Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke
    Jen jestli to nebyl autorskej komentář na média :)
  • rancor1223
    Díky *5*
  • rancor1223
    A nechceš helpnout? Času na rozdávání sice nemám (za měsíc dělám FCE z ájiny), ale jak píšeš, každá ruka dobrá. Sám jsem nad tím přemýšlel, ale když jsem zjistil, že nemám tušení jak dostat texty ze hry, natož jak je pak dostat k hráčům, vykašlal jsem se na to...
  • GlaDOS
    Někdy koncem května myslím. Vždycky je tam rozmezí +- měsíc.
  • rancor1223
    To s Carley bylo fakt trochu na hlavu *7*. Je ale fakt, že takový lidi taky jsou...
  • rancor1223
    Naprosto perfektní! Osobně znám Walking Dead jen ze seriálu (a ten není zrovna příkladem nevyšší kvality), ale po téhle hře si rozhodně chci přečíst i komiks. Stylizace perfektní. Dialogy super. A intenzivní akce! Kam se to hrabě kdejaká FPS... A to říkám , jako hráč co se adventurám (zvlášť point and click) vyhýbá. Těším se na pokračování! (kdy má být další epizoda?)
  • GlaDOS
    Na češtině už dělám. Ruka navíc by se sakra hodila. Textů je dost, času díky zkouškovymu málo.
  • no už se nemůžu dočkat dalších epizod, fakt za málo peněz hodně muziky
  • Vrook
    Líbí se mi, že autoři hry pochopili, co je tak dobrýho na komiksu a vecpali to do hry. Tim se z toho nestala nemastná neslaná slátanina, která se jen snaží profitovat na značce, ale další kvalitní příběh z univerza Walking Dead. Sice to asi neni ten zombie survival horror, kterej nosim v hlavě a čekám až ho někdo vydá, ale rozhodně se tomu podobá víc než kdejakej zparchantělej Dead Island. 8 až 8.5 bludišťáků bych dal za první epizodu..
  • Tady je moje recenze:
    Po hodine hrani odinstalovano.
    verdikt: NUDA
  • LTM3
    Zajímalo by mě jestli vzniká čeština, jestli ne rád bych se do toho pustil, ale to až asi po zkouškovém období nebo kdyby někdo pomohl *3*
  • GlaDOS
    Ona Carley nejen neumí najít ty baterky ale když jí je dáte, tak je dokonce do rádia nastrká obráceně *1* Příště asi zachráním Douga. To byla ale asi jediná kravina, které jsem si všimnul. Taky jsem strašně rád, že oproti JP výrazně ubylo QTEčka a když přece jen přijdou, víte o nich předem a nejsou nijak otravné. JP jsem kvůli nim ani nedohrál. A ještě bych dodal, že autoři na stránkách vydali aktualizovanou verzi hry (na Steamu by se měla updatovat sama), kde změnili způsob komprese dabingu, takže teď je to prý výrazně lepší (ještě jsem neměl možnost zkusit). Škoda, že nevydali nějaký HP pack lepších textur, i když teoreticky by je asi nějaký moder/grafik byl schopný vyextrahovat a překreslit do většího rozlišení. Ale do toho se asi nikomu chtít nebude.

Edit: Očekávám tu trola diskuzního, lamentujícího nad absencí číselného hodnocení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit