Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim co je WoW battle chest,ale hra samzorejme obsahuje 30 dni free. Jako kazda MMORPG.
  • A proč bys nemohl ucraftit zbraň jak z dungeonu? Jsou i weapon patterny QL10. A kupodivu to dá o pár bodíků lepší zbraň než obchodník. +attack 200 vs +attack 195
    Early access byl propagován i jako poslední "beta" test. V od 1.7 tedy neděle jedou třeba v Kinsmouthu všechny Q. Jo někteří si stěžovali že je buglý třeba K. Code. Protože nemohli kliknout na monitor ale jen na klávesnici.
  • Co máte s ovládáním? Já si tzatím ničeho nevšiml.
  • Nevite jestli originalni hra (krabice) obsahuje nejaky dny free? Jako je tomu u WoW battle chest?
  • JohnyTheZik
    ja si rikal, ze mi to neco pripomina :D! diky
  • walltar
    No tak počkej až poprvé vyskočíš .... vrátí tě to do dětských let. *1*
    Ale grafika jako taková je dobrá na MMO a atmosféra se taky povedla.
  • asi to koupím gameplay videa mají takovou fajn atmosferu, animace a grafika se mi zdaji praveze dobre
  • hudba je z fimu Shutter Island
  • walltar
    To je pravda o MMO které je běh na dlouhé tratě člověk všechno zjistí z jednoho traileru. Chlapče ty si vážně v ů l.

OMG proč je v ů l zakázané slovo to někdo na*ral do toho programu na cenzuru?
  • Jejich trailery jsou naopak velmi ''hd filmecky''. Az na tento.Ale tehle toho zase rika o hre mnohem vice nez vsechny ty predchozi HD trailery
  • ten cody nemuze byt dobry kdyz ani neumi psat ani jsem to nedocetl
  • walltar
    Cody di do řiťi ....

To je úplně jedno jaký mělo wowko start ... já sem to s wowkem nesrovnával. To že nějaké druhořadé MMO jako je wow mělo shitty start neznamená že začnu přehlížet chyby ostatních.
  • je to mmo čili beh na douhe tarte na dotahovani do konce maji spoustu času ty chytráku, jaký start melo asi wowko ale tos byl ješte v plenkach
  • tak kouknul jsem gameplay na youtube nevypada to špatne, ale nerad bych zas vypláznul bubáky za hru kter ame po hodine prestane bavit:(( a ty negativni komentare tomu taky nepridavaji
  • Na to, jaký měli autoři traileru dostupný nic - moc materiál (rozumějte žádný rozpočet na hd filmečky) z toho vytřískali pěknou epic podívanou :)
  • ta hra nemuže byt dobra když ma tak nudnej trailer ani jsem to nedokoukal
  • walltar
    Celkem to de ... Severský ostrov, poušť, transilvánie.

A i v rámci těch zón to není špatné ... Město potom starý strašidelní zábavní park, univerzita ... na rozmanitost prostředí si člověk v téhle hře nemůže stěžovat.
  • Knifer
    Začínám uvažovat že bych tím mohl zabít ty 2 měsíce než vyjde GW2.
    Jen bych se chtěl zeptat jaká je rozmanitost prostředí? Jelikož v betě to bylo dost omezený
  • walltar
    Tak já sem v kingsmoutu potkal 3co nejeli ... ale vím že minimálně jeden z nich opravili v neděli a ten druhý asi taky. Mě ta hra chytla hned od začátku ... ty questy stylu Kingsmouth code sou fakt parádní a i ty kde se člověk musí plížit sou super. Mě nejvíc zklamal craft který má hrozně málo možností a je celkem zbytečný. Super by bylo kdyby se dalí při skládání zbraní kombinovat různé materiály a kdybych mohl vyrobit zbraň stejné kvality jako můžu najít v dungeonu. Jinak co ale nemůžu té hře upřít je ten skill systém to je vážně paráda .... na tohle sem se u té hry těšil asi nejvíc. Já bych tu hru ohodnotil jako hodně dobrý průměr ... moje největší zklamání je že ať se podívám kam se podívám vidím nevyužitý potenciál ... ta hra je dobrá, ale mohla být o tolik lepší kdyby ty herní systémy dotáhli do konce.
  • V prvni zone je nefunkcni jeden quest. Ono obecne lidi co to hraji obcas placou(ted nenarazim na tebe) ze nektere questy jsou bugle,ale je to jen proto,ze nejsou zvykli u questu premyslet. A tady najednou musi.
    Pocity u hrani jsou to nejdulezitejsi. Na grafice nebo ''uber'' vychytavkach nezalezi. Treba te to chytne za pul roku. Pokud vim FUNCOM se chvastal ze maji pripraveny obsah na 7 let dopredu(aby nedopadli jako u AOC),takze za nejakou dobu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit