Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc ta grafika vypada porad tak plastove? Ja myslel, ze se vydaji cestou za realismem a kazdy dil bude vypadat vic a vic realne. Zatim to vypada jako nejaky blivajz z World of Warcraft a plastika pro male deticky. Sice chapu, ze ta hra je urcena pro mladsi publikum, ale precejenom s hyper realistickou grafikou (ktera uz je dostupna 2-3 roky) by se tahle simulace posunula o hodne dal...
  • Jack1947
    Vidno že opět to samé , je to samé tedy už to není ono. Je to ale stále dobré že. Tak o co de o číslo? kdeže to si může každý upravit sám.
  • Odulin
    Jj, tam jsem koukal a nevypadalo to jako psaní 12letého. ;)
  • Takovej early access v jiny forme
  • "Verdikt" myslim shrnuje pocity vetsiny hracu teto serie. Tohle je asi nejoskubanejsi prvni dil cele serie. Co z toho bude za rok,za dva,to se teprve ukaze. Ted na to tech 6 sedi. A ti co Sims nikdy nehrali,ti si muzou klidne dva body pridat.
  • SimcaJB
    haha haha haha haha haha Můj věk = 3*x-3

Ale to nikdo neví, na internetu se nedá moc toho najít...Stačí se podívat do mého profilu a tam je twitter, facebook, webové stránky...
  • Za chvili budou vyvojari z EA prodavat i svoje rodice a prarodice :D podle toho jakou maj hry od nich v posledni dobe kvalitu jim stejne nejde o nic jinyho nez o prachy
  • Zrovna to co je nejvíc úplně jedno (mě se to spíš dokonce líbí :-) ) je ve vykříčníkách.
  • KronosDeret
    Jsem fanda sims od prvniho dilu, the sims 2 byla druha hra kterou jsem si koupil za vlastni penize a vystavil z ni hodiny a hodiny srandy. Trojku se svemi dlc jsem pravda ukradl, ponevdz se mi za jednu hru nechtelo vyplaznout ekvivalent mesicni vyplaty, ale stale sla kvalita a zabava nahoru.

The Sims 4 jsou podle me jedno velke FU hracum. Mam pocit ze hraju druhy dil (vanilla) orezany o polovinu obsahu nebo nejake demo. Simici jsou doslova kreteni, neustale se vsichni prerusuji v aktivitach tzv multitaskingem. U zadneho predchoziho dilu se mi nestalo ze bych se tak nudil jako u tohohle. Mozne aktiviti se simiky behem par okamziku miri do stereotypu a zacileni na nejakou aktivitu nebo skill ucini ze simika zatracenou zombie robota.

Pri odzoomovani misto celeho mesta vidite !! 2D !! obrazek sousedstvi rozsekany na skupiny po cca 5 domech a kazda skupina loaduje jako izolovany ostrov. Tohle je vysmech. 100x radsi budu financovat priznanou alfu experimentalni hry ktera me bavi, protoze se pokousi o neco noveho nez tuhle omluvu za hru. RIP The Sims *9*
  • Mato1987
    komentár roku? :D:D:D:D takto som sa teda už dávno nezasmial :D
  • davidBray
    Taky požaduji určitou kvalitu, ať už to znamená cokoli :) Proto jsem za žádný díl CoD neutratil ani korunu a nehrál to.
  • Jak to myslíš s tím, že je to buzzword?
  • Nech sa páčí.

http://1url.cz/vdqH
  • slavek.skara
    to fakt udělali?
  • slavek.skara
    konec toto *1* *1*
  • 1 a pak to zkrachuje.
  • Tak oni všechny Sims běžely i na priblbly intelacky grafice, dokud jsi bydlel v bungalovu. Jak se ale člověk přestěhoval do paláce a zaridil ho nábytkem, framerate kolisal a textury se donacitavaly i na dost silnejch strojích nepekne pomalu. Otázka je, jak to bude v pozdějších fázích hry.
  • Odulin
    To se mi zdá jako uspěchaný odhad. Možná se mýlím, ale neřekl bych, že Jirkovi je 12. :D
  • Píšeš v mužském rodě, ale nick máš SimcaXX. Je jasný, že ti je kolem 12ti, ale to jako používáš sestřin nick nebo co?
  • Pro tebe možná, ale pro mě, člověka, který za své peníze požaduje určitou kvalitu, ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší