budoucnosti na základě vědeckých poznatků, neboli něco co by jednou opravdu mohlo být a k tomu nějaké technické specifikace atd. a fantasy vidím čistě jako všechno co si může lidské mysl představit, bez nějakých konkrétních omezení. Dneska se hodně věcí tváří jako scifi ale přitom je to fantasy. U star wars, ikdyž je to light opera bych se ale přiklonil ke sci-fi.
-
-
pardon ne light opera ale space opera (pro ty kdo nevědí co to znamená http://cs.wikipedia.org/wiki/Space_opera )
-
-
Zrovna SWTOR mi přijde jak casual friendly tak hc friendly.. To prostě musí vidět každej, kdo tu hru alepoň trochu víc hrál. *3*
-
-
PR?
(pí ár) -
-
Nie, proste o tej hre vie viac nez vsetci ostatny. Niektore hardmode 4 men dungeony sa nedaju prejst lebo su proste moc tazke pre casual hracov a potrebujes na to byt zohranty s profi ludmi a dobrym gearom. Preto je to aj pre HC hracov.
-
-
Fajne, zbieram minusky *7*
Hnevate sa za vlastnu blbost a ked ponuknem informacie tak sa stretnem s ignoracciou a pohrdanim. Viva internetove diskusie. -
-
Někteří lidé si sem přišli do swtoru jen kopnout. Ti opravdu nechtějí slyšet argumenty a fakta. Takové chudáky musíš filtrovat.
-
-
-
-
-
Star Wars je ale spíš fantasy než sci-fi...
-
-
Souhlasím, že je Star Wars spíše fiction než science.K Fantasy má díky jasné polaritě dobra a zla i podle mě blíže než k science-fiction, kam patří spíše Star Trek universum.
-
-
Ono science fiction znamena v preklade vedecka fikcia (pre tych ktory by to nevedeli *5* ), mne sa vesmirne lode, svetelne mece, blastery, osidlovanie dalekych planet, nadsvetelny medzihviezdny pohon atd. zdaju dost vedecke, a aj fikcia.
Fantasy nema s bojom dobro vs. zlo nic spolocne. Napriklad korunovani kralovia epickej fantasy (erikson, martin...) vo svojich knihach nemaju ziadny dobro vs. zlo spor. Fantasy sa proste vztahuje na fikciu pred zlomom vo vynajdeni parneho stroja (pripadne ineho umeleho pohonneho mechanizmu). V skratke, mece, kone, dokonca nejaka ta strelna zbran obcas, su tolerovane. Motorizovane vozidla a vsetky tieto SCI-FI veci su SCI-FI a nie FANTASY. -
-
Tak třeba svět Warhammeru je fantasy, ale přesto tam trpaslíci používají parní stroje atd. Ono je to občas těžké rozlišit:)
-
-
No máme tam Skaveny, Trpaslíky, Chaos, Císařství a Kislev. Ti všelijak využívaly techniku. Ať už silou páry, Chaotitu, střelné zbraně a stroje, které se podobaly tankům atd. Ale i přesto WH považuji za fatasy než za sci-fi. Naopak Wh 40k je podle mně sci-fi, i když se zde objevují prvky z Wh.
-
Samozrejme som mal namysli priemyselnu revoluciu ktora suvisi s parnym strojom, nie parou pohanane vozidla, vzducholode a este neviem co, co ty maly inzinieri dokazali vo Warhammery vymysliet. Siroky rozmah energii zapricinil vyrazny pokrok vo vede a technike. Vo WH nic take nebolo, len ista rasa fusovala do neortodoxnych bojovych mechanizmov *1*
-
aj skaveni :D
-
-
-
No nevim ... nezapomen ze muze existovat hodny Sith i zly Jedi ... takze ta rovnovaha taky neni tak cista ...
A Star Trek ani nezminuj ... ja kdyz to vidim ze ty jejich lode bez stitu nic nevydrzi, tak je mi do breku :) -
-
Náhodou, v posledním filmu Star Trek ta loď vydržela celkem slušnou plabu na začátku filmu, sice to zkončilo tak, jak by to i v "reálu" zkončilo, ale něco ta loď vydržela.
-
-
Poslední ST považuji za druhý nejlepší film po 1. kontaktu, jelikož tam jsou ti hrdinové uvěřitelní a "záporac" jsou takoví, jací by byli ve skutečnosti. Tudíž mučení, ničení a zabíjení neviných jim není naprosto cizí. Stejně tak ve SW. Hořící lodě jsem měl v EaW tolikrát, že jsem je přestal počítat. Obzvlášť destruktory hvězd, když hořely, tak jsem stiskl mezerník a čekal a kochal se, kdy mi ta loďka vybuchne:-D
-
Ale bylo by to poeticke :D
-
Nevidim dovod preco by lod nemala horiet, ked je napoli znicena a ma v sebe nejake diery, tak z nej unika kyslik, takze preco nie *3* Ale samozrejme to je vsetko robene na efekt, napriklad zvuky boja vo vesmire atd. Len by to v tom filme vyzeralo blbo keby tam bola polhodinova pasaz kde je proste ticho *1*
-
To myslis ten novej? To bylo celkem hruzny :D Ale kazdopadne na SW to nema, kdy lod napul znicena a horici (vsichni prece vi ze ve vesmiru hori lode :D ) se pokousi pristat a pristane (film 3) :D
Ikdyz jako hrac SW: Empire At War si pamatuji bitvy kdy mi z lodi zbyli jen kostry a drzeli :) A jeste zvladli zahnat Mon Calamarske krizniky zpatky :D :D :D
-
-
-
a to "fi" ve spojení sci-fi znamená co?? fikusy? :))
-
-
Nejspíš, on nejspíš ani neví, co zkratka sci-fi znamená. A pokud vím, tak i ve Star Treku je jasně dané dobro a zlo (Federace vs Romulané atd.)
-
fiction , ale to už jsem napsal.
-
-
-
A jablko je spis zelenina, nez ovoce.
-
Prosim osvetlit :) Nejak jsem to nepochopil :)
-
Fantasy než sci-fi? Nepleteš si pojmy a dojmy?
-
-
Neplete, sci-fi díla se drží zákonů fyziky, Star Wars je v podstatě vesmírná pohádka.
-
-
"Star Wars (česky též Hvězdné války) jsou série science fiction filmů"
na csfd i imdb je to hlavne sci-fi (u nekterejch je tam pak i fantasy, predevsim kvuli tomu, ze ty rozdily jsou obcas minimalni)..
SW bezesporu sci-fi je, at uz budes vymejslet jakykoliv kraviny a vyhovorky. -
Tak to mass effect je ciste fantasy lebo vo vesmire pocujes svoje kroky, rovnako ako v startreku, samozrejme terminator je ciste fantasy lebo cestovanie casom nieje mozne... a mozeme ist takto do aleluja *7*
-
Sci-fi se drží zákonů fyzika? Upadl na hlavičku? Promiň, ale tohle jsem musel napsat, protože to je nehorázný blábol. Odkdy se sci-fi drží zákonů fyziky? Znám spoustu sci-fi autorů, kteří naprosto popírají fyziku a vytvořili se vlastní fyzikální zákony.
-
-
Uznávám, takhle zjednodušeně, jak jsem to napsal, to zní hloupě. Wikipedie to umí podat o poznání lépe, než já:
It is similar to, but differs from fantasy in that, within the context of the story, its imaginary elements are largely possible within scientifically established or scientifically postulated laws of nature (though some elements in a story might still be pure imaginative speculation).
http://en.wikipedia.org/wiki/Science_fiction
Všem neagličtinářům se omlouvám, překladát to nebudu.
-
-
-
-
-
-
to jsem teda cekal, ze vic .. aspon 3 miliony v prvnim mesici (kdyz pry predobjednavek bylo 900tk? )
-
-
Ta informacia o 1 mega platiacich je z 22. decembra takze dva dni po vydani.
-
-
Ty jo, milion za jak dlouho, 14 dni? Tomu je celkem fail ne, na to ze cekali tak milion a pul prodanych krabic v den launche
-
-
a na to ze maji vsichni ten mesic hrani bez poplatku
-
-
Pocatecni uspech velmi slusny..nevim jestli nekdo po wow nastaroval az takhle dobre?Mozna AoC ale tam hraci ubyvali diky bugum hned v prvnich dnech..mno uvidime-samozrejme zalezi jak budou schopni zivit endgame napln.Obrovskou vyhodou TOR je zasadni rozdilnost pribehu postav republic/empire(wowko jsem nehral,ale v AoC ci LOTRo nic takoveho nebylo,pribehy se lisily jen minimalne),ktomu kazda class ze 4 ma svuj vlastni,vyborne udelany pribeh.Tudiz pocitam ze kazdy hrac si da min 2 postavy light/dark side a hraci hodiny rapidne pribyvaji
-
A proč by to měl hned být wowkiller? Pokud dokážou udržet takové alespoň takové množství hráčů tak si myslím že by mohli udržet současný payment model a nepřejít do FreeToPlay sr*ček... Pokud je tohle jen počáteční hype tak mužou skončit viz výše :)
-
No ale většina lidí se neuvědomuje, že tyto čísla si "cucají" mnohdy tito analytici z prstu a vaří z vody:) Tudíž klidně je možné, že číslo může být dvojnásobné, stejné nebo nižší. Až uvidím oficiální čísla ze 4.1.2012 a poté třeba z 31.3.2012, tak teprve něčemu budu věřit.