-
Jsem fanda sims od prvniho dilu, the sims 2 byla druha hra kterou jsem si koupil za vlastni penize a vystavil z ni hodiny a hodiny srandy. Trojku se svemi dlc jsem pravda ukradl, ponevdz se mi za jednu hru nechtelo vyplaznout ekvivalent mesicni vyplaty, ale stale sla kvalita a zabava nahoru.
The Sims 4 jsou podle me jedno velke FU hracum. Mam pocit ze hraju druhy dil (vanilla) orezany o polovinu obsahu nebo nejake demo. Simici jsou doslova kreteni, neustale se vsichni prerusuji v aktivitach tzv multitaskingem. U zadneho predchoziho dilu se mi nestalo ze bych se tak nudil jako u tohohle. Mozne aktiviti se simiky behem par okamziku miri do stereotypu a zacileni na nejakou aktivitu nebo skill ucini ze simika zatracenou zombie robota.
Pri odzoomovani misto celeho mesta vidite !! 2D !! obrazek sousedstvi rozsekany na skupiny po cca 5 domech a kazda skupina loaduje jako izolovany ostrov. Tohle je vysmech. 100x radsi budu financovat priznanou alfu experimentalni hry ktera me bavi, protoze se pokousi o neco noveho nez tuhle omluvu za hru. RIP The Sims *9* -
-
Zrovna to co je nejvíc úplně jedno (mě se to spíš dokonce líbí :-) ) je ve vykříčníkách.
-
-
Mne se teda vůbec Sims 4 nelíbí. Tolik humbuku - Možná, že jsem asi moc velký kritik, ale bohužel kolik jsem dal za tu hru, skoro tisícovku, tak to mé peníze lehce oškubalo. Poslední hra simulace života bohužel trpí tím, že je stejné ořezaná jako nejnovější SimCity. Hodně slibů a zklamání a výsledek utekl. Možná počkám na několik dalších balíčků, jestli se hra doplní o ostatní věci, které mi prostě chybí. Od bazénu po hřbitov. Skoro lituji, že jsem si nekoupil krabicovou verzi, kterou bych mohl prodat. Bohužel vlastním digitální verzi, kterou prodat nemůžu.GamePlay - http://www.zk4.cz/4O
-
-
Píšeš v mužském rodě, ale nick máš SimcaXX. Je jasný, že ti je kolem 12ti, ale to jako používáš sestřin nick nebo co?
-
-
To se mi zdá jako uspěchaný odhad. Možná se mýlím, ale neřekl bych, že Jirkovi je 12. :D
-
-
haha haha haha haha haha Můj věk = 3*x-3
Ale to nikdo neví, na internetu se nedá moc toho najít...Stačí se podívat do mého profilu a tam je twitter, facebook, webové stránky... -
-
Jj, tam jsem koukal a nevypadalo to jako psaní 12letého. ;)
-
-
-
-
-
Nechápu jak rychlé načítání se dá považovat za plus. Vždyť s hromadou datadisku budete čekat déle než jet hodinu domů taxíkem jak už tu bylo zmíněno (což si stačilo jen vyřešit koupí rychlého auta) . Patřím ke skupince lidí co jim the sims 3 jelo v pohodě (dokud jsem nenastahovala hodně věcí z výměny a to už mi hra padala ale s programem dashboard jsem to vždy vyřešila). A nepatřím k těm co mají zrovna nějaký mega vymakaný počítač. Hodně lidí si stěžovalo že the sims 3 furt jim padá furt se seka . . tak holt udělali skok do zadu který připomíná the sims 2. The sims 4 jsem si koupila ale nějak mně holt nebere. A tak celkem pátrám po komentářích a recenzí a pro dost lidí je to velké zklamání.
-
Desetibodový EA koment na http://www.metacritic.com:
Fantastic! Every body, EA did that again! After the great success of reboot in Sim City, fans of simulation games are wondering what the next simulation title will be launched by EA. I can't imagine how bad the gaming industry will become if EA doesn't exist in this world. For starters, EA is currently one of the best simulation developers in the world, and in general it is the leader in trends of development of various games around the world.
Sim City has already drawn so much attention and become a legend of simulation games in modern era. Today, another legend has born, which is this wonderful game.
Sims 4 has significant improvement over its predecessor. It has an improved UI, which is more user friendly. Its graphic is superb and oustanding. On a technical side, the optimization is perfect, the game is running extremely smoothly. The game play elements also bring the simulation of life to a new level. It has a lot of elements added, and offers a great variety of game play choices for players. Also, it is very realistic, which is an outstanding life simulator.
All in all, the game has a lot of innovative and creative improvement, which is a must-have for all fans of simulation.
I am already looking forwards for more DLCs to come. Please do not release expansions again like the old-days, as this takes too much time for development. Fans want new contents as soon as possible. Developers, please try to release more and more DLCs on a weekly, or if possible, on a daily basis. Fans are eager to pay for more FUN! ;)
Every one, please join me to celebrate the great launch day of such fantastic title!
Je to sarkasmus nebo není? Co myslíte? -
-
Ano to je sarkasmus. U EA her se takovéto komenty objevují často, ale většinou s nulou..
-
-
to neni sarkazmus to je buzzword a management kterej na nem 2 mesice pracoval si za nej vyslouzil 1000dolarovou odmenu *3*
-
-
Jak to myslíš s tím, že je to buzzword?
-
-
-
Ja myslím že mi je to úplne jedno
-
-
Když metacritics, tak ne Metascore 71, ale Userscore 3.8! *12
-
Co se týče této série tak je jasné že hlavním příjmem jsou především stále se opakující rozšíření. Problém je že je to dvojsečná zbraň a je jasné že zákazníci na konec přestanou být ochotni kupovat znovu dlc která už kupovali u předešlého dílu. Kdyby EA jakožto firma za něco stáli tak by věděli že tohle nemohou dělat do nekonečna. Pokud by do nového dílů dali alespoň větší část obsahu z předešlého dílu (+DLC) tak by byli zákazníci spokojeni. Bohužel se rozhodli ždímat dál a tak tu máme průměrná hodnocení v recenzích a krásných 3.8/10 na metacriticu od hráčů. Tenhle přístup sérii zahubí.
-
-
Takovej early access v jiny forme
-
Zakaznici neprestanou byt ochotni kupovat znovu vsechno, protoze zakaznici, kteri budou platit a cilovka co to bude hrat jsou 2 ruzni lide. Je to proste tak a EA to ma moc dobre spocitano. Na hodnocenich v tomhle pripade v podstate nezalezi. 12leta holka si to vydupe u rodicu uz jen proto, ze to bude mit tamhle Olina z druhy lavice nebo ji ukazou roztomily pety v dalsim DLC.
-
-
Otázka je jestli i ta 12-ti letá holka nezůstane raději u předchozího dílu který jí nabízí víc obsahu.
-
-
Dnesni 12-leta holka chce byt IN, v obraze a mit to nejnovejsi ( a co nejhezci ksichty u simiku ).
-
-
-
-
Pihy nejsou vada na kráse :(,asi si o tom udělám pořad na youtube Tropes vs. Freckles.
-
Sims4 jsem dosud nehral, takze se nevyjadruju k hodnoceni, ale z teto recenze jsem se vskutku nedovedel zhola nic. Jedine snad, ze tam nejsou bazeny a auta a vetsina funkci se trochu vylepsila. To mi prijde jako informacni hodnota ponekud malo vzhledem k tomu, ze se prece jen jedna o dosti vyznamnou herni znacku.
-
http://ts4news.com/post/94541924952/89-features-missing-from-the-sims-4
podle me by si kazdy mel udelat nazor jenom kdyz se zbezne podiva na ten seznam.
Pokud z EA vazne vyslo prohlaseni ze paty dil nevyjde pokud pokud lidi poslusne nenakoupi ctvrty tak to uz je fakt trochu moc, to uz musi byt do oci i zapalene fanousky :D
Jinak nejvetsi minus grafika a rozloha mest.
Grafika je hnusna to se neda rict jinak, nechapu jak to nekdo muze preferovat oproti sims 3, obzvlast obliceje jsou hrozne.
Mesta jsou smesna 4x mensi a jeste rozsekane na 5 casti s loadingem, nekdo si ocividne pripravuje pudu pro snadny port na tablety, je treba podojit i tuhle skupinu zakazniku.
Tvorba postavy - hype jak svin a pritom vsechno co se tam ted natahuje tam bylo i driv jenom to bylo ve forme posuvneho baru, dokonce je tam tech moznosti mnohem min nez driv ^^ -
-
32-bit executable - TS4 is not 64-bit, and cannot access more than 4GB of RAM. If you have more than 4GB then you are crippled.
*7* -
-
Nevím jestli se mám smát nebo brečet xD
-
To jako vážně ? :D :D
-
-
-
Vyšší HW nároky? Na čem to hrajete? I já mám notebook, na kterým se mi The Sims 3 semtam sekali ale čtyřka jede v porovnání úplně bezchybně (grafický bugy nepočítám). I mé přitelkyni na starším noťasu to jede líp jak trojka. Tím že vyměnili textury za poněkud "kreslenější" styl si v optimalizaci rozhodně přilepšili (i debilní loadingy kam se podíváš přispívají lepšímu chodu).
Ze hry ale sálá pocit odfláknutosti a nedodělanosti a souhlasím, že hodně věcí tam prostě mělo bejt..jsme v éře dalších next-gen, tak nechápu proč alespoň neudělali volbu výšky postavy, když to dneska má již každa podprůměrná onlinovka :/ -
-
Tak oni všechny Sims běžely i na priblbly intelacky grafice, dokud jsi bydlel v bungalovu. Jak se ale člověk přestěhoval do paláce a zaridil ho nábytkem, framerate kolisal a textury se donacitavaly i na dost silnejch strojích nepekne pomalu. Otázka je, jak to bude v pozdějších fázích hry.
-
Neudelali ji kvuli optimalizaci :D
-