Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uznavam ze ctvrty dil je v nekterych vecech krokem zpet a nechytlo me to tak jako trojka ktera v te dobe byla opravdu necim revolucnim co se tyce volneho pohybu. Zas na druhou stranu nikdo vas nenuti ctyrku hrat muzete zustat u trojky. Je to jine ale to neznamena spatne je to o zvyku sveho casu vam stacila i jednicka s nestarnutim a miminkama z pusinek :D s tim tahanim penez je to pravda ale divite se? Dneska se to dela u vseho ze vas to jeste prekvapuje. Jeste bych podotkla ze tvurci tam fakt nemuzou dat kdejakou pitomost aby vyhoveli vsem a kazdy si pod 'dokonalosti' predstavuje neco jineho. Jednou jsem cetla zadost aby jim rostly vlasy a chodili se strihat .. Opravdu toto by stacilo k dokonalosti?:D
  • Vždyť je to jak sims 2, musí se jen čekat až všechno naběhne. Ano, simíky si můžeš ,,tvarovat", jak chceš, ale nemůžeš se voně pohybovat po celém městě. Myslím, že byla lepší sims 3.
  • huhi je koukam nej.)
  • Bohužel můj notebook (při hraní čtyřek), přesto že mám zapnutý "režim pro notebook", opravdu peče a hra padá a to mám Sims 3 se všemi dodatky a pravda taky to není lahoda, ale opravdu se reakce počítače nedají srovnávat... Kamera se sice nastavit dá, ale i tak mi přijde jiná.... A trojky prostě jsou nedotažené a na to odkazuje spousta chyb, kvůli kterým jsme hru museli stokrát aktualizovat a stejně to nic moc nevychytalo... myslím ty drobné chyb, prostě nedotažené do dokonalosti. Což by samozřejmě ani nešlo, proto jsme tak dychtivě čekali na čtyřky, které měli být zas o trochu blíž ideálnímu cíli... Ale na trojky si nestěžuju, ty byly zábavné a chytře udělané, co se samotného herního systému týče. A grafika, pravda otázka vkusu, třeba ve trojkách všichni simíci vypadali stejně .*2*
  • jj, to je videt, kam to ty casual s bezednyma penezenkama dotlacili

stejnej duvod, proc u nas radu let bylo pomalu nejdrazsi mobilni telefonovani na svete

dokud lidi bez rozmyslu a ochotne za vsechno plati jak ovce, tak je korporace jako ovce budou strihat o kazdej halir
  • Pár kliků v Google vyhodilo tohle...Podle odkazu na Bonusweb to může být ona :)

http://mujzivotopis.bloger.cz/_/Curriculum-vitae?km=d
  • jsou to vymrXani piXusi kteri jenom kasirujou...bazen tak zakladni vec a voni to daj do datace...buzXy...posledni dil ktery za neco stal byl 2 *16*
  • s tim plesanim na loadovacim casem bych byl opatrny, sims 3 bez datadisku v ciste instalaci taky beha jak z praku. naproti tomu jsem zkousel sims 3 komplet edici a ty desitky gb mi i na ssdcku vygenerovali hezkych par minut koukani na humory typu "nafukuju mraky"...
    jinak co se tyka narku nad absenci aut apod, nic noveho pod sluncem, na 2ce si ea ozkouselo platebni model, ve 3ce ho vysperkovalo a ted muze nastat ten pravy money grinding. a ma v celku slusnou garanci ze zakaznik ktery si koupil aktualne vyslou 3ku si na 100% dalsi dlc dokoupi prave proto aby to mel obsahove a hratelne alespon na urovni na kterou je zvyknuty z 3ky, tj. vsechny ty auta, bazeny, zahranicni dovolene, zviratka... jedna polozka = 500 kc dlc. ea klasika
  • Mne sa to lubi *3* . Nemam s tym problem. Na odreagovanie je to dobre
  • Narocna na hardware tato hra opravdu neni. Bezi to temer na vsem. Kamera se da nastavit uplne stejne jako ve trojce. V menu na to je dokonce specialni nastaveni. Grafika je hrozna,ale to je vec vkusu a ocekavani.
    Treti dil ze je nedotazeny? Jde jednoznacne o nejlepsi dil serie(herne). Kazi to jen hrozna optimalizace
    Ctvrty ale take doporucuji jen Sims nerdum a zbytek at si pocka na prvni updaty a DLC. Snad to hru zachrani.
  • Nechapu proc vubec resis neco, co je podle tebe jen ztrata casu. Napred si to trochu ujasni a pak mudruj.
  • Nepochopím, komu může vadit grafika, ta je fajn, ale moje očekávání bylo, že hra bude šlapat díky stylizaci líp než nedotažené trojky... Hra je pro počítač náročnější než Sim 3 i se všemi dodatky a proč ji hrát? Grafika povedená, tvorba domácnosti a pozemku taky super... ale jinak úplně na nic! Omezený svět, nekonečné načítání, málo hratelných pozemků, špatně ovladatelná kamera a ty jejich supr-čupr nálady, kterýma nám mávaly před nosem, jsou absolutně k ničemu! Takovýho času nad tím strávenýho, tolik peněz do toho vražených a výsledek? *8* *10* To nejlepší co nám přinesly trojky ve čtyřkách nenajdeme. Přesto že jsou trojky extrémně nedotažené, oproti čtyřkám byl herní systém dokonalý a hra byla zábavná. Jestli někdo uvažuje o koupi čtyřek... NEDOPORUČUJI!!! nestojí to za to!
  • Tak to mas jiste pravdu, ja je cetla a i presto mi to nedalo:)).. holt zrovna financi jistota. Ale tak kazdopadne staci trocha trpelivosti a nemusi se vubec utracet.)... Ale mas recht , timhle pristupem se niceho lepsiho nedocilí, sic kdyby to bylo pouze na vyvojarich ,tak by to jiste vypadalo jinak.)...
  • *1*
  • ja to myslel tak, že když se mohlo počkat s koupiu na recenzi, gameplaye a pod. a když se ted ukazalo že to neprinaši novinky, tak skratka bych zustal u trojky. nebo počkal s koupí par mesicu (když by to nikdo první mesíce nekupoval, vyvojari by se lekli že co se deje)
    ja to tak udelal s company of heroes 2, ačkoliv jsem fanda tak jsem to zatim proste nekoupil
  • Je to jako mor, každý jouda má dnes internet a těch je na světě většina :(
  • Nemate nekdo odkaz jak vypada Lucka, celkem by mne to zajimalo.Vzhledem k tomu, ze ma super smysl pro humor + hraje hry... nebude skareda?
    Videl ji nekdo? Co kucí?
  • ..nebo spis o tom pytli:))
  • aby meli pocit z dobre odvedene prace.) Mimochodem neplati to jen pro sims.)...Ale tak kritizovat je jednoduchy priznavam. A ze jde vsem oprachy je taky jasny. Ze je to kravina je taky jasny stejne jako spousty jinych her,ale spousta kravin byva zaroven zabavnych.)..jde o princip.A mimochodem Maxi v zivote si kupujeme temer vsechno v podobe zajice v pytli.)..a tady je to o tom aby se o tom zajici neco reklo.).
  • no vidis a stejne to lidi kupuji a ty mezi nima. tak proč by se tvurci snažili

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit