Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to si říkej svý sestře, nebo ve školce. Tady jen dokazuješ jaká je PC komunita banda deg*nerátů.
  • BelaJBB
    8/10. Skvelé, to má tento počin šancu získať ocenenie Film roku 2015, možno neujde nominácia aj do Hra roku 2015 a pokiaľ by bola kategória QTE 2015 ... Už zostáva len premenovať Fight club a bude vymalováno.
  • 8/10 ? du se zabit
  • Ty bys skopnul ze schodů leda tak chromou kočku a to bys zřejmě letěl hned za ní. Bylo to o nudným ježdění kanále a nudným ježděním s buginou a směšným lore a otřesném pocitu z akce. Holt Half life 2 nejvíc overrated FPS ever.
  • Jack1947
    Jak kdy hele, dneska jsou hry delší ale nudné nebo kratší ale o zábavě se moct mluvit nedá... prostě hra od hry nedá se to brát obecně.
  • drž pichu
  • Díky bohu, dobře to dopadlo, právě koukám na eurogamer.cz a hru doporučují. Jsem moc rád že mám PS4, v současné době jediná přijatelná herní platforma.
  • prosim te nemluv. Zjevne si absolutne nepochopil o cem to bylo a tvuj zjednodusenej mozek to videl jenom jako nudny jezdeni kanalem, ale nemusis to ventilovat vsude kolem stylem kterej z tebe udela jeste naprostyho dementa kteryho bych na miste skopnul ze schodu.
  • LoL, jestli být starší znamená být jako ty, tak to mě čeká neradostná budoucnost. Kecy typu "už jsem z toho vyrostl" jsou typické pro PC hypstery, kteří potřebují obhájit hraní hopačkoidních retro "her". Radši 5 hodin skvělé zábavy, než 15 hodin nudy a vaty. Toto mi nikdo nevyvrátí.
  • aj Fallout 2 sa dal dohrat za 28min a Baldurs 2 za 40min, pre niekoho s prstom v nose :)
    rozdiel je, ze Order neviem-kolko vacsina hracov za tie 2-3hodiny HRANIA to s prstom v nose da
  • - otvori recenzi
    - koukne na vrsek
    - 8/10
    - koukne na jmeno
    - volejnik
    - smich
    - zavira recenzi
  • drž pičču
  • 8/10? tak to je docista konec...
  • tvrdíš že se nepovedla a ani si ji nehrál, lol ty už nevíš co meleš
  • Jak nádherná zbabělá obhajující recenze. Držel se autor pokynů pro správnou recenzi od distributora nebo už takhle mistrovsky pracuje sám?
  • Hnisavec
    lístky 16 eur, benzín tak 5 eur (cesta tam i späť), občerstvenie pre dvoch (nachos a kola) je cca 12-14 eur, nie som si istý...to tam nepočítam kávičku a také veci. Samozrejme je to lepšie strávený čas ako s Order, ale komparácia mala ukázať, že to nie je finančne až tak rozdielne.
  • Ocení ho především vyznavači lineárních her silným příběhem nebo hráči

chybi tam "se" nebo nerozumim reci tohoto kmene? *5*
  • zato 5 hodin ježdění v nudným kanále v half life 2 je vrchol zábavy LoL, ty máš fakt vyvětráno.
  • Takový hype a len osem, OSEM?? Krútím hlavou chlapci...
  • 8/10?!? Káááááámo, to musel bejt chlebíčků, že si igelitce ještě dones k Drdům domu, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit