-
Už jen podle té recenze smrdí z TS4 Politika Electronic Arts až za roh.
-
s tim plesanim na loadovacim casem bych byl opatrny, sims 3 bez datadisku v ciste instalaci taky beha jak z praku. naproti tomu jsem zkousel sims 3 komplet edici a ty desitky gb mi i na ssdcku vygenerovali hezkych par minut koukani na humory typu "nafukuju mraky"...
jinak co se tyka narku nad absenci aut apod, nic noveho pod sluncem, na 2ce si ea ozkouselo platebni model, ve 3ce ho vysperkovalo a ted muze nastat ten pravy money grinding. a ma v celku slusnou garanci ze zakaznik ktery si koupil aktualne vyslou 3ku si na 100% dalsi dlc dokoupi prave proto aby to mel obsahove a hratelne alespon na urovni na kterou je zvyknuty z 3ky, tj. vsechny ty auta, bazeny, zahranicni dovolene, zviratka... jedna polozka = 500 kc dlc. ea klasika -
-
jj, to je videt, kam to ty casual s bezednyma penezenkama dotlacili
stejnej duvod, proc u nas radu let bylo pomalu nejdrazsi mobilni telefonovani na svete
dokud lidi bez rozmyslu a ochotne za vsechno plati jak ovce, tak je korporace jako ovce budou strihat o kazdej halir
-
-
Uvažuji o koupi této hry, je možné the Sims 4 nainastalovat a hrát bez toho, že bych měla nainstalované předchozí verze např. The Sims 3, děkuji.
-
-
ano je to možné ;)
-
-
ono, keby to ma pixel art grafiku...
-
-
Není problém
http://bonusweb.idnes.cz/the-sims-4-pixel-rozkostickovani-glitch-fcv-/Novinky.aspx?c=A140905_131213_bw-novinky_anb
*15* -
-
To je indie verze Sims ? *15*
-
Teda, já to původně hrát nechtěl, protože mi Sims přišli vždycky... no, prostě jako píčovina, ale pirátský verzi bych moh dát šanci.
-
-
-
Hráči The Sims 4
chtěla bych se zeptat. Když mám těhotného simíka, musím hrát až do jeho porodu. Když nehraju, přihlásím se třeba až za den, simík už je narozen. Nevím, jestli tam mám něco nastavené, nebo se vám to děje taky. (Automatické stárnutí mám vypnuto) -
škoda že se to prodava, byla šance se tehle serie zbavit jednou provždy
-
-
Skoda ze mas pristup k internetu. Byla by sance se te zbavit jednou provzdy.
-
-
Je to jako mor, každý jouda má dnes internet a těch je na světě většina :(
-
-
-
Ahoj půjde mi prosím The sims 4 na MacBook?
-
Propracovanost postav a domů... to se musí The sims 4 nechat, ale samotné hraní mi nepřijde nějak extra dobré. Trojku jsem tedy taky moc nehrála, zato se dvojkou jsem strávila pěkných pár let.
Výběr aspirací mi přijde malý a vlastnosti nebo zaměření simíka mi přijdou nedostatečné. Navíc potřeby rapidně utíkají, takže než stihnete pořádně doplnit jednu, už vám utíká druhá a vlastně ani nestihnete to, co byste si představovali. Je to můj první dojem, ale zatím tedy nic moc, doufejme, že datadisky snad něco zachrání. -
-
Jo a ještě něco... zdálo se mi to nebo tam opravdu chybí i myčka na nádobí? :D
-
-
Myčku přidali :)
-
-
-
Vidno že opět to samé , je to samé tedy už to není ono. Je to ale stále dobré že. Tak o co de o číslo? kdeže to si může každý upravit sám.
-
-
Píšeš jak mongol!
-
-
Jsem zklamaná. Zjistila jsem, že jsou připraveny nové aktualizace The Sims4, a tak jsem se rozhodla si hru aktualizovat. Všechno šlo normálně až do té chvíle co se na obrazovce objevil Origin a napsal mi, že čeština není nadále podporována. Napsala jsem vývojářům. Prý do 14-ti dnů!! Jsem velmi naštvaná.
Chtěla bych se zeptat, když jsem si před aktualizací uložila hru, jestli mi tam zůstane. nerada bych začínala od začátku. Jestli to má na to nějaký dopad. Doufám, že ne.
Předem díky za odpověď. *16* *10*