Přejít na výpis diskuzí
The Order: 1886 - recenze příběhové střílečky
19.2.2015 | Jan Olejník
594 příspěvků
-
Halo4 si si jistý? *7* Trvalo asi tak kolem 15hodin co si pamatuji.(speedruny nepočítám jako regulérní hru).
-
Chápu, že mozeček velikosti lískového oříšku nevidí rozdíl v 5 hodin hraní a 5 hodin hraní, kde tvoří polovinu cutscény nebo QTE eventy. A HALO 4 nikdy na pc nevyšlo.
-
Jen malá poznámka pro přesnost. Nevím jak v Blave, ale v Praze existuje gold class, a s tím už by těch 30+ eček utratit klidně mohl ;-).
-
Na tuhle recenzi se tady prostě čekalo. *5*
-
Half Life Epizóda 1 & 2, Mirrrors Edge, SW: Republic Commando, Portal, Dishonored, Halo 4....všetko hry, ktoré sa dali prejsť za 4-5 hodín s prstom v nose a nemyslím si, žeby PCčkári kvíkali aké sú to zlé hry, práveže sú extrémne prehypované daktoré
-
Já nevím, mám PS2, Xbox360 a PS3 začal jsem na Gameboyi C... jasně neřikám že velkej konzolista (jo abych nezpoměl jestli se počítají parádní videohry do konzolí)
Konzolista jsem ale nikdy nebudu se brát za nějakou hru která se pdle mne a hodně jiných nepovedla. Takový člověk je nej ten co není zaujatý vůči jedné platformě ... tedy aspon to si já myslím. *4*
Názor si člověk může udělat i z poznatků co si přečte, špatná hra ne ale zklámání to jaksi je. Nejde jen o hodnocení z recenzí. -
30 euro kino? Ty jsi v životě nebyl na Slovensku v kině mi přijde. 6-7 euro max/lístek a to většina stejně na tyhle ceny nedosáhne. Naposledy v Bratislavě za 5,80. A zbytek euro je co? Benzín? To jezdíš do kina 80 km? Občerstvení? To ji jako bereš na co? Na XL menu do Mekáče a pak si dáš to nejdražší, co mají v nabídce v kině? Tohle jasně ukazuje, že přítelkyně je virtuální a návštěva kina smyšlená.
-
Určite sa bude jednať o jednu z najrozporuplnejších - bože to je slovo - hier roku 2015. A to si stačí prečítať len recenzie na slovenských a českých weboch. V polovici 90. rokov na nás útočili interaktívne filmy, ktoré sa tvárili ako hry. Možno, že The Order: 1886 je takým interaktívnym filmom/hrou 21. storočia. Ale je to o veľa lepšie ako tie braky v 90. rokoch.
-
ty si konzolista asi jako já papež LoL na co si to tu hraješ
-
U tehle, tolik ocekavanejch her, mam vzdycky pocit, ze 7 je propadak 8 takovy upachteny vitezstvi. Cti: jako zadna pecka, ale hrat se to da.
-
Jsem konzolista jednou ho chtě nechtě mít budu, asi si zahraju i tohle (možná) proč bych tu nebyl. *7*
-
Njn, 6-8hodin je prostě pro mne málo... ale neber to nijak zle. Samozřejmě se to dá zoopakovat potom se herní doba natáhne i třeba na dvojnásobnou dobu.
Neviděl jsem gameplay ale pokud je opravdu 2hodiny cutscén (nepřeskočitelných) tak to je ještě horší, +zmíněné QTE . Já ti nevím radší 15-20hodin kvalitního příběhu, nějakých těch chytřejších nepřátel a netunelů. Třeba to je i tím že jsem z těhle neduhů dnešní doby vyrostl a nenaplnují mne radostí neinteraktivní filmy, až budeš starší možná pochopíš. *4* -
Ale kdy vyšla RE 4? 2005? Co je za rok 2015? A není to vytržené z kontextu. Systém animací vlkodlaků se snad skládá z 5 opakujících se komb.
-
no, ked cas s priatelkou povazujes za horsiu zabavu ako s Order neviem-kolko, asi je nieco zle na jednom z vas dvoch *1*
-
proč jsi sem šel ty, když ani nemáš PS4?
-
Ne myslím že asi to tam být nemělo *7* *7*
-
Stačí vyzkoušet Share play na ps4 odzkoušíš a uděláš si názor. Teda k tomu musíš mít ps4 že ano *7* FACEPALM
-
že to píše fanboy platformy, kde hráči 10 rokov mesačne platia za tú istú hru, ktorá je založená na grinde a repetitívnom mačkaní jedného tlačidla na myši.....a zbieraní 10 vlčích koží
-
Prosímtě to je místní antipc (t)rotl já se jen obávám co si počnem až odjede *9* za klokany do Austrálie. Nebude tu nikdo kdo by nás oblažil tím jak je pc scéna zkažená a konzole jsou dobré.
Jo je tu GGG ale ten pokud se nezlepší upadne a už nevstane, ono to je dneska těžké mít na návštěvnost nějakého dobrého trolla. -
Těžko říct, ale podle mě vytržený z kontextu. Nabízí se tu totiž možnost, že je to jednak jeden a ten samej, se kterým se hráč má možnost třeba setkat právě během hry a jednak, že pokud tam zřejmě probíhá nějaký QTE moment/útok, tak animace může být obdobná. Třeba u Resident evil 4 tohle u některých protivníků a jejich způsobu likvidace bylo běžný.