-
naprosto irelevantní
-
Dobře, ale kdo to kupuje? To je důležitý se zeptat. Hráči, co zažili kvalitu CoD1, CoD2? Ne, kupují si to mladí hoši co na tom vyrůstají, respektive jim to kupují rodiče. To je obrovská kupní síla, která dělá tyto zisky. Ale to také nepůjde donekonečna.
-
Neudelali ji kvuli optimalizaci :D
-
Vyšší HW nároky? Na čem to hrajete? I já mám notebook, na kterým se mi The Sims 3 semtam sekali ale čtyřka jede v porovnání úplně bezchybně (grafický bugy nepočítám). I mé přitelkyni na starším noťasu to jede líp jak trojka. Tím že vyměnili textury za poněkud "kreslenější" styl si v optimalizaci rozhodně přilepšili (i debilní loadingy kam se podíváš přispívají lepšímu chodu).
Ze hry ale sálá pocit odfláknutosti a nedodělanosti a souhlasím, že hodně věcí tam prostě mělo bejt..jsme v éře dalších next-gen, tak nechápu proč alespoň neudělali volbu výšky postavy, když to dneska má již každa podprůměrná onlinovka :/ -
Dnesni 12-leta holka chce byt IN, v obraze a mit to nejnovejsi ( a co nejhezci ksichty u simiku ).
-
povodna hra 6 bodov, recenzia o rok s komplet DLC - 9 bodov :D
to je tak u kazdeho simsa ... poctivy hráči si to ale urcite vsetko kupia aj tie 20€ dlc , najblizsie pridu psiky a macicky, a mozno aj bazeny ... stale to iste kazdy sims , typicke EA , ožobračuje ovečky -
ano, určitě nejsi sám :))
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=vWMRVIPaGtDb8gfXw4GABA&gws_rd=ssl#q=rekordn%C3%AD+prodeje+call+of+duty -
Otázka je jestli i ta 12-ti letá holka nezůstane raději u předchozího dílu který jí nabízí víc obsahu.
-
Zakaznici neprestanou byt ochotni kupovat znovu vsechno, protoze zakaznici, kteri budou platit a cilovka co to bude hrat jsou 2 ruzni lide. Je to proste tak a EA to ma moc dobre spocitano. Na hodnocenich v tomhle pripade v podstate nezalezi. 12leta holka si to vydupe u rodicu uz jen proto, ze to bude mit tamhle Olina z druhy lavice nebo ji ukazou roztomily pety v dalsim DLC.
-
Naval odkaz na twitterovej účet šovinistickej rasisto *10*
-
Díl od dílu míň obsahu s léta neměněnou cenovkou se dobře prodávat nebude, leda by EA začlo do vodovodního řádu přidávat LSD. Rovnou řekněte The Sims 5 pá pá. A jakože bych si to klidně koupil, přeci jen jedna z mála her, která by se dala hrát s přítelkyní. Ale vola ze sebe dělat nehodlám.
-
Co se týče této série tak je jasné že hlavním příjmem jsou především stále se opakující rozšíření. Problém je že je to dvojsečná zbraň a je jasné že zákazníci na konec přestanou být ochotni kupovat znovu dlc která už kupovali u předešlého dílu. Kdyby EA jakožto firma za něco stáli tak by věděli že tohle nemohou dělat do nekonečna. Pokud by do nového dílů dali alespoň větší část obsahu z předešlého dílu (+DLC) tak by byli zákazníci spokojeni. Bohužel se rozhodli ždímat dál a tak tu máme průměrná hodnocení v recenzích a krásných 3.8/10 na metacriticu od hráčů. Tenhle přístup sérii zahubí.
-
nie kazdy je zdravy ako ty *1*
-
Poslední pravý CoD bylo první Modern Warfare. Pak ta značka zemřela. Žádný nový CoD od té doby nejsem a nebudu ochotný koupit. A vlastně ani hrát když už jsme u toho a myslím si, že nejsem sám :)
-
to neni sarkazmus to je buzzword a management kterej na nem 2 mesice pracoval si za nej vyslouzil 1000dolarovou odmenu *3*
-
hral jsem to a krom poslani vsech simiku do bazenu a pak vymazani schodu a cekani na to az se vsichni utopi mi to zadnou zabavu neprineslo
-
nemyslím si, že by zrovna simíky hráli i hráči CoD a všech dlc viz:
http://store.steampowered.com/sub/49997/ -
A taky na stahovače a onanisty co si tam hned kidnou nudepatch... Ale abych se přiznal, i mě to na chvilku zabavilo....
-
Asi to baví milovníky hodinových seancí na záchodech. O tom ta hra přeci je. *15*
-
Hrozna recenzia. Autorka sa venuje tak povediac vsetkemu a zaroven nicomu. Ak chcete citat poriadnu recenziu, navstivte anglicky Polygon. *6*