Přejít na výpis diskuzí
The Old Republic už má milion hráčů, ve špičce 350 tisíc naráz
4.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Je tu zmíněno hodně různých her, ale já nedám dopustit na Dungeons & Dragons Online. To mi sedlo zatím opravdu nejvíc. Ale nejsem asi typickej MMO hráč.
-
-
Tak ono DDO není standartní MMO. MMO jako takové nemám rád, ale DDO je spíš coop RPG a ve více lidech na TS je to úžasná hra a hlavně zábava.
-
-
Já chci jediné:-D Ať mi zkončí zkouškové a pustím se do TORa naplno a pak ať Blizzard zruší další vývoj WoW a udělá MMO ze světa Starcraftu:):-D
-
-
ich nove mmo s najvacsou pravdepodobnostou zo sveta starcraftu nebude, vraj vymyslaju uplne novy svet
-
-
Jo to jsem zvědavý, protože Blizzard ještě nikdy nic originálního, kromě Diabla nepředvedl.
-
-
Tak osobně si třeba myslím, že W3 RoCh je origiální v tom, že přidala hrdiny se schopnostmi (hrdinové už byli ve stařičkém Sc či AoE) či u Sc nastaila, že jedna jednotka=jeden slot atd. Myslím, že mnoho věcí přinesla revolučních:)
-
-
-
No na necem pracuji, tak kdo vi co to bude zac
-
-
Pokud vím, tak analitici předpovídali, že hra nebude uspěšná. O tom jestli bude onlinovka uspešná se dá polemizovat až tak třetí měsíc. Nyní všem jede free měsíc a vůbec nikdo netuší kolik z nich bude dál platit poplatky. A hlavně podle propočtů analitiků by to musel být tak milion předplatitelů po dobu několit let. I když EA tvrdí něco jiného. http://games.tiscali.cz/tema/sw-the-old-republic-se-zaplati-s-pul-milionem-hracu-54857
-
-
Analytici jsou jako politici:) A EA je na tom podobně.
-
-
Záleží především na tom, o jaké hráče se jedná. Pokud ten milion tvoří notoričtí ,,vymetači" všech možných i nemožných online světů, pak se jedná o malé číslo, protože valná většina z nich emigruje zpět k WoWu. Jestliže ale velké procento dávají dohromady hráči jako já, tedy absolutně nepolíbení online světy, nebude to znamenat konec World of Warcraft, ovšem bude tady alternativa a tak je to správně.
-
-
ale vysledek bude asi stejnej: jedna skupina prejde se vrati k WoW a druha skupina odejde, protoze tam nebude co delat
-
-
Ja bych si to i zahral a vyzkousel, ale ma anglictina je na prd, neco malo si dokazi prelozit ani s ovladanim by nebyl problem ,ale pribeh by me asi nic nerikal a to je na houby mit jen polovicaty zazitek ... Takze vlastne tuhle hru pokud nebude v cz lokalizaci hrat nebudu ,takze nikdy.
-
-
Muzu ti rict ze mi malo co dalo tolik anglictiny(jiste lidi nepisou spisovne ale naucis se rozumet)jako prave onlinovky.Je fakt ze tahle je hodne pribehova,takze se castecne ochudis ale muze ti to dat hodne.
-
-
A pořiď si dětské knížky s obrázky. To taky pomáhá. Potom přejdi na knížky pro 1. a 2. třídu. Seženeš je buď ve speciálkách knihkupectví Librex nebo v jednotlivých speciálkách anglckých nakladatelství.
-
To je prave ono snazil jsem se do hlavy anglictinu naskoukat v praci jsem chodil i do kurzu,ale bohuzel do hlavy mi to jaksi nejde :(
-
-
Kurzy jsou těžce přeceňované, hodí se maximálě tak začátečníkům. Uznávám, že jde o kontroverzní názor, ale z vlastní zkušenosti jsem k němu za poslední roky došel.
Kup si dobrou učebnici gramatiky (Murphy - Grammmar in Use pro začátek) a do toho začni číst anglické knihy, články, hrát RPG hry apod. Ano, zpočátku se budeš s každou stránkou nimrat hodiny, ale časem se to prolomí.
Co se týče konverzace, tak tu ti nic nenahradí, možná tak částečně filmy, seriály a trocha té samomluvy... -
-
Stačí, pokud má děti, tak je poprosit, aby s ním občas zkoušely jednoduché rozhovory jako How are you atd. a pomalu je dělat těžší a těžší, klidně jenom 15 mnut denně. Sice to bude pro děcka otravné nejspíš, ale pomáhá to.
-
-
Hmm tuz jasne kazdy ma vlohy na neco jineho,taky podle me hodne zalezi v jakem veku se zacnes jazykum venovat(cim driv,tim lepe samo).Ted bys tomu musel obetovat asi fakt hodne casu a usili..Divej se na filmy s titulkama neustale a poslouchej tj nejmensi co muzes udelat.)
-
-
-
Takže jediné onlinovky, co hraješ jsou 4Story a Metin 2? A jak to máš s ostatníma hrama? Když není čeština či aspoň titulky, tak jsi K.O?
-
-
Ver nebo ne, ale zadne MMO nehraji, kdys jsem hraval Lineage, kde zadny pribeh defakto nepotrebujes. Kazdopadne nechapu proc hned musis nekoho urazet, za to ze neumi cizi rec , patrim mezi starsi hrace ,bohuzel jsem mel tu smulu, ze me anglictina ve skole tesne minula, ale narozdil od tebe vim co je slusnos.
-
-
Nevím můj otec má 50 a anglicky umí skvělě. Jenom je zarážející, že i přesto, že jste starší generace, tak Vám je cizí jazyk naprosto cizí. Navíc i v L2 se musela angličtina využívat, když si někdo něco domlouval. Navíc jsou i kurzi pro "starší", kde se věnují jiné formě výuky cizího jazyka. Tudíž to, že neumíte anglicky a říkáte, že jste generace s ruštinou je s prominutím dost pitomá výmluva. Kdo chce, ten se naučí, i kdby to mělo trvat 10 let a navíc i jazykovky se jenom hemží Vaší generací (vím to, jelikož když jsem dělal státnice z angličitny, přpadal jsem si jak na srazu svých rodičů). Vím, že pro staršího člověka je mnohem těžší se učit cizí jazyk, ale i přesto člověk, aby mněl základní znalosti, tomu se naučila i moje 70ti letá babička.
-
-
-
Aspon mas duvod se naucit poradne anglicky ;)
-
-
Jak jsem psal vcera.. porad nic. Kupoval to nekdo z vas pres ten Origin pres kreditku? Doufam ze to do zitra prijde..
Koupil jsem vcera v 7 vecer na originu digitalku, platba kartou, prachy mam strhnuty a prisel mi akorat mejl o potvrzeni objednavky.. v tom mejlu je
3) Enter and confirm your Product Registration Code (the 20-digit code seen above) when prompted.
Problem je ze 20 ciselnej kod nikde v mejlu neni a kdyz se prihlasim do toho originu tak hra ani neni v koupenych.. nevi nekdo za jak dlouho zhruba ten kod dojde? -
-
Zavolaj si na podporu +420 228 880 676
-
Myslím že to máš ve své schránce na stránce bioware pro SW:TOR, kámoš to taky řešil a chvilku hledal než to našel.
-
-
Jenze ja mam na Swtor.com jinej mejl nez jsem zadal pri koupit.. kdyby nejakyho debila napadlo to tam tak napsat.. zkusim zalozit novej s tim mejlem a uvidim *10*
-
-
-
Podle jistých analitiků měl Warhammer online před 6 měsící asi 150 000 hráčů. Jestli to bylo 10 000 tak to bylo hodně. Momentálně je to pod 5000, tak jen čekám, kdy nám vypnou poslední 3 servery stejně jako nedávno u SW galxies:-(((
-
to klesne do pohody tak na 200-300k
-
na poriadne statistiky si este treba pockat, zo zaciatku je vecsinou boom a potom puf, ja osobne predpokladam, ze tym ze zrusili sw galaxies, tak vecsina hracov prejde tam, mozno tomu tak uz aj je, a aj stary hraci co v sw galaxies zacinali a po case skoncili, tak ty zacnu tu nanovo, a potom su zaciatocnici, co nieco take iba zacnu hrat, a ono sa to vsetko nejak tak da dokopy, niekedy, a potom uz bude mozne povedat, ako uspesna tato hra bude alebo nie, to je len taka uvaha moja, mozno trepem nezmysli, nezlincujte ma za to :)
-
Uderil jsi hrebik na hlavicku, mel jsem moznost si to u kamose zahrat a nic svetoborneho v tom nevidim, jedine pozitivum je SW svet, takze tato hra bude mit porad fanousky protoze komunita SW je obrovska, ale hraci hrajici MMO jsou kapanek z jineho testa, takze zajem z pocatku je obrovsky coz je videt ,ale krale tohle stejne z trunu nesesadi to by musel byt zcela jiny kalibr hry a po case se hraci opet vrati zpet ostatne jako vzdy.
-
-
Však tohle bylo jasné už od začátku, že tahle hra bude hlavně těžit z toho, že díky filmům a beletrii má svět SW obrovskou základnu fanoušků. Každý, kdo má jen trošku reálný pohled na svět ani nemohl čekat od téhle hry žádné zázraky, jen vše již stokrát omílané jinde zasazené do světa SW. Zatím to funguje.
-
Vrátí zpět? Myslíš z těch 17 000 000 hráčů v Evropě a USA, kdy již není ani 1/3 ve Wowku? Myslíš to Wowko, kde člověk několik měsíců piplal svůj eqip, aby pak zjistil, že je to kničemu, že děcka si je získají pomalu hned jako pozdější hráči? Myslíš to Wowko, kde poslední Panda šunka je spíše asijská záležitost než evropská a člověk pomalu má pocit, že Evropa a USA jsou zanedbatelný trh? Nebo myslíš to Wowko, které se snaží jít cestou nejmenšího odporu a je pro "tupou" masu, ne jako dřív? Jestli myslíš tohle Wowko, tak to pak jo.
-
-
Smarja tyhle kecy o pandach, buhvijak nejsou dodelany do wowka schvalne kvuli asiatum, me vazne bavej.
Jestli si aspon trochu hral W3, potazmo TFT, tak budes mit celkem jasno, ze ve svete Wara jsou pomerne dlouho.. -
Drobátko si protiřečíš, fouňo, schválně jestli přijdeš na to kde *3*
-
Ale jo ja se stebou nehadam wow je o houne ,ale stejne se tam vetsina vrati
-
-