Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uznavam ze ctvrty dil je v nekterych vecech krokem zpet a nechytlo me to tak jako trojka ktera v te dobe byla opravdu necim revolucnim co se tyce volneho pohybu. Zas na druhou stranu nikdo vas nenuti ctyrku hrat muzete zustat u trojky. Je to jine ale to neznamena spatne je to o zvyku sveho casu vam stacila i jednicka s nestarnutim a miminkama z pusinek :D s tim tahanim penez je to pravda ale divite se? Dneska se to dela u vseho ze vas to jeste prekvapuje. Jeste bych podotkla ze tvurci tam fakt nemuzou dat kdejakou pitomost aby vyhoveli vsem a kazdy si pod 'dokonalosti' predstavuje neco jineho. Jednou jsem cetla zadost aby jim rostly vlasy a chodili se strihat .. Opravdu toto by stacilo k dokonalosti?:D
  • No neviem, hrával som Sims už od jednotky ale vždy som si to len občas nainštaloval a staval som si tam domy . V Sims 4 ma po prvy krat bavi aj klasická hra, možno to bude vďaka perfektnému UI a zábavým animáciám. A ozaj nepotrebujem mesto s 50timi susedmi keď za celú hru navštívim možno 2 domy. Celé je to zjednodušené a je to fajn ;)
    • Jde spis o to ze az pripude 15 datadisku tak nebude kam umistovat budovy a to ze vsude potkavas ty stejne simi je taky otravne, je tam samej sportovec a behem jednoho dne kazdy sim probehne 2x kolem tveho domu, na chodniku je nepretrzitej provoz *1*
      Kazdopadne udelal jsem si postavu podle sebe a prvni vec po tom co jsem koupil pocitac, tak k tomu sedl a sel trollovat na forum takze uplne hloupe to asi nebude *1*
  • Je sice absolutne zrejme že tato herná seria aj zo svojimy hernymi titulmi je určená pre malé deti,ženy a ho mosexualov.. ale aj tak nikdy som nepochopil vyznam takejto hry ani to co tych ludi na tejto hre moze bavit hrat..
    • nie kazdy je zdravy ako ty *1*
    • Magister_Peditum
      Asi to baví milovníky hodinových seancí na záchodech. O tom ta hra přeci je. *15*
    • Roztouzenahnida
      si to zahraj a pak možná pochopíš...
      • hral jsem to a krom poslani vsech simiku do bazenu a pak vymazani schodu a cekani na to az se vsichni utopi mi to zadnou zabavu neprineslo
      • Ale ta hra je opravdu převážně cílena na ženy a blbce co si ochotně koupí všechny DLC za 200 USD...
        • davidBray
          nemyslím si, že by zrovna simíky hráli i hráči CoD a všech dlc viz:
          http://store.steampowered.com/sub/49997/
          • Poslední pravý CoD bylo první Modern Warfare. Pak ta značka zemřela. Žádný nový CoD od té doby nejsem a nebudu ochotný koupit. A vlastně ani hrát když už jsme u toho a myslím si, že nejsem sám :)
            • davidBray
              Taky požaduji určitou kvalitu, ať už to znamená cokoli :) Proto jsem za žádný díl CoD neutratil ani korunu a nehrál to.
            • Pro tebe možná, ale pro mě, člověka, který za své peníze požaduje určitou kvalitu, ne.
            • davidBray
              naprosto irelevantní
            • Dobře, ale kdo to kupuje? To je důležitý se zeptat. Hráči, co zažili kvalitu CoD1, CoD2? Ne, kupují si to mladí hoši co na tom vyrůstají, respektive jim to kupují rodiče. To je obrovská kupní síla, která dělá tyto zisky. Ale to také nepůjde donekonečna.
            • davidBray
              ano, určitě nejsi sám :))

https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=vWMRVIPaGtDb8gfXw4GABA&gws_rd=ssl#q=rekordn%C3%AD+prodeje+call+of+duty
        • A taky na stahovače a onanisty co si tam hned kidnou nudepatch... Ale abych se přiznal, i mě to na chvilku zabavilo....
  • Proc ta grafika vypada porad tak plastove? Ja myslel, ze se vydaji cestou za realismem a kazdy dil bude vypadat vic a vic realne. Zatim to vypada jako nejaky blivajz z World of Warcraft a plastika pro male deticky. Sice chapu, ze ta hra je urcena pro mladsi publikum, ale precejenom s hyper realistickou grafikou (ktera uz je dostupna 2-3 roky) by se tahle simulace posunula o hodne dal...
    • Podivej se na cilovou skupinu(soude dle for)-zeny a deti(hrajete to i dost dospelych chlapu,ale o to tu ted nejde). Vetsina z nich ma stary notebook a krome Sims ani jine hry vlastne nehraji. Takze grafika je podle me jen ustupek vetsinovym hracum,kteri jinak o PC nevi temer nic a jsou radi ze vubec rozjedou hru. Natoz aby si pocitac upgradovali.
      A v Sims 4 jeste navic je naprosto tragicke osvetleni uvnitr budov(doufam ze to vylepsi),takze smici opravdu vypadaji divne. Venku na slunci je to mnohem lepsi.
  • Hrozna recenzia. Autorka sa venuje tak povediac vsetkemu a zaroven nicomu. Ak chcete citat poriadnu recenziu, navstivte anglicky Polygon. *6*
  • Nepochopím, komu může vadit grafika, ta je fajn, ale moje očekávání bylo, že hra bude šlapat díky stylizaci líp než nedotažené trojky... Hra je pro počítač náročnější než Sim 3 i se všemi dodatky a proč ji hrát? Grafika povedená, tvorba domácnosti a pozemku taky super... ale jinak úplně na nic! Omezený svět, nekonečné načítání, málo hratelných pozemků, špatně ovladatelná kamera a ty jejich supr-čupr nálady, kterýma nám mávaly před nosem, jsou absolutně k ničemu! Takovýho času nad tím strávenýho, tolik peněz do toho vražených a výsledek? *8* *10* To nejlepší co nám přinesly trojky ve čtyřkách nenajdeme. Přesto že jsou trojky extrémně nedotažené, oproti čtyřkám byl herní systém dokonalý a hra byla zábavná. Jestli někdo uvažuje o koupi čtyřek... NEDOPORUČUJI!!! nestojí to za to!
    • Narocna na hardware tato hra opravdu neni. Bezi to temer na vsem. Kamera se da nastavit uplne stejne jako ve trojce. V menu na to je dokonce specialni nastaveni. Grafika je hrozna,ale to je vec vkusu a ocekavani.
      Treti dil ze je nedotazeny? Jde jednoznacne o nejlepsi dil serie(herne). Kazi to jen hrozna optimalizace
      Ctvrty ale take doporucuji jen Sims nerdum a zbytek at si pocka na prvni updaty a DLC. Snad to hru zachrani.
      • Bohužel můj notebook (při hraní čtyřek), přesto že mám zapnutý "režim pro notebook", opravdu peče a hra padá a to mám Sims 3 se všemi dodatky a pravda taky to není lahoda, ale opravdu se reakce počítače nedají srovnávat... Kamera se sice nastavit dá, ale i tak mi přijde jiná.... A trojky prostě jsou nedotažené a na to odkazuje spousta chyb, kvůli kterým jsme hru museli stokrát aktualizovat a stejně to nic moc nevychytalo... myslím ty drobné chyb, prostě nedotažené do dokonalosti. Což by samozřejmě ani nešlo, proto jsme tak dychtivě čekali na čtyřky, které měli být zas o trochu blíž ideálnímu cíli... Ale na trojky si nestěžuju, ty byly zábavné a chytře udělané, co se samotného herního systému týče. A grafika, pravda otázka vkusu, třeba ve trojkách všichni simíci vypadali stejně .*2*
        • Ano dychtivě jsme čekali na the sims 4 aby napravily onen nedostatek v the sims 3 a zjistili jsme, že jsme se akorát s emocemi vrátily sto let za opicema k jedničce a dvojce. *1*
  • Ahoj . Nevite nekdo kde stahnou cestinu do sims 4. Omylem jsem zakoupila originalku v anglictine. Trochu se bojim co to udela, kdyz to stahnu odkudkoliv.., s originalkama nemam zkusenosti. Abych nemela taky rozpixlovano potom:))...
    • Ahoj všechno de když se chce....běž na Uložto.cz tam normálně napiš: The Sims 4 čeština a už ti tam naskáčou vyber si tu co má nejvíce hodnocení a koukni na komenty co tam píšou...:-) když tak odp jak si dopadla kdyby to házalo nějakou chybu vždy všechno vyřeší pravý poctivý Crack...Počkat to zase bude určitě hlídat ten pochcaný steam ne? :-D To je taky sr*čka která se dá lehce obejít když tak písni co a jak :-)
  • jsou to vymrXani piXusi kteri jenom kasirujou...bazen tak zakladni vec a voni to daj do datace...buzXy...posledni dil ktery za neco stal byl 2 *16*
  • Když hru nějakou dobu nehraju a potom ji zapnu, zjistím, že simíci o několik dní zestárli (např. měla jsem těhotnou siminku a když jsem to znovu zapla, měla už velké dítě). Nevíte někdo jak to vypnout? V nastavení jsem vypnula automatické stárnutí, ale to očividně nefunguje.. Díky.
  • Nejhorší The Sims 4 ...velmi mě to zklamalo. Tím tu hru totálně zkazili. Kdyby to nechali u TS 3, udělali by mnohem lépe. Nic horšího jsem fakt dosud neviděla. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit