Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radši nudnej trailer a dobrá hra než naopak *3* to jsou zas kommenty mein gott *1* nechme se překvapit..mutanty mám rád *1*
  • Vypada to moc hezky ale nekoupim si to kvuli EA ktera svym chamtivym marketingem jednoduse nici dobre hry ... a taky Guild Wars 2 je za dverma :D koho by zajimalo conanowowko kteremu jen zmenili textury ... *7*
  • ta hra nemuže byt dobra když ma tak nudnej trailer ani jsem to nedokoukal
    • walltar
      To je pravda o MMO které je běh na dlouhé tratě člověk všechno zjistí z jednoho traileru. Chlapče ty si vážně v ů l.

OMG proč je v ů l zakázané slovo to někdo na*ral do toho programu na cenzuru?
    • ten cody nemuze byt dobry kdyz ani neumi psat ani jsem to nedocetl
  • Na to, jaký měli autoři traileru dostupný nic - moc materiál (rozumějte žádný rozpočet na hd filmečky) z toho vytřískali pěknou epic podívanou :)
    • Jejich trailery jsou naopak velmi ''hd filmecky''. Az na tento.Ale tehle toho zase rika o hre mnohem vice nez vsechny ty predchozi HD trailery
  • Presne tak od EA nebrat nic. Hral jsem battle forge kdysi mel jsem karty tak za 15 000 vykradli mi account a do dnesnniho dne to proste EA neresi, jsou to spiny.
    • walltar
      Akorát tahle hra je od Fujcomu ....
  • tak kouknul jsem gameplay na youtube nevypada to špatne, ale nerad bych zas vypláznul bubáky za hru kter ame po hodine prestane bavit:(( a ty negativni komentare tomu taky nepridavaji
    • negativni? kde? :))
  • Funcom je továrna na MMO a to je důvod, proč Funcomu moc nevěřím. Pokud udělám dobré MMO, měl bych se ho držet a veškeré síly investovat do něj. Funcom umí udělat DOCELA dobrá MMO, ale žádná revoluce ani evoluce se prostě nekoná. Naštěstí tu bude za pár týdnů GW2, které je aspoň jiné.
    • Treba takovou Anarchy Online povazuji za vubec nejlepsi MMORPG. A evoluce se rozhodne kona a to ve vsech jejich hrach,i kdyz ne ve vsech aspektech. jako jedna z mala firem se neboji novych veci(tak to bylo puvodne i v AOC) a ja doufam ze jim to vydrzi a nesklouznou k tuctovym vecem.
      Jedine co bych FUNCOMU skutecne vytknul je to,ze nikdy nic nedotahnou do konce(u MMO her-u ''offline '' her to neplati)
      • walltar
        Tak za mě AOC mělo jedno nej ... MMO co mě přestalo nejdřív bavit. *1*
  • Tak jsem to zkusil, no debilnější ovládání jsem neviděl, je to podobné jako u GW2, ale tak 50x horší, animace postavy? Když vyskočíte postava vypadá jak nadržená opice co se vrhá na samici, grafika je neoptimalizovaný hnus, moc dlouho mi netrvalo, než jsem zjistil, že tohle ne!
    • walltar
      Ale zase musí te hře nechat že je tam pár dobrých nápadů .... při většině misí kdy člověk musí hledat odpovědi na netu sem se zatím bavil a celkově setting té hry je parádní. Bohužel zase někdo vydal hru která potřebuje tak půl roku k dokončení takže to vidím na velmi rychlý přechod k F2P a celkový úpadek.
      • Zajimavy nazor,kdyz vezmu fakt ze sami hraci na forech chvali FUNCOM jak za ''nejbezproblemovejsi start MMO v dejinach'' tak za samotny obsah hry.
        Co presne chybi k dokonceni podle tebe?
        Tohle neni dalsi tuctove MMORPG,je to trochu jina hra. Samozrejme kazdemu nesedene.
        A mimochodem. Grafika na DX 11 je nadherna a atmosfericka. Se zapnutou taselaci(nebo jak se to pise) je to jeste o tridu lepsi. Ale s animacemi souhlasim. Ty jsou bida
        • walltar
          No tak já sem potkal celkem dost nefunkčních questů a celá ta hra na mě působí nějak nedodělaně. Nedoložím k tomu moc příkladů, je to prostě takový pocit. Jinak jak probýhal start nevím to sem si dal pauzu ... já sem to hrál od pátku. Grafika je na MMO dobrá ale optimalizace mohla být o dost lepší ... na max detaily a včechno naplno mám kolem 40FPS což je u mojeho PC dost málo (uvidíme co ovladače) Animace sou vážně tragické.
          • V prvni zone je nefunkcni jeden quest. Ono obecne lidi co to hraji obcas placou(ted nenarazim na tebe) ze nektere questy jsou bugle,ale je to jen proto,ze nejsou zvykli u questu premyslet. A tady najednou musi.
            Pocity u hrani jsou to nejdulezitejsi. Na grafice nebo ''uber'' vychytavkach nezalezi. Treba te to chytne za pul roku. Pokud vim FUNCOM se chvastal ze maji pripraveny obsah na 7 let dopredu(aby nedopadli jako u AOC),takze za nejakou dobu....
            • walltar
              Problém ale je že i ty nejlepší zbraně co ukraftíš maji jenom jeden glyph slot a ty z dungu mají 3 což je celkem rozdíl.

Jak už sem napsal já sem hrál hlavně v pátek, sobotu a neděli a v neděli bylo DT takže je možné že to opravili ... udělali to rychle a to se jim musí dát k dobru.
            • A proč bys nemohl ucraftit zbraň jak z dungeonu? Jsou i weapon patterny QL10. A kupodivu to dá o pár bodíků lepší zbraň než obchodník. +attack 200 vs +attack 195
              Early access byl propagován i jako poslední "beta" test. V od 1.7 tedy neděle jedou třeba v Kinsmouthu všechny Q. Jo někteří si stěžovali že je buglý třeba K. Code. Protože nemohli kliknout na monitor ale jen na klávesnici.
            • walltar
              Cody di do řiťi ....

To je úplně jedno jaký mělo wowko start ... já sem to s wowkem nesrovnával. To že nějaké druhořadé MMO jako je wow mělo shitty start neznamená že začnu přehlížet chyby ostatních.
            • je to mmo čili beh na douhe tarte na dotahovani do konce maji spoustu času ty chytráku, jaký start melo asi wowko ale tos byl ješte v plenkach
            • walltar
              Tak já sem v kingsmoutu potkal 3co nejeli ... ale vím že minimálně jeden z nich opravili v neděli a ten druhý asi taky. Mě ta hra chytla hned od začátku ... ty questy stylu Kingsmouth code sou fakt parádní a i ty kde se člověk musí plížit sou super. Mě nejvíc zklamal craft který má hrozně málo možností a je celkem zbytečný. Super by bylo kdyby se dalí při skládání zbraní kombinovat různé materiály a kdybych mohl vyrobit zbraň stejné kvality jako můžu najít v dungeonu. Jinak co ale nemůžu té hře upřít je ten skill systém to je vážně paráda .... na tohle sem se u té hry těšil asi nejvíc. Já bych tu hru ohodnotil jako hodně dobrý průměr ... moje největší zklamání je že ať se podívám kam se podívám vidím nevyužitý potenciál ... ta hra je dobrá, ale mohla být o tolik lepší kdyby ty herní systémy dotáhli do konce.
    • Hmmm. Ver mi ze nikomu chybet nebudes.
  • Podle videi to vypada, jako by designeri byli sprizneni s Terrym Foxem *1*
  • pry tam nejsou ani levely ani tridy docela by me zajimalo jak to funguje, pvp tam asi taky nebude co?
    • PvP tam je - existuje několik PVP oblastí, některé jsou persistentní a některé se resetují. Navíc podle toho, kolik oblastí vaše frakce ovládá, tím vyšší máte bonusy ke zdraví, XP atd. Plus je za PvP samozřejmě plno různých odměn, především mincí, za které si můžete dokoupit jinak nedostupnou zbroj. To s absencí levelování a tříd není tak úplně pravda. Spíš jde o to, že je k dispozici 525 abilit a ty si můžete libovolně odemknout. Není to totiž o tom, že si na začátku řeknete "No tak si vyberu Paladina" a pak není jiná možnost než udělat si novou postavu, když chcete zkusit něco jiného. V TSW třídy jsou, ale jsou volitelné. Vůbec je nemusíte využít, ale klidně si můžete sestavit jakou postavu chcete. Kombinace brokovnice + hasičská sekyra? Není problém. Elementální magie + útočné pušky? Jasně! Prostě veliká svoboda.
      • konečně zase nějaké mmo, kde se nejede na levely a předem nastavené šablony :D jupíjej
      • Tak tak. Po dosazeni urciteho poctu xp bodu dostanes Ability point a Skill point a dal uz je na tobe co si kam naklikas muzes si odemknout jeden z 11 prednastavenych kombinaci abilit (tzv .decks, pro kazdou frakci je 11 unikatnich decku) coz ti odemkne charakter rewardy. Nebo si muzes poskladat deck vlastni a nakombinovat ability do bonusu (ability synergies). Kazdopadne neni problem zmeny kdyz prestane bavit assault rifle+sword nasoupat nasbirany bodiky nekam jinam a zacit treba hrotit bouchacky nebo nakou magii. Jo a neni tu zadny reset bodu. Jinak persistentni Pvp zona Fushang project funguje na principu world domination. Hraje se na obsazeni 4 factory. Za kazdou obsazenou factorku je bonus +xp,+dmg,+heal a nevim co vsechno pro celou frakci v celym hernim svete. A ty bitky frakce vs frakce vs frakce docela rezba:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit