The Quarry – recenze hororu, který neumí strašit
-
Gamespot 9/10. Možná není chyba ve hře, jen by měl třeba dostat šanci konečně i jiný recenzent.
-
Gamespot 9 z 10, Gameinformer 8,5 z 10, na Metacritic 80 %. Je to rebel 🙂
-
"Bééé, někomu se nelíbí hra která se líbí mě, zlý zlý recenzenti" Grow up.
-
Žádnou revoluci nečekám. Dle mého názoru byl problém s pacingem ve všech jejích hrách. Rozjezd byl vždycky má mě moc pomalý. Ale jinak jsem si to užil.
-
Je to tak, recenze tady jsou hodně často naprosto mimo. Počkám si na vícero reakcí, a pokud to bude mít kvality Until Dawn, zavdám.
-
😀Hrál sem Until Dawn který se mi moc líbil, Man Of Medan a Little Hope který nebyli až tak dobrý ale to z toho důvodu že to byli halucinace. House Of Ashes za mě super a na The Quarry se těším že to bude plnohodnotný "Until Dawn 2.0" Vy jste jako Indian CP2077 dáte 9/10 ale hře která podle zahraničních recenzí pokud dotoho nebudu počítat Gamesradar tak je 9.5,8.5. Co sem si pročítal tak si vychvalují příběh, postavy apod. Až na movement a pacing což nevím co znamená ale to je jedno. Nicméně já neberu český recenze na zřetel protože stojí za starou bačkoru viz Indian s CP2077 který dal hře 10/10 a přes plno bůgů a false advertisiment.... akorát to odrazuje lidi od koupi.
-
Hrál jsi všechny Dark Pictures? Dost lidí bylo rozpačitých z Man of Medan, takže bych se nedivil, kdyby tě odradil; mně osobně tolik nesedl Little Hope, ale třetí díl, House of Ashes, bych ti s klidným svědomím doporučil.
-
Už aby mistr Kodžima vydal svůj horor. To bude konečně zase stát za to!
-
Kdyby tomu dal autor z pr***e desítku, tak to naopak vychválíš co? :-D
-
Until Dawn byl ukázkovej one-hit-wonder. Od tohoto studia už nic zajímavého nečekám...