-
Nejhorsi je ta grafika vsechno ostatni se da dodelat (to rikam jen proto ze za to nehodlam platit) ,ale grafika zustane jaka je a neni to vubec o preferencich, svet vypada dobre ale modely postav jsou jednoduse hnusne.
Tohle je presne hra ktera by mela vypadat realisticky a mezitim to vypada jak panenky barbie. -
-
Nezlob se na mě, ale tohle je bez diskuze ten nejhloupější komentář, jaký jsem kdy ve spojitosti s The Sims viděl.
-
-
Je super že na originu si mužete zkusit trial zadarmo na dva dny hraní reálneho času. Ale je to takové vícemene oničem. Bylo by super kdyby simíci meli otevrený svet jako GTA V, myslím že ta hra má na to fanoušku dost i dost vydelává. Takže rozpočet by na to meli mít i by se to snad zaplatilo. Taky by tam mohl být multiplayer jako v GTA V.
Jinak tam chybí dost vecí, treba ani nemužete sportovat (je tam jen behání a fitko). Skrátka je to hrozne osekané. -
-
Podívej, asi takhle: Je to už jenom továrna na peníze vydělávající na fanoušcích kteří se většinou skládají z GirlFan Base, takže asi tak..
-
-
Ale mne to treba chytlo a taky jsem si to na základe trialu koupil. Rekl bych že svým zpusobem je to jako rpg - hrajete určitou roli. Mne tam chybí hlavne ty sporty, treba v DLC City Living jsem videl basketbal, to nechápu proč by nemohl být basketbal i v jiných "svetech", nebo treba fotbal nebo tenis/squash. Taky by byl fajn nápad obchodovat na burze z počítače jako v GTA.
Líbí se mi nápad DLC Outdoor retreat, ale samotné zpracování mi prijde odfláklé.
Jinak, koukal jsem na Youtube a objevil jsem GTA V real life mod, co tak trochu pripomína simíky. Vypadá to zajímave. -
jo
-
-
-
The Sims 4 mě opravdu zklamalo, myslela jsem si, že když je to vyšší řada tak by hra měla být celkově lepší a zajímavější. Pěkně jsem se zmýlila a myslím, že nejsem jediná,( když si čtu vaše komentáře ) , která se v tehle novince zpletla *13* *13* *13* . Já si raději počkám na pětku, teda pokud to nedopadne podobně jako tedˇ.
-
No musim rict ze sem ocekavala, ze pri vyvoji takove hry, ktera je vlastne jen ztratou casu, se trosku budou vyvojari snazit priblizit se realite. Nebudu tu rozepisovat ze mi zakoupena hra po trech dnech hrani, hazi graficky a dost podstatny chyby, to budu resit s podporou,ale ocekavala jsem vyvoj v kvalite staveni a umistovani zarizeni, v kreativite ,kterou by tento typ hry mel nabizet, pac nic jineho cloveku neda. Vkus desingu,v 21stoleti, v teto hre je neumluvitelny,cekala jsem vetsi moznosti. Napriklad neomezen umistovani veci na stenu, ze na kazdej stul muzu neco polozit atd.., ze rozsiri kramy z beznyho zivota, ne naky paskvily. Staveni, zkuste neco postavit, budu tocit schodistem 50x 360 nez se mi podari ho ustavit na spravne misto.Pohled je omezen chybi ptaci pohled, naprosto omezujici. Kde jsou vestavne spotrebice? Vlastni tvorba barev? Co ty kramy z 20-70 let minulyho stoleti proboha komu se to libí?? at si retro hodej do datadisku.Za tu cenu je to slabota a ostuda, bouzel.
-
-
Nechapu proc vubec resis neco, co je podle tebe jen ztrata casu. Napred si to trochu ujasni a pak mudruj.
-
-
huhi je koukam nej.)
-
-
no vidis a stejne to lidi kupuji a ty mezi nima. tak proč by se tvurci snažili
-
-
aby meli pocit z dobre odvedene prace.) Mimochodem neplati to jen pro sims.)...Ale tak kritizovat je jednoduchy priznavam. A ze jde vsem oprachy je taky jasny. Ze je to kravina je taky jasny stejne jako spousty jinych her,ale spousta kravin byva zaroven zabavnych.)..jde o princip.A mimochodem Maxi v zivote si kupujeme temer vsechno v podobe zajice v pytli.)..a tady je to o tom aby se o tom zajici neco reklo.).
-
-
Tak to mas jiste pravdu, ja je cetla a i presto mi to nedalo:)).. holt zrovna financi jistota. Ale tak kazdopadne staci trocha trpelivosti a nemusi se vubec utracet.)... Ale mas recht , timhle pristupem se niceho lepsiho nedocilí, sic kdyby to bylo pouze na vyvojarich ,tak by to jiste vypadalo jinak.)...
-
ja to myslel tak, že když se mohlo počkat s koupiu na recenzi, gameplaye a pod. a když se ted ukazalo že to neprinaši novinky, tak skratka bych zustal u trojky. nebo počkal s koupí par mesicu (když by to nikdo první mesíce nekupoval, vyvojari by se lekli že co se deje)
ja to tak udelal s company of heroes 2, ačkoliv jsem fanda tak jsem to zatim proste nekoupil -
..nebo spis o tom pytli:))
-
-
-
-
moje kamarádka si objednala hru ts4 hrozně se těší, bohužel neni jako já která si ověří co si kupuje co ve hře je a néní a jak to vlastně vypadá.grafika je hezká ale hra je sama o sobě suchá.lidi si to vlastně kupují kvůli tomu že si myslí že zviším číslem bude hra nabírat kvalitu
-
vypadáto že se ze vše ho nejvíc se snažily udělat dobrou kvalitu grafiky *9*
-
Nemate nekdo odkaz jak vypada Lucka, celkem by mne to zajimalo.Vzhledem k tomu, ze ma super smysl pro humor + hraje hry... nebude skareda?
Videl ji nekdo? Co kucí? -
-
Pár kliků v Google vyhodilo tohle...Podle odkazu na Bonusweb to může být ona :)
http://mujzivotopis.bloger.cz/_/Curriculum-vitae?km=d
-
-
moje odpověď na ts4 ? *8* *9* *13* *10* *16*
-
Co je za problém možná je to horší než TS3 ale co nic není dokonalý :(
-
Sims 5 bude ještě horší než Sims 4