-
Ale ta hra je opravdu převážně cílena na ženy a blbce co si ochotně koupí všechny DLC za 200 USD...
-
Smradu jako v Cařihradu. *1*
-
si to zahraj a pak možná pochopíš...
-
Je sice absolutne zrejme že tato herná seria aj zo svojimy hernymi titulmi je určená pre malé deti,ženy a ho mosexualov.. ale aj tak nikdy som nepochopil vyznam takejto hry ani to co tych ludi na tejto hre moze bavit hrat..
-
Souhlasím s recenzí. Hrával jsem 1. a 2. díl, 3. díl jsem kdysi jen zkusil, ale kvůli náročnosti na hw a neoptimalizaci jsem ho odložil. Tak jsem si řekl, že zkusím s dcerkou Simíky a koupil jsem 4. díl. Celkem dobré, hratelnost víceméně klasická, ale čekal jsem víc změn/novinek, ale aspoň se to netrhalo jako trojka....ale nedalo mi to a zkusmo jsem stáhnul Sims 3 se všema rozšířeníma, udělali jsme rodinu kůň, táta, holka-víla s křídly no a dcera mi jasně naznačila, že Sims 4 můžu klidně smazat. :)
-
Mne se teda vůbec Sims 4 nelíbí. Tolik humbuku - Možná, že jsem asi moc velký kritik, ale bohužel kolik jsem dal za tu hru, skoro tisícovku, tak to mé peníze lehce oškubalo. Poslední hra simulace života bohužel trpí tím, že je stejné ořezaná jako nejnovější SimCity. Hodně slibů a zklamání a výsledek utekl. Možná počkám na několik dalších balíčků, jestli se hra doplní o ostatní věci, které mi prostě chybí. Od bazénu po hřbitov. Skoro lituji, že jsem si nekoupil krabicovou verzi, kterou bych mohl prodat. Bohužel vlastním digitální verzi, kterou prodat nemůžu.GamePlay - http://www.zk4.cz/4O
-
Zrzci a pihatí lidé nemají duši.
-
Když metacritics, tak ne Metascore 71, ale Userscore 3.8! *12
-
Ano to je sarkasmus. U EA her se takovéto komenty objevují často, ale většinou s nulou..
-
35
-
Ja myslím že mi je to úplne jedno
-
Nevím jestli se mám smát nebo brečet xD
-
Desetibodový EA koment na http://www.metacritic.com:
Fantastic! Every body, EA did that again! After the great success of reboot in Sim City, fans of simulation games are wondering what the next simulation title will be launched by EA. I can't imagine how bad the gaming industry will become if EA doesn't exist in this world. For starters, EA is currently one of the best simulation developers in the world, and in general it is the leader in trends of development of various games around the world.
Sim City has already drawn so much attention and become a legend of simulation games in modern era. Today, another legend has born, which is this wonderful game.
Sims 4 has significant improvement over its predecessor. It has an improved UI, which is more user friendly. Its graphic is superb and oustanding. On a technical side, the optimization is perfect, the game is running extremely smoothly. The game play elements also bring the simulation of life to a new level. It has a lot of elements added, and offers a great variety of game play choices for players. Also, it is very realistic, which is an outstanding life simulator.
All in all, the game has a lot of innovative and creative improvement, which is a must-have for all fans of simulation.
I am already looking forwards for more DLCs to come. Please do not release expansions again like the old-days, as this takes too much time for development. Fans want new contents as soon as possible. Developers, please try to release more and more DLCs on a weekly, or if possible, on a daily basis. Fans are eager to pay for more FUN! ;)
Every one, please join me to celebrate the great launch day of such fantastic title!
Je to sarkasmus nebo není? Co myslíte? -
24 *2*
-
Myslim ze sa ta to dost dotklo. Pre mna prave naopak, pehate holky su moja najvacsia slabost. ^_^
-
EA si zrejme mysli, ze cilovku The Sims muze zdimat jak chce a delat si co chce. Bohuzel je to tak, protoze hracum tehle hry staci dalsi cislovka za nazvem a nejaka nakecana kravina typu tvorby charu / extra animace. Platit budou rodice, tak co.
-
Tak rozjedeme typovačku kolik k tomu bude DLC :
Já typuji tak 18. -
To je indie verze Sims ? *15*
-
To jako vážně ? :D :D
-
Teda, já to původně hrát nechtěl, protože mi Sims přišli vždycky... no, prostě jako píčovina, ale pirátský verzi bych moh dát šanci.