Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D jasne no, technologicky zastarale PC v jine krabici, osetrene softwarove tak ze to nic neumi -> jedina prijatelna herni platforma. Ano. Uz sis sel koupit tu ucebnici? Mozna bys tam taky nasel ze eurogamer je pravdepodobne nejvetsi mimon co se hernich webu tyce.
  • http://bonusweb.idnes.cz/recenze-the-order-1886-recenze-d16-/Recenze.aspx?c=A150214_173723_bw-ps4-recenze_bze
  • Zase se ukazuje, ze herni weby slouzi predevsim k propagaci her. Hodnotit je treba schovivave a kritizovat radeji vubec =)
  • Nebreč.
  • Ďalšia exluzivka, ktora na PC vôbec nebude chybať, ako Uncharted...kto chce zahra si to u menej inteligentnejšieho kamoša na PS4 za 3 popoludnia... :-DDD len nechapem prečo taky hate *1* *2*
  • koukám se po recenzí ve světě a všude se schodují, že to je průměrná hra 5-6/10
    To mluví za vše. Hru jsem si zkusil u kámoše a já hodnotím 5/10 Jak jsem se na tu hru těšíl, tak jsem se těšil až to vypnu. Hodně povyku pro nic. Pro mě je The Order: 1886 zklamání roku a ne žádná hra roku. Přikláním se spíše k propadáku roku.

Každý má právo říct svůj názor i když se většině nemusí líbit
  • budu to říkat ve školce, tobě, sestřičko *15*
  • tohle je zaplacená recenze od distributora, to mi nikdo nevymluví!!! škoda že to vzal Honza na sebe, chápu že potřebuje taky zaplatit nájem, ale při retro letsplayích vypadá jako fajn týpek který má rád hry.. no nic, další z kola ven :(
  • PC teroristi už zase řádí. Dneska žádná p2w omalovánka?
  • Táhněte zpátky do Ruska
  • no vsak rikam, tvuj jednoduchy omezeny mozek absolutne nepochopil o cem to ve skutecnosti bylo, a proto to vidis jako nudne jezdeni kanalem, smesny lore a otresny pocit z akce (coz mimochodem tenhle bod je i bez tveho omezeneho mozku samozrejme naprosta blbost, tudiz musis byt pouze postizeny troll). Za kockou se obavam bych neletel, neni k tomu duvod. Fakanky jako ty si davam k snidani u tabule. Bez si radsi koupit ucebnici.
  • Všichni na toho zmrda!
  • Co to tu pišeš ty kokod?
  • Co se cpeš do Gregoryho ty bukvo
  • Urvanci, smirte se s tim, ze ma nekdo jiny nazor, nez vy. Za me ma Honza velikou pochvalu, ze napsal co si mysli, ikdyz mu muselo byt predem jasno, jak pote budou vypadat zdejsi diskuze. Kez by to vsechny mistni choboty nakrklo natolik, ze sem vazne prestanou chodit (dost pochybuju, ze by ubytek tech nekolika exotu games zruinoval).
  • tak to hodnotenie len odráža, že je to o bod horšie ano v dobe vydania Rome total war 2
  • Far Cry 4 za 15 minut a člověk ani nemusel sedět u PC *1*
  • maros.goc
    Pri citani recenzie som mal pocit ze p. Olejnik zabudol ze recenzuje hru ale ze recenzuje film... Tolko od na pribeh, sceny a filmovost a ani jedna poriadna veta opisujuca hratelnost... Smutna doba
  • táhni hrát své p2w omalovánky a nemel *3*
  • Už to tu píšeš pod desátým nickem, pořád snaha působit dojmem že je vás víc?
    BTW: o jednoho PCtarda míň *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit