Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA si zrejme mysli, ze cilovku The Sims muze zdimat jak chce a delat si co chce. Bohuzel je to tak, protoze hracum tehle hry staci dalsi cislovka za nazvem a nejaka nakecana kravina typu tvorby charu / extra animace. Platit budou rodice, tak co.
  • the sims zbožnuji ale popravdě na the sim 4 jsem trpělivě čekala než vyjde , a až hra vyšla byla sem velmy zklamaná , žádné bazeny , garáže , auta, malý výběr oken a dveří ,barevný kruh z the sim 3 byl o mnohem lepší než tento jednoduchý výběr ... načítání do sousedovic domu mě také zrovna nepřekvapil jen asi vytváření těch postav a obličeje nic víc..... the sims 3 je na plné čáře lepší !!! popravdě nechápu co ,,vývojářům,, trvalo tak dlouho než tu hru vydaly *11*
    • si kravka kajino THE SIMS 4 je nejlepsi
    • Mám stejný názor *3*
  • abych byla upřímná, ani jsem TS3 neměla, protože podle rodičů, to je blbost a tak jsem na TS4 přeskočila rovnou z TS2, kterou máme od nějakých mých 8 let(jsem o 7 let starší), docela mi tam chybí ta možnost, vybrat co simíka odrazuje a přitahuje, také vybrat znamení, které trochu ovlivní jeho vlastnosti bych uvítala
    Byl to pro mě docela velký přeskok, protože všechno se dělalo jinak, než jak jsem byla zvyklá, ale TS4 mě nadchnula, proč si neudělat panáčka, který by mi byl podobný? V TS2 to byl naprosto marný pokus, sice TS4 není dokonalá, ale líbí se mi
  • michaliuz18
    povodna hra 6 bodov, recenzia o rok s komplet DLC - 9 bodov :D
    to je tak u kazdeho simsa ... poctivy hráči si to ale urcite vsetko kupia aj tie 20€ dlc , najblizsie pridu psiky a macicky, a mozno aj bazeny ... stale to iste kazdy sims , typicke EA , ožobračuje ovečky
  • nejdulezitejsi otazka: jsou ve hre cheaty na neomezeny prijem???
    • nejdřív jsem se dotazu zasmál, pak jsem si vzpomněl jak EA prodávali za prachy cheat na unlock všeho ve Skate 2 a úsměv mi trochu zmrznul *1*
      • Za chvili budou vyvojari z EA prodavat i svoje rodice a prarodice :D podle toho jakou maj hry od nich v posledni dobe kvalitu jim stejne nejde o nic jinyho nez o prachy
      • slavek.skara
        to fakt udělali?
    • rovnake ako v sims 3 a 2
  • Keyz
    Btw jak se tedy rodí děti, když tam nejsou batolata? To se jako narodí rovnou velké dítě? :)
    • Kojenci tam jsou, samozřejmě s tím "bezvadným" rozložením pigmentu.
      • Myslim ze sa ta to dost dotklo. Pre mna prave naopak, pehate holky su moja najvacsia slabost. ^_^
  • Naprosto souhlasím, že tohle je obrovský krok zpátky. To cestování se mi absolutně nelíbí, kde je ten krásný, relativně volný svět z TS3? Tvorba postav a stavba atp. Co to má být? Kam zmizela možnost si dávat libovolné vzory a barvy na oblečení, nábytek, melíry ve vlasech atd... ? A to je jen začátek, mohla bych tu psát ještě dlouho. Neříkám, že je tam špatně úplně vše, ale já se radši vrátím k TS3. Mnohem zábavnější a lepší. *14*
  • Těšila jsem na The Sims 4, že tam bude lépší tvarování postav, hezčí města, něco nového a po pár minutách hraní jsem zklamaná... Ano, byla jsem nadšená z toho, že si mohu jednotlivě zvěšovat/zmenšovat části těla, nastavit styl chůze, že může simík dělat víc věcí najednou nebo bude ovlivňován dle nálad, ale to bylo tak všechno... Méně vlastností, oblíbé jako hudba, jídlo, barva... Pak jsem se měla nastěhovat do města a koukala jsem, co to je. Jestli si ze mě někdo nedělá srandu a nevrátila jsem o dva kroky zpátky k prvnímu dílu. Vše mi připomínalo jedničku a trochu i hru My Sims, co se týče grafiky a tvaru nábytku... Když jsem si prohlížela mód stavby a nákupu, překvapilo mě, že bazén nebo auta zcela chybí. Další zklamaní mě čekalo, když jsem chtěla jít do města. Hra se začala načítat a v tom momentě jsem to raději vypla, protože na dnešek toho zklamání bylo až až... Musím jít hrát The Sims 3, abych si aspon trochu zvledla náladu a přestala myslet na ''nové'' vychytávky v The Sims 4. Doporučovala bych, než si hru někdo pořídí, aby si přečetl recenze a diskuze. Podle mě ani za tolik peněz nestojí...
  • Zayl
    No je dobré zmínit dvě veci co v recenzi nejsou, ale jsou poměrně důležité.

EA slibuje, že bude jednodušší vytvořit složitější mody (script mody ála NRAAS kolekce).
    Engine má konečně vlastní frame limiter, takže se nemusíte bát, že vám hra nonšalantně roztaví kartu, i když je locknutá na 30 a renderuje toho tolik zbytečně.

Jinak hra samotná je meh, jako každý base díl. Je asi nejlepší ji vnímat jako platformu na kterou potom napasujete nevyhnutelných 10 expanzí. Jako taková funguje a díky loading screenům všude se snad vyhne problémům trojky.
    • V některých nenáročných sekcích (menu, videa) mi vyskakovaly FPS k 2000.. cívky v grafice mi začaly tak bzučet, že jsem mel pocit ze grafika vyskoci a zacne tancovat breakdance.

Tenhle problem jsem mel u vice her. Nakonec jsem to vyresil tak, že jsem stahl program "Dxtory", musim fakt doporucit.. lze pres nej omezit FPS. (má pak spoustu dalsich funkci, ale ty nevyuzivam)

Navic mne zacalo stvat trhání obrazu, ale Vsync zase spomaloval odezvu, obraz a myska jakovy plavaly a hralo se s Vsync spatne. Jenze pri omezeni snimku o 1 - 3 mene nez je obnovovaci frekvence (při 60hz date 57-59fps) vaseho monitoru odstrani ten pocit plavani myši, obrazovky a podobne. Od te doby zapinam v kazde hre Vsync pokud jsem schopen udrzet stalych 59fps.
      Na forech ktera jsem procitam uvadeli pouze 1 fps dolů. Ale napr. u hry Borderlands 2 jsem mel pocit plavani i u 59fps, takze jsem to omezil na 57, se zaplym Vsync a hraje se to paradne.
  • Mne sa to lubi *3* . Nemam s tym problem. Na odreagovanie je to dobre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit