Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vím, že toto téma patří The secret world. Nicméně díky této hře jsem si připomněl age of conan, který jsem hrál kdysi když vyšrel a nestálo to za moc. Nicméně, teď je to jedna z nejlepších MMORPG co jsem hrál, co se atmosféry týče, grafiky, propracvování, hudby atd... Mohlo by to být ještě hodně vylepšený o tom žádná, takže doufám, že se Funcom nezaměří pouze na Secret World. Age of conan všem vřele doporučuju.
    • jo jenže jsou tam i hráči? protože mmo bez hráču neni ono i když to muže byt skvela hra
      • No zatím si nemůžu stěžovat na nedostatek hráčů, ale mám teprv 40 lvl z 80, takže uvidíme co dál... :)
  • Bohužel nemůžu než souhlasit s Kedarem. A přitom pojetí světa a myšlenka jsou zvládnuty, z toho co vím, skvěle. Je jen škoda, že se raději FUNCOM nerozhodl dokončit TLJ a začít novou značku, TSW, ale jako offline RPG anebo další adventuru s RPG či akčními prvky.
    A trailer vypadá vážně skvěle. Až jsem, nevím proč, dostal obrovskou chuť zahrát si znovu TLJ. A to, že jsem pocítil ten pocit toho, že to mohlo být mnohem, mnohem lepší, mně hrozně štve. Docela rád bych si ten svět totiž prohlídl a ponořil se do něj. Protože ono to všechno vypadá vážně dobře. Jako něco, čeho by člověk chtěl opravdu být součástí.
    • S cim souhlasis? Vzdyt Kedar jenom kritizuje grafiku(a jeste k tomu hloupym zpusobem),ke hre se vubec nevyjadruje. Pokud vam to staci k odsouzeni hry,pak se divim ze vubec neco hrajete.
      • Animace a ovládání postav.
        • Tak to ano. Na ovladani jsem si taky musel sakra zvykat. Navic uvodni ''tutorialove'' mise taky nejsou nic moc a hre nepridavaji.
          Uz jsem myslel ze si v jedne vete stezuje na grafiku hned dal ji chvalis. Protoze cely trailer je delany primo ze hry. neni toi zadny cinematic. *2*
          • Co máte s ovládáním? Já si tzatím ničeho nevšiml.
          • Jsem si toho vědom. Byl jsem v betě, kde jsem sice měl nějaké grafické problémy (sem tam mi blikla textura nebo něco podobně malého) ale jinak hra vypadala dobře (hlavně na poměry MMO).
  • hudba je z fimu Shutter Island
    • JohnyTheZik
      ja si rikal, ze mi to neco pripomina :D! diky
  • asi to koupím gameplay videa mají takovou fajn atmosferu, animace a grafika se mi zdaji praveze dobre
    • walltar
      No tak počkej až poprvé vyskočíš .... vrátí tě to do dětských let. *1*
      Ale grafika jako taková je dobrá na MMO a atmosféra se taky povedla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit